میدان پالس الکتریکی در صنایع غذایی

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

میدان پالس الکتریکی در صنایع غذایی

در تمامی تاریخ حفاظت طولانی مدت از مواد غذایی به عنوان چاشنی ، پیش روی بشر بوده است. مدت هاست که فرایندهای حفاظتی از جمله  خشک کردن، عمل آوری و تخمیردر حال انجام می باشند. علی رغم اینکه  محصولات ناشی از این فرایندها دارای تفاوت اساسی با انواع تازه هستند در جیره سراسر دنیا وارد شده و در جای خود حائز اھمیت می باشند . سوءظن عمومی در مورد حفاظت مصنوعی و سوق یافتن انتظارات مصرف کننده به سمت کیفیت محصولات با عمر نگهداری ،انگیزه جدیدی است برای جستجوی روش های حفاظتی غیر حرارتی . بسیاری از تکنولوژی ها مدت زیادی در حوزه تحقیقات باقی مانده و برخی از آنها در حاشیه تجاری شدن قرار دارند.

تعریف میدان الکتریکی پالسی

میدان الکتریکی پالسی فرایندی است که  با بکارگیری پالس های با ولتاژ بالا در دامنه 20 تا ٨٠ کیلو وات بر سانتی متر در مواد غذایی صورت میگیرد. زمان عملیات کمتر از یک ثانیه  می باشد .این فرایند می تواند میزان میکروارگانیسم هایی که باعث تغییرات نامطلوب در خصوصیات حسی غذا می گردد را کاھش دهد.

 

پکیج تخصصی پالس الکتریکی در صنایع غذایی شاکل موارد زیر است و هم اکنون قابل دانلود می باشد:

  • چندین پاور پوینت اختصاصی قابل ویرایش
  • تعریف و آشنایی با میدان پالس الکتریکی
  • اصول و کلیات پالس الکتریکی
  • مقالات فارسی جامع و کامل مرتبط
  • مقالات لاتین تخصصی
  • ویدیوهای آموزشی تخصصی 
  • فایل ورد قابل ویرایش اختصاصی

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

$97,000.00 – خرید