بهترین دانشگاه های اپلای صنایع غذایی
معرفی 50 دانشگاه برتر برای هر گرایش
در این مقاله به این موضوع خواهیم پرداخت و یک منبع عالی اختصاصی برای رفع این دغدغه برای متقاضیان صنایع غذایی ارائه خواهیم داد (معرفی بهترین دانشگاه های اپلای صنایع غذایی).
اول: ارائه کاملترین منبع معرفی مستعدترین دانشگاه ها برای اپلای صنایع غذایی
دوم: راهنمای گام به گام نحوه استفاده از وبسایت دانشگاه ها برای تسهیل اپلای
اگر آماده اید بریم با هم ببینیم چه خبره…
وبسایت دانشگاه ها و اپلای تحصیلی…
یکی از بهترین و ساده ترین روش ها برای پیدا کردن موقعیت های تحصیلی خارج از کشور جهت اپلای مراجعه به وبسایت دانشگاه های هدف است. سوالی که خیلی پرسیده می شود این است که چگونه می توان از این پایگاه های اینترنتی استفاده کرد. در این مقاله اطلاعاتی را که می توان از وبسایت یک دانشگاه به دست اورد و جهت اپلای به کار گرفت را مرور خواهیم کرد.
چطور وبسایت دانشگاه ها را پیدا کنیم….
اصلا نیازی نیست خود را زحمت دهید؛ برای پیدا کردن آدرس پایگاه اینترنتی میتوانید بسیار ساده از موتورهای جستجوی قدرتمند مانند گوگل استفاده کنید. با وارد کردن عنوان هر دانشگاه یا موسسه در نوار جستجوی گوگل لیستی از لینکهای مرتبط با آن را به شما ارائه خواهد داد که معمولا لینک اول وبسیایت رسمی دانشگاه است!!
برای صنایع غذایی ها……
برای اختصاصی سازی جستجو بهتر است از عبارت دانشکده یا دپارتمان صنایع غذایی همراه با نام دانشگاه استفاده کنید.
یک نمونه از کسب اطلاعات دانشگاه از وبسایت…..
برای مرور این روش کار در ادامه به بررسی دانشگاه کپنهاگن دانمارک پرداخته شده و اطلاعاتی را که میتوان از وبسایت این دانشگاه به دست آورد ارائه خواهد گردید.
به این منظور مانند تصویر زیر عبارت “Department of Food Science–University of Copenhagen” را در موتور جستجوی گوگل وارد کرده و نتایج ارائه شده بررسی شد.
همانطور که مشاهده میکنید در همین صفحه علاوه بر لینک اصلی دپارتمان صنایع غذایی دانشگاه مورد نظر، امکان دسترسی مستقیم به زیربخشهای این دپارتمان شامل
کارکنان و اساتید، دورههای کارشناسی؛ کارشناسی ارشد و دکترای و … موجود است و به راحتی با یک کلیک می توان به آنها دسترس داشت.
با کلیک بر روی لینک اصلی دپارتمان وارد صفحه اختصاصی صنایع غذایی این دانشگاه خواهید شد (تصویر زیر). در این بخش از وبسایت دانشگاه میتوان اطلاعات نسبتا کاملی
از رشته صنایع غذایی در این دانشگاه، مقاطع مختلفی که پذیرش دارد؛ اخبار، نیروی انسانی مشغول در این دپارتمان و همچنین راههای همکاری و شیوههای برقراری ارتباط
را مشاهده کرد، که بخشهایی از آنها در تصویر مشخص شده است.
در ادامه میتوانید لیست منو بخش برنامههای (دوره های) آموزشی دپارتمان صنایع غذایی دانشگاه را ببینید (تصویر زیر). انواع دورهها و برنامههای تحصیلی در این بخش از
کارشناسی گرفته تا دکترا و انواع دیگری از برنامههای تحصیلی قابل دسترسی مستقیم است. هر کدام از این موراد خود یک صفحه اینترنتی اختصاصی دارند و به شکل کامل شرح
داده شدهاند که از این قسمت میتوانید وارد آنها شوید.
همچنین صفحه اختصاصی مربوط به دورههای دکترای دپارتمان صنایع غذایی دانشگاه کپنهاگن همانند تصویر زیر قایل استفاده است. همانطور که ذکر شد همه جزئیات شامل نحوهی اجرای این دوره و همینطور نحوهی اپلای و قوانینی که دانشگاه برای دوره دکترا دارد قابل دستیابی است.
بعلاوه در تصویر بعدی همین اطلاعات در مورد مقطع کارشناسی ارشد و در تصویر بعد از آن در مورد مقطع کارشناسی دپارتمان صنایع غذایی دیده میشود.
توجه داشته باشید که دقیقا همین روند با کمی تغییرات شکلی و منویی در وبسایت های دیگر دانشگاه ها نیز قابل اجرا و استفاده است. بعد از انتخاب لیستی از دانشگاه ها می توانید با ورود به وبسایت آنها مانند این مورد نمونه تمام اطلاعات لازمه را به دست آورید و با جزئیات اجرایی برنامه های آنها آشنا شوید. همچنین با همین وبسایتها امکان دسترسی به لیست اساتید و برقراری ارتباط با آنها نیز وجود دارد که در ادامه توضیحاتی مختصر در مورد این فرایند نیز آورده شده است.
یکی از مهمترین بخشها در وبسایت دانشگاهها آشنایی با اساتید و فعالان مرتبط با حوزه کاری شماست. معمولا در وبسایت دانشگاهها بخشی به این منظور وجود دارد که
مراجعهکنندگان میتوانند اطلاعات کاملی از اساتید و جزئیات تخصص و راههای ارتباطی آنها را داشته باشند. این صفحه در دپارتمان صنایع غذایی دانشگاه کپنهاگن نیز وجود
دارد (تصویر زیر). همانطور که میبینید اسامی کامل کارکنان و اعضای دپارتمان در این صفحه همراه با سمت، شماره تماس و آدرس ایمیل آورده شده است.
در این بخش و با کلیک بر روی اسامی هر کدام از اساتید به صفحه اختصاصی آنها هدایت خواهید شد که تمام تخصصی تکمیلی و همچنین راههای ارتباطی، رزومه، مقالات، علایق پژوهشی و تقریبا هر چیزی که مایل باشید در مورد استاد بدانید قابل دسترسی خواهد بود.
و نکته پایانی مهم….
البته ذکر این نکته ضروری است که الزاما تمام واحدهای دانشگاهی و تحقیقاتی لیست شده در این کتاب الکترونیک، دپارتمان مستقل صنایع غذایی ندارند. بعضی از مراکز به صورت درون دانشگاهی و با همکاری بخشهای دیگر تحقیقاتی مرتبط با حوزه صنایع غذایی انجام میدهند یا در مورادی استادی از یک دانشگاه یا موسسه در حوزه مواد غذایی فعالیت پژوهشی گسترده به صورت مستقل انجام میدهد که این امر باعث قرار گرفتن نام آن دانشگاه در بین واحدهای فعال در حوزه صنایع غذایی میشود.. برای اخذ پذیرش از این دانشگاهها مکاتبه با
اساتیدی که در حال تحقیق در زمینه صنعت غذا هستند میتواند کلید موفقیت باشد. معمولا یافتن این اساتید در وبسایت دانشگاه کار سختی نیست.