ارتقاء رزومه تخصصی از چند جنبه برای یک فرد تحصیل کرده و آکادمیک حیاتی است:
–از نظر شغلی و قرارگرفتن در اولویت استخدامی خصوصی و دولتی (بخصوص در رشته صنایع غذایی که اکثر استخدام ها مصاحبه محور است)
–بیشتر کردن امکان ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر و دانشگاه های سطح اول کشور
–افزایش شانس اپلای موفق و گرفتن پذیرش از دانشگاه های خارج از کشور
–دادن وجهی علمی و تخصصی در زمینه مورد نظر
ویژگی های یک رزومه خوب و قابلیت های صنایع غذایی یک رزومه خوب و قوی باید آیتم های مختلفی شامل مقاله، کتاب، اختراع، طرح پژوهشی و … را شامل شود.
بعبارت دیگر شما باید از جنبه های مختلف خود را پربار و غنی نشان دهید. خبر خوب اینکه با یک پلن مناسب می توان از یک پروژه؛ چند محصول رزومهای برداشت کرد. یعنی چی این جمله؟ الان خدمتتون عرض میکنم:
فرض کنید شما یک طرح تحقیقاتی تعریف میکنید؛ از ماحصل این طرح، یک پتنت یا دستگاه اختراع میشود و همچنین داده ها و نتایج پروژه به صورت دو مقاله علمی_پژوهشی در مجلات معتبر چاپ میگردد. بدین ترتیب شما با یک پروژه هم طرح پژوهشی، هم ثبت اختراع و هم مقالات با امتیاز عالی به رزومه خود افزودهاید؛ این یعنی یک تیر و چند نشان!!
ترسیم چنین نقشه راهی نیازمند یک انتخاب حرفه ای و با برنامه است تا با کمترین هزینه بهترین رزومه شغلی و تحصیلی فراهم شود. بخصوص در صنایع غذایی آشنایی با اصول پژوهش شما را در هر جایگاهی قادر می سازد رزومه خود را روز به روز غنی تر و خود را متخصص تر سازید.
این امکان مشاوره دقیقا به این منظور ایجاد شده است.
هدف هدایت علاقمندیها و فعالیت های روزانه شما به سمت ارتقاء رزومه ایجاد شده است؛ بیاد داشته باشید موفق ترین افراد همیشه برای تمام امورات خود مشاوره می گیرند!!
پس این موقعیت همفکری و راهنمایی را از دست ندهید.
شما میتوانید به انتخاب خود یکی از پلن های مشاوره زیر را انتخاب و از طریق راه های تماس ذکر شده آن را درخواست کنید.
در اولین فرصت جزئیات بیشتر و نحوه انجام مشاوره برای شما ارسال خواهد شد.
پلن های مشاوره | جزئیات پلن |
---|---|
کوتاه مدت | یک روزه یا هفتگی/مشاوره تلفنی و آنلاین/ساعات و برنامه ریزی مشاوره طبق شرایط متقاضی و موضوع |
میان مدت | یکماهه/مشاوره تلفنی و آنلاین/ساعات و برنامه ریزی مشاوره طبق شرایط متقاضی و موضوع |
بلند مدت | سه ماهه و بیشتر/ مشاوره تلفنی و آنلاین/ ساعات و برنامه ریزی مشاوره طبق شرایط متقاضی و موضوع |