فلسفه استارت پروژه فن و فود
بسیاری از دانشجویان و فارغ التحصیلان صنایع غذایی در دو جنبه بسیار کاربردی اطلاعات کاملی در مورد رشته صنایع غذایی ندارند:
1-مهارت های لازم برای موفقیت در صنایع غذایی
2-پتانسیلها و بازارکار (اشتغال و کارآفرینی) در صنایع غذایی
بر همین اساس بر آن شدیم تا با توجه به تجربیات چندین ساله و مطالعاتی که در این حوزه داشتیم، بستری را برای آموزش و روشنگری عملی برای متخصصین و فعالان این رشته ایجاد کنیم.
هدف…..
بنابراین هدف از راه اندازی این مجموعه تهیه و ارائه کلکسیونی آنلاین از تمام نیازهای یک متخصص صنایع غذایی در قالب ویدئوهای آموزشی است. سعی شده است هر دو رویکرد دانشگاهی و صنعتی در این راستا مورد توجه قرار گیرد و نیازمندی های یک متخصص صنایع غذایی هم در زمینه تحقیقات و مطالعات تئوریک و دانشگاهی و هم در حوزه شغلی و کاربردی تا حد ممکن فراهم گردد.
وجه تمایز
وجه تمایز آکادمی فن و فود پرداختن به دغدغه های واقعی و اصطلاحا کف بازاری در بین دانشجویان و فارغ التحصیلان صنایع غذایی است تا هم مسیر تحصیل را بهتر و با انگیزه بیشتر طی کنند و هم توانایی های لازم برای بازارکار را کسب نمایند.
همکاری
بستر همکاری ما با تمام متخصصین و صاحبان فن و تجربه کاملا فراهم است؛ بی شک هر یک از متخصصین صنعتی و دانشگاهی این رشته تجربیات و دانشی دارند که برای دانشجویان و تازه فارغ التحصیلان ارزشمند و کاربردی است؛ در آکادمی فن و فود با چارچوب های کاملا روشن این امکان برای ارائه آنلاین این مهارت ها فراهم است.
ما اینجا هستیم تا دغدغههای فعالان حوزه صنایع غذایی را به شکل عملی و کاربردی پاسخ دهیم.
در کنار هم بیاموزیم، رشد کنیم و فردای بهتری را بسازیم.
مدیر و موسس آکادمی فن و فود
دکتر محمد گنجه
پیشنهادات و نظرات شما فعالین این حوزه میتواند به پربارتر شدن و غنای مجموعه کمک شایانی کند؛ بنابراین لطفا ما را از نظرات ارزشمند خود بی نسیب نگذارید. از طریق راههای تماس با ما و نیز فرم زیر میتوانید با ما در ارتباط باشید.