آنالیز اساتید

برای اپلای صنایع غذایی

وقتی تمام اطلاعات تخصصی استاد تو مشتت باشه بهتر تصمیم میگیری برای انتخاب و مدیریت حین اپلای

یکی از اصلی‌ترین روش‌ها برای اپلای و گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های خارج از کشور مکاتبه مستقیم با اساتید و دانشمندان همراستا با پیشینه پژوهشی فرد متقاضی است.

برای اجرا این روش شما به دو مجموعه اطلاعات نیاز خواهید داشت:

اول: لیست اساتید تخصصی صنایع غذایی

دوم: چگونگی یافتن اطلاعات تخصصی و راه‌های ارتباط با اساتید

خبر خوبی که دارم برات اینه که…..

در همین مقاله هر دو رو میتونی بدست بیاری

دستاورد اول: لیست اساتید تخصصی صنایع غذایی

به این منظور لقمه را کاملا برای شما آماده کرده‌ ایم. به چه صورت؟؟

یک کتاب الکترونیک اختصاصی اپلای صنایع غذایی تدوین کرده ایم که به صورت تفکیک شده برای هر گرایش صنایع غذایی، اساتید و دانشمندانی که در پنج سال اخیر بیشترین پژوهش‌ها را داشته‌اند جمع‌آوری و لیست شده‌اند که می‌توانند جهت مکاتبه و تقاضای فاند و پذیرش مورد استفاده قرار گیرند.

در واقع به هر گرایش و حوزه تخصصی در صنایع غذایی در یک تیتر مجزا پرداخته شده است و فهرستی مشخص و 50 تایی از برترین اساتید که مستعد تقاضای پذیرش هستند ارائه شده است.

نمونه این مجموعه را هیچ جا نخواهید یافت و همین الان می توانید آن را دریافت کنید.

دستاورد دوم: چگونگی یافتن اطلاعات تخصصی و راه‌های ارتباط با اساتید

حالا که شما لیست اساتید را با کتاب الکترونیک اختصاصی مربوطه دارید؛ باید اطلاعات دانشگاهی و حوزه تخصصی آنها را به دست آورید و همچنین راه های ارتباطی با آنها را بدانید تا اول بتوانید آنها را انتخاب کنید مطابق با تخصص و گرایش خودتان و سپس با آنها مکاتبه کنید برای تقاضای پذیرش.

در ادامه با یک مثال به شما نشان خواهم داد چطور می توانید با استفاده از بستر اینترنت سیر تا پیاز اطلاعات لازم برای هر محقق و استادی را پیدا کنید….

با استفاده از پایگاه‌های علمی و موتورهای جستجو می‌توانید به لیست مقالات و همچنین راه‌های ارتباطی هر یک از اساتید موجود در این فهرست دسترسی پیدا کنید و ضمن آشنایی کامل با پیشینه و علایق پژوهشی آنها با محل و دانشگاه فعالیتشان هم آشنا شده و در صورت منطبق بودن با معیارهای خود با آنها مکاتبه نمایید.

در ادامه به عنوان نمونه‌ای از روش کار گفته شده یکی از اساتید را به صورت تصویری و مرحله به مرحله مورد بررسی قرار خواهیم داد. همین روند را می‌توان در مورد تمام اساتید دیگر نیز تکرار کرد..


نمونه ای از یافتن اطلاعات اساتید از بستر اینترنت

مطابق تصویر زیر نام محقق را در موتورهای جستجو (ترجیحا گوگل) وارد کرده و به نتایج ارائه شده را با دقت بررسی کنید. در همان صفحه جستجو اطلاعات اولیه در مورد محقق شامل علایق پژوهشی، دانشگاه محل فعالیت، تحصیلات و …. را می توانید ببینید. سپس به لینک‌های ارائه شده توسط گوگل پرداخته و با مراجعه به تعدادی از آنها می‌توانید تمام اطلاعات لازمه را داشته باشید.

جستجوی نام استاد صنایع غذایی در موتور جستجوی گوگل

به عنوان مثال در تصویر ذیل لینک صفحه گوگل اسکولار این دانشمند که در لیست نتایج موتور جستجو ارائه شده است دیده می شود. با کلیک بر روی این لینک و ورد به صفحه شخصی فرد مورد نظر میتوانید لیست مقالات محقق را داشته باشیدو به شکل کامل بررسی کنید. در بسیاری از موارد ایمیل آکادمیک دانشمندان نیز در همین صفحه در دسترس است. مورد مهم دیگر در گوگل اسکولار دسترسی به امتیازات و اعتبار علمی و پژوهشی محققین است. این شاخص ها شامل تعداد مقالات، تعداد استناد به مقالات آنها و همینطور اچ ایندکس آنها می باشد..

علاوه بر این ها با دانشمندان همکار با این محقق که بیشترین مراودات علمی را داشته اند هم میتوانید آشنا شوید و آنها را هم به لیست اساتید مستعد برای مکاتبه خود اضافه نمائید.

صفحه گوگل اسکولار دانشمند

در لینکی دیگر در همان صفحه اول جستجو شما این امکان را دارد که در پایگاه ریسرچ گیت با محقق به صورت مستقیم تبادل پیام داشته باشید و همچنین به اطلاعات کاملتری از او برسید (تصویر زیر). ریسرچ گین یک پایگاه ارزشمند علمی است که اشتراک گذاری مقالات و همینطور طرح سوال و گرفتن پاسخ در آن ممکن است.

پایگاه ریسرچ گیت استاد

در این مثال در یکی دیگر از صفحات معرفی شده توسط گوگل فایل متنی PDF کاملی از رزومه محقق مورد نظر قابل دانلود است که دیگر چیزی را از قلم نیانداخته و تمام راه های ارتباطی شامل ایمیل، تلفن و صفحه اینترنتی اختصاصی در آن ذکر شده است.

رزومه استاد

دقیقا همین روند را با اندکی تغییرات میتوان در مورد تمام اساتید دیگر تکرار کرد و به جزئیات لازم و حتی بیشتر از لازم در مورد محققین برتر صنایع غذایی دست یافت. فقط می ماند همت و اراده شما و رزومه و توانایی هایی که دارید ….

×
×

سبد خرید

[contact-form-7 404 "Not Found"]