وبینار فرایند تولید در یک واحد صنعتی لبنیات

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

لزوم یادگیری مداوم و پرمحتوا در صنایع لبنی…

صنعت لبنیات یکی از پیچیده‌ترین صنایع در بین تکنولوژی‌های مختلف تولید و فراوری محصولات غذایی است؛ در صنایع دیگر حساسیت فساد بالا و زمان محدود برای انجام فرایند روی ماده خام اولیه و همچنین زمان ماندگاری کوتاه برای محصول تولیدی خیلی کمتر از صنعت لبنیات است.

به عبارت دیگر یک متخصص یا مسئول فنی در صنعت لبنیات حق اشتباه ندارد و یک خطا هر چند کوچک می تواند منجر به ضایعات بسیار بالای محصول و بار اقتصادی سنگین برای کارخانه شود.

بنابراین مسئولیت کنترل کیفیت و مدیریت تولید در یک واحد تولیدی امری خطیر و حساس می باشد که باید بدون حتی اشتباهات کوچک انجام گیرد و این امر مستلزم آگاهی کامل پرسنل مسئول از خصوصیات ماده خام اصلی اولیه یعنی شیر، روند فرایند محصولات تولیدی، دستگاه‌ها، اصول پایش فرایند و نقاط بحرانی و حساس در خط تولید می باشد.

 


مسئولیت ما….

آکادمی تخصصی فن و فود با علم به این موضوع در صدد است با برگزاری وبینارهایی و با استفاده از ظرفیت تجربی و اجرایی افراد صاحب نظر و متخصص در این صنعت این مهم را تا حدودی برای دانشجویان و فعالان این حوزه تسهیل کند. در همین راستا….

اولین وبینار در تاریخ 20 اسفندماه  برگزار گردید و استقبال و بازخوردی که شکل گرفت نیز گواه این مطلب بود که در این زمینه نیاز به فعالیت بیشتری میباشد. در این وبینار که با تدریس جناب مهندس فتاحی از متخصصین بنام و افراد بسیار با تجربه در صنعت لبنیات انجام شد؛ مطالب ارزنده ای از جزئیات عملیاتی در صنعت، روند ورود مواد اولیه؛ دستگاه ها؛ اصول بهداشتی و مدیریت تولید محصولات، کنترل کیفیت و روندهای تولید و عرضه فراورده های لبنی بیان گردید.

در انتها نیز پاسخ سوالات اجرایی و کاربردی که برای افراد حاضر در وبینار مطرح شده بود به شکل کامل مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار گرفت.

صنعت لبنیات
وبینار تخصصی صنعت لبینات آکادمی تخصصی فن و فود

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

اما برای کسانی که موفق به حضور در این وبینار نشدند یا به دلیل سرعت اینترنت و مشکلات دیگر نتوانستند استفاده کامل را ببرند…

با توجه به ارزشمندی بسیار زیاد مطالب ذکر شده و گره گشایی که می تواند برای فعالان این حوزه و دانشجویان عزیز داشته باشد بر آن شدیم تا بستری برای دسترسی کاربران و همراهان گرامی آکادمی فن و فود به این جلسه به شکل کامل و با کیفیت فراهم کنیم. این وبینار نزدیک به 150 دقیقه به طول انجامید که ثانیه به ثانیه آن حاوی نکات طلایی و کاملا کاربردی بود.

 

سرفصل‌های وبینار:

  • بررسی روند تولید در یک واحد تولیدی لبنیات
  • ارزیبی مواد اولیه ورودی به کارخانه
  • فرمولاسیون محصولات
  • ماشین آلات و تکنولوژی تولید
  • کنترل کیفیت محصولات لنی
  • نقاط بحرانی و کنترل فرایند محصولات

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

با تهیه این بسته چه فایل هایی در اختیار شما قرار خواهد گرفت؟؟

  • ویدئوی وبینار به مدت 150 دقیقه (در سه پارت مجزا)
  • فایل صوتی کامل وبینار به مدت 150 دقیقه
  • پاورپوینت آموزشی مدرس به صورت فایل متنی

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

شیوه دسترسی به فایل های وبینار

برای داشتن چنین مجموعه آموزشی گاها میبینیم که موسسات مختلف از هزینه های بسیار زیادی را اخذ میکنند؛ اما در آکادمی تخصصی فن و فود اصل بر انتقال تجربیات و اموزش هست و خود وبینار نیز به صورت کاملا رایگان برگزار گردید. برای داشتن این مجموعه ارزشمند شما فقط با پرداخت ۳۹ هزار تومان که صرف هزینه وبسایت، هاست دانلود و هزینه های جانبی دیگر است میتوانید به لینک دانلود همه فایل ها دسترسی داشته باشید.

 

روش اول:از طریق لینک زیر به صورت پرداخت آنلاین مستقیم و دانلود فوری تمام فایل ها

.

روش دوم:واریز هزینه به شماره کارت (بانک سپه) ۵۸۹۲۱۰۱۰۶۹۸۷۰۶۷۹ به نام محمد گنجه

  • در صورت انتخاب روش دوم پس از پرداخت فیش واریزی را از طریق واتساپ به شماره ۰۹۲۲۴۷۰۹۲۷۷ و یا به دایرکت پیج اینستاگرام آکادمی فن و فود به آدرس fanofood.ir ارسال کنید تا لینک های دانلود در اختیار شما قرار گیرد.
  • هر ابهام یا سوالی را هم میتوانید از طریق پیام در واتساپ به شماره ۰۹۲۲۴۷۰۹۲۷۷ یا دایرکت پیج اینستاگرام آکادمی که آدرس آن ذکر شده است (fanofood.ir) مطرح کنید

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

$290,000.00 – خرید