کارگاه های خرد صنایع غذایی؛ پتانسیل ها و مزایا

کارگاه های تولیدی مواد غذایی با توجه با پتانسیل های بومی مناطق مختلف کشور و فراورده های متنوع و از طرفی رشد کم واحدهای فراوری و بسته بندی، امروزه یک پتانسیل عالی برای سرمایه گذاری و راه اندازی کسب و کار محسوب می شوند. تقریبا به هر نقطه ای از ایران نگاه کنید و با یک تحقیق ساده محصولی را پیدا خواهید کرد که به صورت فله یا فراوری نشده عرضه می شود و دارای قابلیت تجاری سازی قابل توجه است!! کارگاه های خرد صنایع غذایی

نکته مهم اینجاست که بسیاری از این نعمت های خدادادی قابلیت حداقل بسته بندی یا فرآوری + بسته بندی را دارند؛ و این کار چه مزایایی می تواند داشته باشد:        


اشتغال زایی قابل توجه

قابلیت ارز آوری

سلامت بیشتر جامعه و مصرف کنندگان

مانع هدر رفت بخش عظیمی از سرمایه ملی و طبیعی

ارزش افزوده بالا

شناساندن و اقدام عملی در این زمینه نیازمند همت متخصصین صنایع غذایی و البته مسئولین و سیاست گذاران تولیدی وصنعتی کشور می باشد.

مزایای صنایع غذایی در مقیاس کوچک در کشور

صنایع غذایی با توجه به ریسک بسیار پایینی که دارد و از طرفی پتانسیل بالقوه فوق العاده کشور می تواند رونقی بسیار بیشتر از امروز را داشته باشد و یکی از جذاب ترین زمینه ها در این حوزه هم کارگاه های تولیدی کوچک است که همانگونه که ذکر شد در هر استان کشور از جنبه ای و

برای محصولی خاص قابلیت و مزیت های قابل توجه دارد. این کارگاه های کوچک با سرمایه های خرد هم قابل اجرا هستند و با مشاوره تخصصی و نیازسنجی بازار می توان از آن به عنوان یکی از نقاط طلایی برای سرمایه گذاری نام برد. کارگاه های خرد صنایع غذایی

دلایل عدم رشد و توسعه صنعت غذا در این حوزه

مسلما یکی از اصلی ترین دلایل سیاست های کلان در بخش تولید کشور است که با قوانین دست و پا گیر و طولانی مفس متقاضیان این بخش را می گیرد. اما از این موضوع که بگذریم؛ عدم آگاهی حتی متخصصین صنایع غذایی از پتانسیل های بالقوه ای که در بخش فراوری و بسته بندی محصولات کشاورزی هر منطقه وجود دارد نیز از چالش های عمده محسوب می شود.

آشنایی با ایده پردازی و یک ایده کارآفرینی در صنایع غذایی

دانشجویان و فارغ التحصیلان صنایع غذایی

بسیاری از اوقات فارغ التحصیلان و متخصصین صنایع غذایی سال های زیادی را صرف پیدا کردن شغلی در یک واحد تولیدی با حقوق و مزایای حداقلی می کنند و گاها هزینه های زیادی نیز در این مسیر صرف میکنند؛ در حالی که امکان راه اندازی یک کسب و کار خرد با هزینه اندکی ریسک پذیری را دارند. قطعا این مسیر می اواند در بلند مدت سود آوری بیشتری را برای فرد فراهم کند و زمینه را برای رشد و توسعه فردی و شغلی ایجاد کند.


لازمه این فعالیت های کارآفرینانه داشتن دانش و تخصص کسب و کار است که متاسفانه مانند بسیاری دیگر از رشته ها در کشور ما از این بحث ها در سیلابس های دانشگاهی خبری نیست و دانشجو دانشی در این زمینه کسب نمیکند. کارگاه های خرد صنایع غذایی

علم کارآفرینی

علم کارآفرینی با دید بازی که به فرد می دهد این شانس را برای او ایجاد می کند که پتانسیل ها را بهتر ببیند و قدرت ریسک پذیری داشته باشد. این موضوع بخصوص در رشته صنایع غذایی و رشته های مشابه که جا برای کارآفرین و راه اندازی کسب و کارهای خرد و کراگاهی را دارند بسیار حائز اهیمت است و میتواند بخش زیادی از چالش های بیکاری در کشور را حل کرده و زمینه اشتغال زایی و کسب درآمدهای ارزی را نیز فراهم کند.

اما در آکادمی فن و فود ……

در آکادمی فن و فود با توجه به دلایل ذکر شده سعی شده است این بستر در حد امکان فراهم شود و با دوره های آموزشی تخصصی و کاربردی هم مهارت ها و روش های ایده یابی در صنایع غذایی شرح داده شود و هم قدم های ابتدایی کارآفرینی و استارت راه اندازی کسب و کار برای علاقمندان ارائه گردد. کارگاه های خرد صنایع غذایی

از جمله دوره های آموزشی زیر که در اختیار متخصصین عزیز می باشد.

×
×

سبد خرید

خطا: فرم تماس پیدا نشد.