مقالات فارسی
- تولید و ارزیابی خواص فیلم فعال نانوکامپوزیتی نشاسته-رس حاوی اسانس دارچین و سوربات پتاسیم
- بررسی تاثیر نوع و غلظت مواد دیواره بر خصوصیات نانوکپسول و میکروکپسولهای روغن ماهی کیلکا با استفاده از صمغ دانه شاهی و زانتان
- فرمولاسیون نانو الیاف پروتئینی کلاژن-سیکلودکسترین حاوی ذرات نانو رس با استفاده از فرآیند الکتروریسی
- بررسی عوامل مؤثر بر اندازه ذرات، پتانسیل زتا و ویژگیهای رئولوژیک پایا در سامانه کلوئیدی حاوی نانو ذرات کاپاکاراگینان- کازئینات سدیم
- بررسی خواص فیزیکوشیمیائی پوشش نانو امولسیون اسانس آویشن شیرازی بر ماندگاری قارچ خوراکی دکمهای (Agaricus bisporus)
- نانو-درون پوشانی عصاره سیر با امولسیون آب در روغن: ویژگی های فیزیکوشیمیایی و ضد میکروبی
- ویژگیهای رنگ، رطوبت و ریزساختار نانو کپسولهای امگا-۳ تولیدشده با استفاده از تکنیک کواسرواسیون
- بررسی اثرات کشندگی و بازدارندگی رشد نانوذرات تیتانیوم اکساید (TiO2) بر میکرواورگانیزم های مضر در مواد غذایی
- ویژگیهای رنگ، رطوبت و ریزساختار نانو کپسولهای امگا-۳ تولیدشده با استفاده از تکنیک کواسرواسیون
- عوامل مؤثر بر تولید و پایداری فرمولاسیون بهینۀ نانوامولسیون حاوی ترکیب ویتامین A و D به روش تشکیل خودبهخودی
- تولید و ارزیابی ویژگیهای نانوکامپوزیتهای هیبریدی کربوکسیمتیل سلولز تقویت شده با نانوذرات مونتموریلونیت و TiO2
- اثرات جدا و ترکیبی نانو پوشش های صمغ دانه ریحان و قدومه شهری حاوی عصاره پوست کیوی در جهت افزایش عمر نگهداری گوشت تازه گوسفند
- اثر متقابل اسانس به لیمو و نانو امولسیون کیتوسان بر فعالیت های آنزیمی، محتوای آنتی اکسیدانی و ترکیبات فیتوشیمیایی میوه تمشک (Rubus ulmifolius sub sp. sanctus)
- بهینه سازی نانوریزپوشانی اسید فولیک به کمک روش تاگوچی
- ارزیابی تشخیص آفلاتوکسین (B1) پسته با استفاده از طیفسنجی رامان و رامان تقویت شده سطحی (SERS) روی دو زیرلایه متشکل از نانوذرات نقره
- نانو-درون پوشانی عصاره سیر با امولسیون آب در روغن: ویژگی های فیزیکوشیمیایی و ضد میکروبی
- اثر نانو امولسیون عطر مایه نعناع تولید شده با استفاده از صمغ دانه ریحان بر ویژگیهای ماست همزده کم چرب
مقالات لاتین
-
-
-
- Bioavailability enhancement of EGCG by structural modification and nano-delivery: A review
- Nanotechnologies in Food Science: Applications, Recent Trends, and Future Perspectives
- Pan bread quality as affected by some nano and fermented-nano food industries by-products
- Erratum to: Flame atomic absorption spectrometric determination of trace amounts of Pb(II) and Cr(III) in biological, food and environmental samples after preconcentration by modified nano alumina
- Application and safety assessment for nano-composite materials in food packaging
- Critical review of the safety assessment of nano-structured silica additives in food
- Nanotechnology in agriculture, livestock, and aquaculture in China. A review
- Immunomagnetic microbeads for screening with flow cytometry and identification with nano-liquid chromatography mass spectrometry of ochratoxins in wheat and cereal
- Determination of fluorine in herbs and water samples by molecular absorption spectrometry after preconcentration on nano-TiO2 using ultrasound-assisted dispersive micro solid phase extraction
- Research mapping of Indonesia nano-lignocellulose fiber studies and its potential for industrial application
- Protoilludane sesquiterpenoid aromatic esters from Armillaria mellea improve depressive-like behavior induced by chronic unpredictable mild stress in mice
- Wine pomace product ameliorates hypertensive and diabetic aorta vascular remodeling through antioxidant and anti-inflammatory actions
- Chronic acrolein exposure in Wistar rats: The effects of guarana extracts
-
-