آکادمی فن‌وفود
  • آکادمی تخصصی فن‌وفود
  • آموزش دانشگاهی
  • کنکور کارشناسی ارشد و دکترای صنایع غذایی
  • اپلای تحصیلی و شغلی صنایع غذایی
  • استارتاپ و کارآفرینی صنایع غذایی
  • بانک مقالات و کتب تخصصی رایگان
  • نرم‌افزارهای تخصصی و هوشمند

دکتر محمد گنجه

  • دکترای مهندسی مواد و طراحی صنایع غذایی
  • عضو هیئت علمی دانشگاه
  • مدیریت آکادمی تخصصی فن و فود
  • دانشگاه شیراز و دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
  • دریافت رزومه

دوره‌های آموزشی در دست تهیه

آموزش‌های ویدئویی

  1. کنکور کارشناسی ارشد و دکترای صنایع غذایی
  2.  طرح آزمایشات به روش سطح پاسخ
  3. شبکه های عصبی مصنوعی
  4. مروری بر منطق فازی و کاربردهای آن در صنایع غذایی
  5. مدلسازی ریاضی و کاربردهای آن در صنایع غذایی
  6. مدلسازی آرنیوس و پیش بینی عمر ماندگاری مواد غذایی
  7. اصول مهندسی صنایع غذایی
  8. خواص بیوفیزیکی مواد غذایی
  9. مقاله نویسی

تهیه بسته‌های آموزشی تخصصی

  1. سیالات فوق بحرانی در صنایع غذایی
  2. جایگزین‌های چربی در مواد غذایی
  3. پلاسمای سرد
  4. پرتودهی در مواد غذایی

دکتر نسیبه چنارانی

دوره‌های آموزشی در دست تهیه

  1. راهنمای نگارش پروپوزال
  2.  محصولات غذایی تراریخته
  3. End note
  4. ۴Important molecular methods in food industry
  5. Realtime PCR and its application in food industry
  6.  Important enzymes in food industry
  7.  REST (Realtime PCR analysis)
  8. Secondary metabolites in herbal plants (Application in food industry)
  9. Proteomics and its application in food industry
  10. Ntsys
  11.  Gene finding
  12.  Promoter prediction
  13.  Gene Browsers
  14.  DNASTAR laser Gene

دکتر زهرا آقایی

دوره‌های آموزشی در دست تهیه

  1. میکروبیولوژی مواد غذایی
  2. آموزش الکتروریسی و پلیمرها

    کليه حقوق مادي و معنوي اين وب سايت محفوظ و متعلق به آکادمی تخصصی فن و فود می‌باشد.