مشاوره صنایع غذایی و ارتقاء رزومه تخصصی از چند جنبه برای یک فرد تحصیل کرده و آکادمیک حیاتی است:
- از نظر شغلی و قرارگرفتن در اولویت استخدامی خصوصی و دولتی (بخصوص در رشته صنایع غذایی که اکثر استخدام ها مصاحبه محور است)
- بیشتر کردن امکان ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر و دانشگاه های سطح اول کشور
- افزایش شانس اپلای موفق و گرفتن پذیرش از دانشگاه های خارج از کشور
- دادن وجهی علمی و تخصصی در زمینه مورد نظر
ویژگی های یک رزومه خوب و قابلیت های صنایع غذایی
یک رزومه خوب و قوی باید آیتم های مختلفی شامل مقاله، کتاب، اختراع، طرح پژوهشی و … را شامل شود. بعبارت دیگر شما باید از جنبه های مختلف خود را پربار و غنی نشان دهید. خبر خوب اینکه با یک پلن مناسب می توان از یک پروژه؛ چند محصول رزومهای برداشت کرد. یعنی چی این جمله؟ الان خدمتتون عرض میکنم:
فرض کنید شما یک طرح تحقیقاتی تعریف میکنید؛ از ماحصل این طرح، یک پتنت یا دستگاه اختراع میشود و همچنین داده ها و نتایج پروژه به صورت دو مقاله علمی_پژوهشی در مجلات معتبر چاپ میگردد. بدین ترتیب شما با یک پروژه هم طرح پژوهشی، هم ثبت اختراع و هم مقالات با امتیاز عالی به رزومه خود افزودهاید؛ این یعنی یک تیر و چند نشان!!