بهترین کشورها اپلای صنایع غذایی

معرفی 50 کشور برتر برای هر گرایش

اگر صنایع غذایی هستی و قصد مهاجرت داری باید بدونی کدوم کشورها پذیرای حضورت هستند!!

اگر قصد مهاجرت تحصیلی دارید؛ بی شک یکی از مهمترین شاخص ­ها برای داشتن یک تجربه موفق چه از نظر زندگی و چه از نظر شغلی و تحصیلی دقت و تحقیق در انتخاب کشور مقصد است. در این مقاله به این موضوع خواهیم پرداخت و یک منبع عالی اختصاصی برای رفع این دغدغه برای متقاضیان صنایع غذایی ارائه خواهیم داد.


در واقع این مقاله به دو مقوله خواهد پرداخت:

اول: ارائه کاملترین منبع معرفی مستعدترین کشورها برای اپلای صنایع غذایی

دوم: بررسی عوامل موثر بر انتخاب کشور مقصد برای اپلای و مهاجرت

بزن بریم…

چرا باید وسواس داشته باشیم در انتخاب مقصد اپلای؟

اولین مفهومی که از کلمه مهاجرت در ذهن تداعی می­شود زندگی در یک کشور جدید با فرهنگ و آداب و رسوم متفاوت است. این موضوع می­تواند همه جنبه­ های زندگی شما را در طی دورانی که ممکن است چندماه، چندسال یا حتی مادام­العمر باشد تحت تاثیر جدی قرار دهد. بنابراین نیاز است با لحاظ کردن عوامل مختلفی که در این زمینه تاثیر گذار هستند بهترین تصمیم اتخاذ شود.

اما در مهاجرت تحصیلی و وابسته به تخصص….

در مهاجرت تحصیلی یا شغلی که با اتکا بر تخصص انجام می­شود یکی از مهمترین اصل­ ها در انتخاب کشور هدف، میزان فعالیت و جایگاه آن کشور در رشته تخصصی مدنظر متقاضی است. به عنوان مثال در صنایع غذایی مهم است که کشور مقصد از نظر صنعتی و دانشگاهی در این حوزه فعال باشد و منافع زیادی در آن داشته باشد. کشورهایی مختلف دنیا بر اساس سیاست­ هایی که دارند و از طرفی پتانسیل­ های طبیعی و جغرافیایی و همچنین توانمندی صنعتی و اقتصادی ممکن است میزان فعالیت کاملا متفاوتی را در صنعت غذا داشته باشند.

مهاجرت پذیر بودن صنایع غذایی….

در یک نگاه کلان و کلی صنایع غذایی با توجه به اینکه قادر است ارزش افزوده بالایی را ایجاد کند و این یعنی منفعت اقتصادی و از طرفی ارتباط مستقیمی که با سلامت جامعه دارد در بیشتر کشورهای دنیا بسیار مورد توجه است. فقط باید کشورها را شناخت و با توجه به اولویت هایی که برای پژوهش و سرمایه گذاری دارند اقدام کرد.

اما اقدام ما در این زمینه….

در آکادمی فن و فود با بررسی منابع معتبر و رفرنس کتاب الکترونیکی تدوین کرده ایم که در آن به صورت اختصاصی برای رشته صنایع غذایی و برای گرایش­ های مختلف آن به شکل تفکیک­ شده کشورهایی که بیشترین فعالیت پژوهشی را داشته ­اند لیست شده است. قطعا اگر شما قصد مهاجرت دارید و گرایش تخصصی شما فرضا میکروبیولوژی مواد غذایی است؛ این لیست کشورها را می­توانید برای بررسی دانشگاه­ها و انتخاب نهایی در اولویت خود قرار دهید. این مجموعه در انتخاب مقصد اپلای شما میتواند بسیار موثر باشد. قبل از پرداختن به عوامل دیگر تاثیر گذار بر انتخاب کشور با این کتاب آشنا شوید….

آشنایی با کاملترین منبع مستعدترین کشورها برای اپلای صنایع غذایی

در این مورد لقمه را کاملا برای شما آماده کرده‌ ایم. به چه صورت؟؟

یک کتاب الکترونیک اختصاصی اپلای صنایع غذایی تدوین کرده ایم که به صورت تفکیک شده برای هر گرایش صنایع غذایی، کشورهایی را که بالاترین میزان پژوهش و اختصاص بودجه را در پنج سال اخیر داشته‌اند جمع‌آوری و لیست شده‌اند.

در واقع به هر گرایش و حوزه تخصصی در صنایع غذایی در یک تیتر مجزا پرداخته شده است و فهرستی مشخص و 50 تایی از برترین کشورها که مستعد تقاضای پذیرش هستند ارائه شده است.

با توجه به گرایش تحصیلی یا تخصص شغلی که دارید می توانید کشورهایی که بالاترین اقبال را برای پذیرش شما دارند را ببینید و تمرکز و انرژی خود را روی آنها بگذارید.

نمونه این مجموعه را هیچ جا نخواهید یافت پس همین الان از طریق لینک زیر آن را دریافت کنید.

دستاورد دوم: بررسی دیگر عوامل موثر بر انتخاب کشور مقصد برای اپلای و مهاجرت


1- هزینه­ ها

قطعا یکی از مهمترین گزینه­ها در انتخاب کشور هدف میزان هزینه­ هاست. هزینه­ هایی از قبیل رفت و برگشت، مسکن؛ خوراک و تحصیل. تمام این موراد به شدت می­توانند

کیفیت زندگی و تحصیل شما را تحت تاثیر قرار دهند و در تصمیم شما برای مهاجرت تغییرات اساسی ایجاد کنند. مسلما هزینه­ های تحصیل و زندگی و فرصت‌های شغلی و مالی در

کشورها، دانشگاه‌ها و رشته‌های مختلف با یکدیگر بسیار تفاوت دارند. دقت داشته باشید که جدای از موضوع شهریه‌های دانشگاه، هزینه‌های زندگی نیز باید مورد توجه قرار گیرد.



2-   پذیرش

شرایط اخذ پذیرش تحصیلی نیز یکی دیگر از این عوامل برای انتخاب مقصد است. شرایط پذیرش از هر دانشگاهی به دانشگاه دیگر متفاوت است ولی در کلیت یکسان می‌باشند. میزان شانس قبولی دانشجویان بسته به این که برای ورود به یک دانشگاه چقدر رقابت وجود دارد و جایگاه آکادمیک موسسه تفاوت دارد. به طور کلی، پذیرش در دانشگاه‌های برتر بسیار سخت می باشد. برخی از دانشگاه‌ها سیاست‌هایی درباره برخی از دانشجویان خارجی دارند که می‌توانند در دوره‌های تحصیلی، گروه‌های مختلفی را بپذیرند.


3- ویزا

هر کشوری متناسب با قوانین مهاجرتی خود، یکسری شرایط را برای اخذ ویزا دارند. از این رو حتما بایستی به این فاکتور توجه کرد. به عنوان نمونه آمریکا را به عنوان مقصدی می‌شناسیم که سختگیرهای زیادی در مرحله صدور ویزا دارد و علاوه بر این در این خدمات لازم را ارائه نمی­دهد و شما مجبور خواهید بود به کشور سوم برای انجام مقدمات سفر کنید.

در این زمینه هم تفاوت­های زیادی وجود دارد و کشورهای مختلف فاکتورهای متفاوتی از جمله سن و سابقه تحصیلی، تمکن مالی، مهارت‌های زبان و دوره تحصیلی انتخابی را برای ویزای ورود لحاظ می‌کنند. از جمله نکات دیگری که در این زمینه باید به آنها توجه داشته باشید  می­توان به محدودیت‌هایی در مورد میزان زمانی که شما قبل و بعد از تحصیل قادر به اقامت در آن کشور هستید و یا اینکه آیا می‌توانید در طول دوره تحصیل یا پس از گرفتن مدرک خود در این کشور کار کنید؛ اشاره کرد. بنابراین اگر قصد دارید تا پس از اتمام تحصیلات خود در آن کشور اقامت کرده و مشغول به کار شوید، پیش از تصمیم گیری، به موارد مورد نیاز و شرایط ویزا حتما توجه کنید.

 

4-شرایط آب و هوایی

یک مسئله مهم دیگر که باید در هنگام انتخاب دانشگاه در نظر گرفت، شرایط آب و هوایی شهر محل تحصیل است. این که شهری که قرار است در آن برای دو یا چند

سال زندگی کنید چه وضعیت آب و هوایی، چه شرایط جغرافیایی و جمعیتی دارد و این شرایط تا چه اندازه سازگاری با خصوصیات شما دارد. تحصیل در مناطق سرد مانند کشورهای اسکاندیناوی و یا معتدل مانند ایتالیا کدام یک شما را خوشحال می کند.

5-مسافت و ساعات شبانه روز!!

علاوه بر آب و هوا فاصله آن کشور از ایران و طول ساعات شبانه ­روز نیز از فاکتورهای مهمی است که بسیاری از دانشجویان و فارغ­ ااتحصیلان خارج از کشور بر آن تاکید دارند که تاثیر زیادی بر رضایت­مندی شما خواهد داشت. بعضی از کشورها بیشتر 24 ساعت شب یا برعکس روز هستند که این مسئله می­تواند برای کسانی که عادت به این جالت ندارند مشکلاتی را ایجاد کند.

 

 

6-  رتبه­ بندی دانشگاه ­ها

همانطور که می­دانید یکی از معیار های اصلی که متقاضیان در فرآیند اپلای به آن باید توجه داشته باشند رتبه‌بندی جهانی دانشگاه‌ها می­باشد. کشوری که قصد انتخاب آن را دارید باید دارای دانشگاه­های سطح بالای خوبی باشد و از طرفی مورد تایید وزات علوم هم باشد آن دانشگاه. در هر صورت رتبه‌بندی دانشگاه‌ها می­تواند زمینه ساز فراهم امدن موقعیت‌های شغلی و تحصیلی بهتری در آینده باشد. با این وجود هرگز رنکینگ دانشگاه­ها را ملاک اصلی قرار ندهید.

×
×

سبد خرید

خطا: فرم تماس پیدا نشد.