مقالات فارسی
- فیلمهای خوراکی فعال در بستهبندی مواد غذایی
- مروری بر کاربرد بسته بندی فعال در صنایع غذایی
- مروری بر کاربرد فیلمهای ضد میکروبی در بسته بندی مواد غذایی
- نانوکامپوزیتهای زیست تخریبپذیر برای بستهبندی موادغذایی
- ارزیابی اثر بسته بندی با فیلمهای زیست تخریبپذیر کیتوزان و فرموله شده با اسانس سیر بر ویژگیهای شیمیایی فیله مرغ
- اثر مهاجرت -nاکتان بر کیفیت امولسیونهای نوشیدنی در بسته بندی هایHDPE
- بسته بندی روغن های خوراکی
- بررسی خاصیت ضدمیکروبی فیلم تهیه شده از پولولان حاوی اسانس درمنه
- بررسی بسته بندی از جنس پلی اتیلن ترفتالات و شرایط مختلف نگهداری بر ترکیب اسیدهای چرب و برخی از شاخص های کیفی روغن های متداول در ایران
- تأثیر اسانس پونه کوهی بر ویژگیهای فیلم خوراکی هیدروکسی پروپیل متیل سلولز
- اثر بسته بندی های مختلف و شرایط نوری بر پایداری روغن آفتابگردان تصفیه شده
- ضابطه ” ظروف پلیمری چند بار مصرف در حمل و نقل روغن های خوراکی”
- کاربرد فناوری نانو در بسته بندی مواد غذایی
- تهیه و ارزیابی خصوصیات نانوکامپوزیت زیست تخریب پذیر کیتوزان/ نانورس جهت کاربرد در بسته بندی مواد غذایی
- بسته بندیهای برپایه پلیمرهای زیست تخریب پذیر طبیعی و هیبرید آنها با پلی آنیلین؛تهیه، بررسی خصوصیات و کاربردها نانوکامپوزیت
- مقایسه خواص کششی، نفوذپذیری و رنگی زیست نانوکامپوزیتهای بر پایه نشاسته حاوی دو نوع پرکننده: سدیم مونتموریلونیت و نانوبلور سلولوز
- تأثیر انواع فیلم های بسته بندی بر عمر انبار مانی قارچ خوراکی تکمه ای
- بسـته بندی های زیست تخریب پذیر
- بررسی تأثیر دمای نگهداری و جنس بسته بر خصوصیات کمی، کیفی گل زعفران بستهبندی شده تحت اتمسفر تغییر یافته
- تولید و ارزیابی خواص فیلم فعال نانوکامپوزیتی نشاسته-رس حاوی اسانس دارچین و سوربات پتاسیم
- کاربردنانوکامپوزیتها درصنایعبستهبندیوموادغذایی
مقالات لاتین