آکادمی فن‌وفود
  • آکادمی تخصصی فن‌وفود
  • آموزش دانشگاهی
  • کنکور کارشناسی ارشد و دکترای صنایع غذایی
  • اپلای تحصیلی و شغلی صنایع غذایی
  • استارتاپ و کارآفرینی صنایع غذایی
  • بانک مقالات و کتب تخصصی رایگان
  • نرم‌افزارهای تخصصی و هوشمند

بسته-میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی

تخمیر در صنعت غذا

  • تخمیر و مواد غذایی تخمیری
  • تخمیر در شکلات
  • تخمیر الکلی نشاسته گندم
  • طرح توجیهی تولید الکل از خرما با تخمیر
  • کتاب‌های لاتین مرجع تخمیر
  • نقش لاکتیک اسید در تخمیر و نگهداری
  • خطرات آلودگی میکروارگانیسمها طی تخمیر
  • پاورپوینت جامع و کامل صنایع تخمیری
  • فیلم‌های آموزشی مرتبط با فرایند تخمیر

 

بیوسنسورها (حسگرهای زیستی)

  • تعریف و آشنایی با بیوسنسورها
  • انواع بیوسنسورها
  • مزایا و کاربردهای بیوسنسورها
  • اهمیت بیوسنسورها در صنعت غذا
  • تشخیص سریع عوامل میکروبی با بیوسنسورها
  • کاربرد نانوبیوسنسورها در امنیت غذایی
  • پاورپوینت کامل معرفی بیوسنسورها (حسگرهای زیستی)

 

کليه حقوق مادي و معنوي اين وب سايت محفوظ و متعلق به آکادمی تخصصی فن و فود می‌باشد.