آموزش رزومه نویسی

کارگاه آموزشی

رزومه نویسی تخصصی در صنایع غذایی

(پذیرش شغلی و تحصیلی- استخدامی)

مدرس دوره: دکتر محمد گنجه

نحوه دریافت دوره: بلافاصله پس از ثبت نام، تمام ساعات دوره در حساب کاربری شما فعال و قابل مشاهده خواهد گردید

فرمت آموزش: ویدئو با تدریس کاربردی و کارگاه مانند

مدت دسترسی: دائمی و بدون محدودیت

پشتیبانی: ارتباط مستقیم با مدرس دوره

200 هزار تومان

چرا در این دوره شرکت کنم؟

بدون داشتن یک رزومه حرفه ای شما تقریبا هیچ شانسی برای گرفتن پذیرش تحصیلی یا شغلی نخواهید داشت!!

احتمالا بپرسید چطور و چرا؟

پاسخ تقریبا واضح است؛ ببرای هر پذیرشی چه شغلی و چه تحصیلی ابتدا نیاز است شما با یک رزومه اصولی مصاحبه دعوت شوید و بعد برای متقاعد کردن مدیران آن مجموعه تلاش کنید و کلید دعوت به مصاحبه یک رزومه حرفه ای و با چارچوب های استاندارد است

در این دوره آموزشی تمام اصول نوشتن یک رزومه حرفه ای را بیاموزید و شانس خود را برای اشتغال؛ ادامه تحصیل و همچنین مهاجرت بالا ببرید….

این دوره آموزشی به چه سوالاتی پاسخ می‌دهد؟

پس از گذراندن این دوره پاسخ سوالات زیر را به راحتی خواهید داد:

اهمیت رزومه در چیست و چرا باید یک رزومه حرفه ای داشت؟

تفاوت روزمه با cv چیست و هر کدام برای کدام موقعیت‌ها مناسب است؟

رزومه نویسی به طور اختصاصی در صنایع غذایی چه کمکی به من می‌کند؟

یک رزومه تحصیلی استاندارد و حرفه ای شامل چه مطالبی است و چیددمان اطلاعات در آن به چه صورت باید باشد؟

یک رزومه شغلی ایده آل باید حاوی چه مطالب باشد و چطور تنظیم شود؟

به همراه

مثال‌هایی از رزومه های شغلی و تحصیلی

در این دوره آموزشی تمام اصول نوشتن یک رزومه حرفه ای را بیاموزید و شانس خود را برای اشتغال، ادامه تحصیل و همچنین مهاجرت بالا ببرید….

سرفصل‌های دوره آموزشی

قسمت اول: مقدمه و مروری بر کلیات دوره

قسمت دوم: همیت رزومه نویسی و جایگاه آن در گرفتن پذیرش شغلی و تحصیلی

قسمت سوم: تفاوت رزومه و cv -کجاها از هر کدام باید استفاده کرد؟

قسمت چهارم: چرایی رزومه نویسی و پتانسیل های تقویت رزومه در صنایع غذایی

قسمت پنجم: آشنایی با ساختار و ترتیب اصولی و استاندارد مطالب در رزومه تحصیلی (آکادمیک)

قسمت ششم: آشنایی با ساختار و ترتیب اصولی و استاندارد مطالب در رزومه شغلی (استخدامی)

قسمت هفنم: مروری بر رزومه تحصیلی استاندارد و بررسی بخش به بخش آن

قسمت هشتم: مروری بر رزومه‌های شغلی استاندارد و بررسی بخش به بخش آن‌ها

قسمت نهم: جمع بندی و ترسیم نقشه راه پیش رو

به همراه

مثال‌هایی از رزومه های شغلی و تحصیلی

در این دوره آموزشی تمام اصول نوشتن یک رزومه حرفه ای را بیاموزید و شانس خود را برای اشتغال، ادامه تحصیل و همچنین مهاجرت بالا ببرید….

مدرس دوره: دکتر محمد گنجه

دکترای تخصصی صنایع غذایی

عضو هیئت علمی دانشگاه

پژوهشگر برتر استانی

عضو کلینیک کسب و کار شرکت شهرک‌های صنعتی استان بوشهر

مدیر و موسس آکادمی تخصصی فن‌وفود

مولف کتاب‌های تخصصی صنایع غذایی و همکاری در کتاب‌های بین‌المللی

مجری و همکار در طرح‌های تحقیقاتی کاربردی (دانشگاهی و صنعتی)

مخترع؛ رتبه تک رقمی کنکور و عضو بنیاد ملی نخبگان

راهنمای ثبت نام و دسترسی به دوره

این دوره به صورت ویدئویی تهیه شده است و شما عزیزان از طریق یکی از روش های زیر میتوانید ثبت نام خود را انجام داده و به محتویات آن دسترسی کامل و نامحدود پیدا کنید؛ انتخاب با شماست…

روش اول: ثبت نام آنلاین از طریق لینک زیر و دسترسی فوری به دوره در حساب کاربری

روش دوم: پرداخت به شیوه آنلاین یا کارت به کارت و ارسال فیش واریزی از طریق واتساپ به شماره ۰۹۲۲۴۷۰۹۲۷۷ یا دایرکت پیج اینستاگرام آکادمی فن و فود (پس از ارسال فیش واریزی، فعال سازی دوره در حساب کاربری شما توسط تیم پشتیبانی بلافاصله انجام خواهد شد).

1-پرداخت با درگاه آنلاین از طریق لینک زیر:

2-واریز هزینه دوره به شماره کارت (بانک سپه) 0679-6987-1010-5892 به نام محمد گنجه

×
×

سبد خرید

خطا: فرم تماس پیدا نشد.