سیال فوق بحرانی در صنایع غذایی
- توضیحات جامع و کامل در مورد خصوصیات و مزایای یک سیال فوق بحرانی و هر آنچه که در این مورد لازم است
- طرح فرآیندهای سیستم استخراج با سیال فوق بحرانی
- عوامل موثر بر استخراج با سیال فوق بحرانی
- استخراج با سیال فوق بحرانی عصاره میوه جات، ادویه جات، روغنهای گیاهی، آنتی اکسیدانهای طبیعی، لیپیدهای حیوانی و نباتی و …
- چندین پاورپوینت جامع و تخصصی استخراج با سیال فوق بحرانی
- فیلمهای آموزشی معرفی سیال فوق بحرانی
HACCP
- تاریچه، اصول کلی و مراحل ایجاد و اجرای سیستم HACCP در کارخانجات صنایع غذایی
- کتاب راهنمای مرجع HACCP
- طرح کامل استفرار سیستم HACCP در کارخانه کنسرو لوبیا چیتی
- طرح کامل استفرار سیستم HACCP در کارخانه سوسیس و کالباس
- استقرار سیستم HACCP برای فرآورده های گوشتی
- پاورپوینت قابل ارائه سیستم HACCP برای فرآورده های گوشتی
- فیلم آموزشی HACCP
تقلبات در شیر و روشهای تشخیص آن
- بیان ترکیبات، شاخص های کیفی و استاندارهای شیر
- معرفی انواع گوناگون تقلبات در شیر
- تشریح کامل روشهای تشخیص تقلبات در شیر
- تقلبات در دیگر فراورده های لبنی
- تشخیص فساد لبنی
- روش تشخیص شیر باز ساخته از شیز تازه
- تحلیل عمده ترین دلایل تمایل تولید و توزیع کنندگان شیر خام به اعمال تقلب در آن
- پاورپوینت کامل تقلبات شیر
افزودنی ها در صنایع غذایی
- تعریف افزودنی و انواع آن
- مقالات فارسی جامع در مورد افزودنی ها
- مقالات لاتین تخصصی در مورد افزودنی های خوارکی
- فایل پاورپوینت و ورد تخصصی افزودنی های غذایی
- دیکشنری افزودنی ها
- فیلم کوتاه آموزشی در مورد افزودنی ها
کاربرد آکریل آمید در صنایع غذایی
پاورپوینت جامع معرفی کاربرد آکریل آمید در صنایع غذایی (فارسی)
پاورپوینت جامع معرفی کاربرد آکریل آمید در صنایع غذایی (لاتین)
فایل ورد کاربرد آکریل آمید در صنایع غذایی
تعریف و آشنایی آکریل آمید
ویدیوی آموزشی
ده ها مقالات فارسی و لاتین تخصصی
پوشش های خوراکی و انواع آنها
- ویژگی ها و مشخصات پوشش های خوراکی
- بررسی مزیت و اثر پوشش های خوراکی بر روی مواد غذایی
- نحوه ی تولید پوشش های خوراکی
- پاورپوینت پوشش های خوراکی
- مقاله های مرتبط با پوشش خوراکی
- فیلم نحوه ی تولید پوشش خوراکی
تخمیر در صنایع غذایی
- تخمیر و مواد غذایی تخمیری
- تخمیر در شکلات
- تخمیر الکلی نشاسته گندم
- طرح توجیهی تولید الکل از خرما با تخمیر
- کتابهای لاتین مرجع تخمیر
- نقش لاکتیک اسید در تخمیر و نگهداری
- خطرات آلودگی میکروارگانیسمها طی تخمیر
- پاورپوینت جامع و کامل صنایع تخمیری
- فیلمهای آموزشی مرتبط با فرایند تخمیر