رسالت و هدف ما…..
استفاده از روشهای نوین مدلسازی و بهینهسازی در طراحی آزمایشات و آنالیز دادههای پژوهشی راهکاری ایدهآل برای کاستن از هزینهها، حذف بخش زیادی از کارهای آزمایشگاهی/عملی و در عین حال چاپ راحتر مقالات در مجلات برتر دنیا است.
بر همین اساس در آکادمی فن و فود بر آن هستیم که به شکل کاملا کاربردی، کاربردیترین نرمافزارها و تکنیکهای مورد استفاده در مدلسازی و بهینهسازی در طراحی آزمایشات و آنالیز دادههای پژوهشی را در اختیار شما پژوهشگران و فرهیختگان عزیز قرار دهیم.
چه تکنیکها و نرمافزارهایی؟
بر اساس تجربه دانشگاهی و پژوهشی چند ساله که حاصل آنها دهها مقاله چاپ شده در مجلات معتبر دنیاست، به این جمعبندی رسیدیم که کمدردسرترین و در عین حال کاربردیترین روشها در این زمینه عبارتند از:
1- متدولوژی سطح پاسخ (Response Surface Methodology)
2- شبکههای عصبی مصنوعی (Artificial Neural Networks)
3-منطق فازی (Fuzzy logic)
4- انفیس (Adaptive Neuro-fuzzy Inference System (ANFIS))
5- مدلسازیهای ریاضی (Empirical modelling)
وجه تمایز
اینجا علاوه بر یادگیری اصول کلی اجرا و پیادهسازی این روشها با نحوهی کاربرد آنها در مقالات تخصصی علمی نیز آشنا شده و به صورت عملی تمرین و مرور خواهید کار تا پس از آن خود قادر به تدوین و چاپ خروجیهای فعالیتهای پژوهشی خود با این روشها باشید.
در ضمن پشتیبانی جامع و ارتباط مستمر با مدرس دغدغههای شما را به شکل کامل رفع خواهد کرد.
با آموزشهای تخصصی آکادمی فنوفود راحتتر، کمهزینهتر و معتبرتر پژوهش کنید و رزومه خودتان را ارتقاء دهید.
مدیر و موسس آکادمی فن و فود
دکتر محمد گنجه
پیشنهادات و نظرات شما فعالین این حوزه میتواند به پربارتر شدن و غنای مجموعه کمک شایانی کند؛ بنابراین لطفا ما را از نظرات ارزشمند خود بی نسیب نگذارید. از طریق راههای تماس با ما و نیز فرم زیر میتوانید با ما در ارتباط باشید.