- شناسایی و اولویت بندی مدل های کسب و کار الکترونیکی موفق در ایران با استفاده از تکنیک های یادگیری ماشین
- معرفی الکتروریسی به عنوان تکنیکی جدید در صنعت غذا و غذا-دارو
- بررسی اثر تلقیح ترکیبات استخراجی توسط آب مادون بحرانی از پوست پسته جهت افزایش پایداری روغن سویا
- تأثیر جایگزینی پودر تفاله انگور قرمز بر ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و محتوای آکریلآمید بیسکویت
- بررسی تاثیر روش های مختلف آماده سازی و خشک کردن خورشیدی بر کیفیت برگه گوجه فرنگی
- تولید نوشیدنی پروبیوتیک غلهای بهینهشده به روش سطح پاسخ و بررسی ویژگیهای آن
- فرمولاسیون نانو الیاف پروتئینی کلاژن-سیکلودکسترین حاوی ذرات نانو رس با استفاده از فرآیند الکتروریسی
- طراحی جاذب اختصاصی جدید جهت حذف آفلاتوکسین ۱M از شیر خام گاو
- بررسی نرخ تغییر رطوبت و درصد شکستگی دانه های شلتوک با استفاده از خشک کن مایکروویو
- ارزیابی و پیش بینی خواص مکانیکی سیب زمینی در طول انبارداری با استفاده از تصویربرداری پس پراکنش لیزری
- جداسازی،کلونینگ و بررسی ویژگی های بیوانفورماتیکی ژن دلتا۱۵ دسچوراز از مخمر Pichia pastoris GS115 جهت افزایش تولید اسید چرب آلفالینولنیک اسید در دانه های روغنی
- بررسی تاثیر عوامل فیزیکی بر عملکرد فرآیند حرارتی اهمیک در فرآوری آب نارنج
- بهینه سازی استخراج اسید گلیسیریزیک از ریشه شیرین بیان به روش آب داغ تحت فشار در مقیاس پایلوت
- فرآیند خشک کردن قارچ دکمه ای توسط سامانه مادون قرمز
- کیفیت سنجی سریع دانه انار با استفاده از طیف سنجی مرئی/مادون قرمز نزدیک
- بررسی تاثیر نانو بلورسلولز بر خصوصیات فیزیکی فیلم بیو نانو کامپوزیتی ایزوله پروتئین آب پنیر
- بررسی کاربرد پردازش تصویر در ارزیابی ریز ساختار بستنی