مقالات فارسی
- بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره میوه سنجد استخراج شده با استفاده از فراصوت
- دستورالعمل اجرایی غذاهای فراسودمند و غنی سازی اختیاری مواد خوراکی و آشامیدنی
- شناسایی ترکیبا ت موجود در عصاره و اسانس گیاه میخک
- تاثیر روش استخراج و فراصوت بر بازده استخراج و ترکیبات زیست فعال عصاره اتانولی پودر دانه بزرک
- استخراج چند مرحله ای ایزوفلاونوئیدهای پروتئین سویا
- بهینه سازی شرایط استخراج ترکیبات فنلی فلفل قرمز با استفاده از امواج فراصوت
- فناوری نانو و غنیسازی در صنعت غذا
- ترکیبات غذا دارو و تولید مواد غذایی فراسودمند
- مروری بر ترکیبات بیوشیمیایی و خواص دارویی انار