بانک مقالات رایگان صنایع غذایی که به صورت دستهبندی شده و منظم خدمتتان ارائه شده است، تلاشی جهت بهبود و تسهیل فرایند جمعآوری اطلاعات و دسترسی هدفمند به موضوعات تخصصی در پروژههای پژوهشی و اجرایی فعالین محترم در حوزه صنعت غذا میباشد. مقالات در دستهبندیهای مجزا و با تفکیک فارسی و لاتین قابل دانلود میباشند. این مجموعه به صورت روزانه با مقالات جدید و بهروز تکمیلتر خواهد شد تا به یاری حق کلکسیونی بینظیر، ارزشمند و کاربردی فراهم آید. دستهبندیهای صورت گرفته به صورت ذیل میباشد و امکان تغییر و افزایش آن نیز وجود دارد. پژوهشگران و متخصصین بزرگوار میتوانند نظرات ارزشمند خود را جهت بهبود عملکرد و شیوه دستهبندی و همچنین موضوعات پرکاربرد مورد تقاضا را با ما در میان بگذارند تا اعمال گردد.
در قسمت تماس با ما در منوی اصلی سایت راههای ارتباطی قابل دسترس میباشند.
دستهبندی مقالات
- استخراج ترکیبات زیستفعال و مواد غذایی غنیشده
- اقتصاد، اشتغال و کارآفرینی در صنایع غذایی
- بستهبندی مواد غذایی
- تکنولوژیهای نوین در صنعت غذا
- تکنیکهای خشک کردن مواد غذایی
- تکنیکهای کپسولاسیون (ریزپوشانی)
- ضایعات در صنعت غذا و تکنیکهای بازیافت
- طراحی و مهندسی فرایند و تجهیزات
- فرمولاسیون مواد غذایی
- مدلسازی و بهینهسازی فرایندهای غذایی
- میکروبیولوژی غذایی
با آرزوی شکوفایی بیشتر صنعت غذای کشور و بهروزی تمام فعالین این حوزه
مدیریت آکادمی تخصصی فن و فود