آکادمی فن‌وفود
  • آکادمی تخصصی فن‌وفود
  • آموزش دانشگاهی
  • کنکور کارشناسی ارشد و دکترای صنایع غذایی
  • اپلای تحصیلی و شغلی صنایع غذایی
  • استارتاپ و کارآفرینی صنایع غذایی
  • بانک مقالات و کتب تخصصی رایگان
  • نرم‌افزارهای تخصصی و هوشمند

بسته-تکنولوژی و نگهداری مواد غذایی

سیال فوق بحرانی در صنایع غذایی

  • توضیحات جامع و کامل در مورد خصوصیات و مزایای یک سیال فوق بحرانی و هر آنچه که در این مورد لازم است
  • طرح فرآیندهای سیستم استخراج با سیال فوق بحرانی
  • عوامل موثر بر استخراج با سیال فوق بحرانی
  • استخراج با سیال فوق بحرانی عصاره میوه جات، ادویه جات، روغن­های گیاهی، آنتی اکسیدانهای طبیعی، لیپیدهای حیوانی و نباتی و …
  • چندین پاورپوینت جامع و تخصصی استخراج با سیال فوق بحرانی
  • فیلم‌های آموزشی معرفی سیال فوق بحرانی

 

HACCP

  • تاریچه، اصول کلی و مراحل ایجاد و اجرای سیستم HACCP در کارخانجات صنایع غذایی
  • کتاب راهنمای مرجع HACCP
  • طرح کامل استفرار سیستم HACCP در کارخانه کنسرو لوبیا چیتی
  • طرح کامل استفرار سیستم HACCP در کارخانه سوسیس و کالباس
  • استقرار سیستم HACCP برای فرآورده های گوشتی
  • پاورپوینت قابل ارائه سیستم HACCP برای فرآورده های گوشتی
  • فیلم آموزشی HACCP

70,000 ریال – خرید

تقلبات در شیر و روش­های تشخیص آن

  • بیان ترکیبات، شاخص های کیفی و استاندارهای شیر
  • معرفی انواع گوناگون تقلبات در شیر
  • تشریح کامل روش­های تشخیص تقلبات در شیر
  • تقلبات در دیگر فراورده های لبنی
  • تشخیص فساد لبنی
  • روش تشخیص شیر باز ساخته از شیز تازه
  • تحلیل عمده ترین دلایل تمایل تولید و توزیع کنندگان شیر خام به اعمال تقلب در آن
  • پاورپوینت کامل تقلبات شیر

70,000 ریال – خرید

تخمیر در صنایع غذایی

  • تخمیر و مواد غذایی تخمیری
  • تخمیر در شکلات
  • تخمیر الکلی نشاسته گندم
  • طرح توجیهی تولید الکل از خرما با تخمیر
  • کتاب‌های لاتین مرجع تخمیر
  • نقش لاکتیک اسید در تخمیر و نگهداری
  • خطرات آلودگی میکروارگانیسمها طی تخمیر
  • پاورپوینت جامع و کامل صنایع تخمیری
  • فیلم‌های آموزشی مرتبط با فرایند تخمیر

70,000 ریال – خرید

کليه حقوق مادي و معنوي اين وب سايت محفوظ و متعلق به آکادمی تخصصی فن و فود می‌باشد.