سرفصل کنکور کارشناسی ارشد صنایع غذایی

کارگاه آموزشی

آشنایی با سرفصل های برتر مطرح در کنکور کارشناسی ارشد صنایع غذایی

مدرس دوره: دکتر محمد گنجه

تعداد جلسات آموزش: 25 قسمت

نحوه دریافت دوره: بلافاصله پس از ثبت نام، تمام ساعات دوره در حساب کاربری شما فعال و قابل مشاهده خواهد گردید

فرمت آموزش: پادکست های تجربه محور و کاربردی

مدت دسترسی: دائمی و بدون محدودیت

پشتیبانی: ارتباط مستقیم با مدرس دوره

هدیه شما: دریافت 10 امتیاز معادل 10 هزارتومان اعتبار هدیه

99 هزار تومان

محتوای این دوره چگونه است؟
مدرس دوره آموزشی؟؟
نحوه ثبت نام و دسترسی به دوره؟

چرا باید در این دوره شرکت کنم؟؟

با توجه به گستردگی منابع و مطالب مطرح در کنکور کارشناسی ارشد صنایع غذایی؛ مهمترین نکته ای که در راستا کسب رتبه برتر حائز اهمیت است را میتوان به این صورت بیان کرد:

“در کنکور کارشناسی ارشد صنایع غذایی شناخت مهمترین سرفصل ها و بخش های حیاتی مورد استفاده جهت طرح سوالات کنکور در هر درس بالاترین اهمیت را در کسب رتبه برتر دارد!!

به بیان دیگر شما باید بدانید کدام مباحث در هر درس شانس بیشتری جهت طرح شدن در کنکور را دارند”

بهمین دلیل در این دوره آموزشی 

مهمترین سرفصل‌های مطرح در کنکور کارشناسی ارشد صنایع غذایی که بیشترین تکرار را در کنکور سال های قبل داشته اند به شکل تفکیک شده و درس به درس با جزئیات تمام شرح داده شده است….

با گذراندن این دوره هدفمندترین و پربازده‌ترین روند آمادگی برای کنکور ارشد را خواهید داشت؛ چون دقیقا می‌دانید باید روی چه مطالبی تمرکز کنید…..

محتوای این دوره چگونه است؟

در این دوره برای هر یک از دروس مطرح در کنکور ارشد صنایع غذایی دو جلسه کامل ارائه شده است؛

جلسه اول به بررسی کلیات و اهمیت هر درس در کنکور و مرور مطالب مهم در آن می پردازد

و

در جلسه دوم بر اساس بررسی های انجام شده روی کنکورهای چندین سال اخیر مباحث درس اولویت بندی شده و به شما گفته شده است که کدام مباحث بالاترین شانس طرح سوال در کنکور را دارند…

این روند برای تمام دروس شامل لیست زیر تکرار شده است:

میکروبیولوژی مواد غذایی

شیمی مواد غذایی

تکنولوژی لبنیات

تکنولوژی روغن

تکنولژی غلات

تکنولوژی قند

تکنولوژی کنسروسازی

اصول نگهداری مواد غذایی

اصول مهندسی صنایع غذایی

اصول طراحی کارخانجات صنایع غذایی

ریاضیات کنکور ارشد صنایع غذایی

زبان انگلیسی کنکور ارشد صنایع غذایی

مدرس دوره: دکتر محمد گنجه

دکترای تخصصی صنایع غذایی

عضو هیئت علمی دانشگاه

پژوهشگر برتر استانی

عضو کلینیک کسب و کار شرکت شهرک‌های صنعتی استان بوشهر

مدیر و موسس آکادمی تخصصی فن‌وفود

مولف کتاب‌های تخصصی صنایع غذایی و همکاری در کتاب‌های بین‌المللی

مجری و همکار در طرح‌های تحقیقاتی کاربردی (دانشگاهی و صنعتی)

مخترع؛ رتبه تک رقمی کنکور و عضو بنیاد ملی نخبگان

راهنمای ثبت نام و دسترسی به دوره

این دوره به صورت ویدئویی تهیه شده است و شما عزیزان از طریق یکی از روش های زیر میتوانید ثبت نام خود را انجام داده و به محتویات آن دسترسی کامل و نامحدود پیدا کنید؛ انتخاب با شماست…

روش اول: ثبت نام آنلاین از طریق لینک زیر و دسترسی فوری به دوره در حساب کاربری

روش دوم: پرداخت به شیوه آنلاین یا کارت به کارت و ارسال فیش واریزی از طریق واتساپ به شماره ۰۹۲۲۴۷۰۹۲۷۷ یا دایرکت پیج اینستاگرام آکادمی فن و فود (پس از ارسال فیش واریزی، فعال سازی دوره در حساب کاربری شما توسط تیم پشتیبانی بلافاصله انجام خواهد شد).

1-پرداخت با درگاه آنلاین از طریق لینک زیر:

2-واریز هزینه دوره به شماره کارت (بانک سپه) 0679-6987-1010-5892 به نام محمد گنجه

×
×

سبد خرید

[contact-form-7 404 "یافت نشد"]