بیوسنسورها (حسگرهای زیستی)
- تعریف و آشنایی با بیوسنسورها
- مزایا و کاربردهای بیوسنسورها
- تشخیص سریع عوامل میکروبی با بیوسنسورها
- کاربرد نانوبیوسنسورها در امنیت غذایی
- پاورپوینت کامل معرفی بیوسنسورها (حسگرهای زیستی)
فناوری نانو
- اصول کلی نانوفناوری در صنایع غذایی
- ارزیابی نانوتکنولوژیهای جدید در بخش غذا
- درک عمومی از محصولات غذایی نانوتکنولوژی
- نانوساختارهای طبیعی در غذا
- مزایای کاربرد نانوتکنولوژی در صنعت غذا
- کاربردهای فعلی و آتی نانوتکنولوژی در غذا
- کاربرد نانوفناوری در بسته بندی مواد غذایی
- پاورپوینت نانوفناوری در صنایع غذایی
پلاسمای سرد
- مروری بر کاربردهای پلاسمای سرد در صنایع غذایی و بسته بندی
- استفاده از پلاسمای سرد برای پاستوریزاسیون مواد غذایی
- استفاده از پلاسمای سرد برای حذف مواد عالی فرار
- پاورپوینت معرفی پلاسمای سرد
- فیلمهای آموزشی تخصصی
فراصوت (التراسوند) در صنایع غذایی
- پاورپوینت جامع معرفی کاربرد اولتراسوند در صنعت غذایی
- فایل ورد قابل ویرایش کاربرد اولتراسوند در صنعت غذایی
- تعریف و آشنایی اولتراسوند در صنعت غذایی
- کاربردهای اولتراسوند در فرایند مواد غذایی
- کاربرد اولتراسونیک در برخی مواد غذایی
- ویدیوهای آموزشی
- مقالات فارسی و لاتین دسته بندی شده