آکادمی فن‌وفود
  • آکادمی تخصصی فن‌وفود
  • آموزش دانشگاهی
  • کنکور کارشناسی ارشد و دکترای صنایع غذایی
  • اپلای تحصیلی و شغلی صنایع غذایی
  • استارتاپ و کارآفرینی صنایع غذایی
  • بانک مقالات و کتب تخصصی رایگان
  • نرم‌افزارهای تخصصی و هوشمند

بسته-تکنولوژی و نگهداری مواد غذایی

سیال فوق بحرانی در صنایع غذایی

  • توضیحات جامع و کامل در مورد خصوصیات و مزایای یک سیال فوق بحرانی و هر آنچه که در این مورد لازم است
  • طرح فرآیندهای سیستم استخراج با سیال فوق بحرانی
  • عوامل موثر بر استخراج با سیال فوق بحرانی
  • استخراج با سیال فوق بحرانی عصاره میوه جات، ادویه جات، روغن­های گیاهی، آنتی اکسیدانهای طبیعی، لیپیدهای حیوانی و نباتی و …
  • چندین پاورپوینت جامع و تخصصی استخراج با سیال فوق بحرانی
  • فیلم‌های آموزشی معرفی سیال فوق بحرانی

 

97,000 ریال – سفارش و دانلود آنی

HACCP

  • تاریچه، اصول کلی و مراحل ایجاد و اجرای سیستم HACCP در کارخانجات صنایع غذایی
  • کتاب راهنمای مرجع HACCP
  • طرح کامل استفرار سیستم HACCP در کارخانه کنسرو لوبیا چیتی
  • طرح کامل استفرار سیستم HACCP در کارخانه سوسیس و کالباس
  • استقرار سیستم HACCP برای فرآورده های گوشتی
  • پاورپوینت قابل ارائه سیستم HACCP برای فرآورده های گوشتی
  • فیلم آموزشی HACCP

97,000 ریال – سفارش و دانلود آنی

تقلبات در شیر و روش­های تشخیص آن

  • بیان ترکیبات، شاخص های کیفی و استاندارهای شیر
  • معرفی انواع گوناگون تقلبات در شیر
  • تشریح کامل روش­های تشخیص تقلبات در شیر
  • تقلبات در دیگر فراورده های لبنی
  • تشخیص فساد لبنی
  • روش تشخیص شیر باز ساخته از شیز تازه
  • تحلیل عمده ترین دلایل تمایل تولید و توزیع کنندگان شیر خام به اعمال تقلب در آن
  • پاورپوینت کامل تقلبات شیر

97,000 ریال – سفارش و دانلود آنی

افزودنی ها در صنایع غذایی

  • تعریف افزودنی و انواع آن
  • مقالات فارسی جامع در مورد افزودنی ها
  • مقالات لاتین تخصصی در مورد افزودنی های خوارکی
  • فایل پاورپوینت و ورد تخصصی افزودنی های غذایی
  • دیکشنری افزودنی ها
  • فیلم کوتاه آموزشی در مورد افزودنی ها
  • 97,000 ریال – سفارش و دانلود آنی

کاربرد آکریل آمید در صنایع غذایی

پاورپوینت جامع معرفی کاربرد آکریل آمید در صنایع غذایی (فارسی)
پاورپوینت جامع معرفی کاربرد آکریل آمید در صنایع غذایی (لاتین)
فایل ورد کاربرد آکریل آمید در صنایع غذایی
تعریف و آشنایی آکریل آمید
ویدیوی آموزشی
ده ها مقالات فارسی و لاتین تخصصی

 

97,000 ریال – سفارش و دانلود آنی

پوشش های خوراکی و انواع آنها

  •  ویژگی ها و مشخصات پوشش های خوراکی
  • بررسی مزیت و اثر پوشش های خوراکی بر روی مواد غذایی
  • نحوه ی تولید پوشش های خوراکی
  • پاورپوینت پوشش های خوراکی
  • مقاله های مرتبط با پوشش خوراکی
  • فیلم نحوه ی تولید پوشش خوراکی

97,000 ریال – سفارش و دانلود آنی

تخمیر در صنایع غذایی

  • تخمیر و مواد غذایی تخمیری
  • تخمیر در شکلات
  • تخمیر الکلی نشاسته گندم
  • طرح توجیهی تولید الکل از خرما با تخمیر
  • کتاب‌های لاتین مرجع تخمیر
  • نقش لاکتیک اسید در تخمیر و نگهداری
  • خطرات آلودگی میکروارگانیسمها طی تخمیر
  • پاورپوینت جامع و کامل صنایع تخمیری
  • فیلم‌های آموزشی مرتبط با فرایند تخمیر

97,000 ریال – سفارش و دانلود آنی

کليه حقوق مادي و معنوي اين وب سايت محفوظ و متعلق به آکادمی تخصصی فن و فود می‌باشد.