آکادمی فن‌وفود
  • آکادمی تخصصی فن‌وفود
  • آموزش دانشگاهی
  • کنکور کارشناسی ارشد و دکترای صنایع غذایی
  • اپلای تحصیلی و شغلی صنایع غذایی
  • استارتاپ و کارآفرینی صنایع غذایی
  • بانک مقالات و کتب تخصصی رایگان
  • نرم‌افزارهای تخصصی و هوشمند

فناوری‌های نوین در صنایع غذایی

بیوسنسورها (حسگرهای زیستی)

  • تعریف و آشنایی با بیوسنسورها
  • مزایا و کاربردهای بیوسنسورها
  • تشخیص سریع عوامل میکروبی با بیوسنسورها
  • کاربرد نانوبیوسنسورها در امنیت غذایی
  • پاورپوینت کامل معرفی بیوسنسورها (حسگرهای زیستی)

 

فناوری نانو

  • اصول کلی نانوفناوری در صنایع غذایی
  • ارزیابی نانوتکنولوژی‌های جدید در بخش غذا
  • درک عمومی از محصولات غذایی نانوتکنولوژی
  • نانوساختارهای طبیعی در غذا
  • مزایای کاربرد نانوتکنولوژی در صنعت غذا
  • کاربردهای فعلی و آتی نانوتکنولوژی در غذا
  • کاربرد نانوفناوری در بسته بندی مواد غذایی
  • پاورپوینت نانوفناوری در صنایع غذایی

پلاسمای سرد

  • مروری بر کاربردهای پلاسمای سرد در صنایع غذایی و بسته بندی
  • استفاده از پلاسمای سرد برای پاستوریزاسیون مواد غذایی
  • استفاده از پلاسمای سرد برای حذف مواد عالی فرار
  • پاورپوینت معرفی پلاسمای سرد
  • فیلم‌های آموزشی تخصصی
70,000 ریال – خرید

فراصوت (التراسوند) در صنایع غذایی

  • پاورپوینت جامع معرفی کاربرد اولتراسوند در صنعت غذایی
  • فایل ورد قابل ویرایش کاربرد اولتراسوند در صنعت غذایی 
  • تعریف و آشنایی اولتراسوند در صنعت غذایی
  • کاربردهای اولتراسوند در فرایند مواد غذایی
  • کاربرد اولتراسونیک در برخی مواد غذایی
  • ویدیوهای آموزشی 
  • مقالات فارسی و لاتین دسته بندی شده

کليه حقوق مادي و معنوي اين وب سايت محفوظ و متعلق به آکادمی تخصصی فن و فود می‌باشد.