دوره تخصصی مقاله نویسی در صنایع غذایی

کارگاه آموزشی

مقاله نویسی تخصصی در مهندسی صنایع غذایی

مدرس دوره: دکتر محمد گنجه

مدت زمان دوره: 10 ساعت آموزش مفید

نحوه دریافت دوره: بلافاصله پس از ثبت نام، تمام ساعات دوره در حساب کاربری شما فعال و قابل مشاهده خواهد گردید

فرمت آموزش: ویدئو با تدریس کاربردی و کارگاه مانند

مدت دسترسی: دائمی و بدون محدودیت

پشتیبانی: ارتباط مستقیم با مدرس دوره

2/200/000 هزار تومان

وجه تمایز این دوره با دوره‌های مشابه چیست؟
این دوره برای چه کسانی مناسب است؟
مدرس این دوره آموزشی کیست؟
نحوه ثبت نام و دسترسی به دوره؟

مقاله نویسی یعنی ارتقاء رزومه و ارائه تخصص و دانش شما در بستری مطمئن؛ مستند و دردسترس و این به معنای تاثیر مستقیم این مهارت بر آینده شغلی و تحصیلی شما می‌باشد.

چرا باید در این دوره شرکت کنید؟؟

دلیل اول

صنایع غذایی به عنوان یک رشته پویا و با گستردگی بالا جهت مقاله‌نویسی و ارتقا رزومه بسیار مستعد می باشد و شما متخصص صنایع غذایی نباید خود را از این شانس مسلم مرحوم کنید.

دلیل دوم

مقاله نویسی یک چهارچوب مشخص دارد و شما به عنوان یک فرد آکادمیک نیاز دارید که یکبار برای همیشه با این فریم آشنا شوید و مادام العمر از آن استفاده کنید؛ قالب کلی را که یاد بگیرید، قادر خواهید بود در هر حوزه ای پژوهش خود را با ریختن در آن قالب به یک مقاله ارزشمند تبدیل کنید.

دلیل سوم

رشته صنایع غذایی از رشته هایی است که پتانسیل بسیار زیادی جهت مهاجرت تحصیلی دارد و برای این امر شما نیاز به یک رزومه پژوهشی عالی دارید و این امر نیز مستلزم داشتن مهارت نگارش مقاله می باشد.

دلیل چهارم

این دوره می‌ تواند تاثیر چشمگیری در افزایش شانس اشتغال شما داشته باشد؛ چگونه؟ یک متخصص صنایع غذایی یا باید استخدام شود که این دوره رزومه او را قوی می کند و یا باید کارآفرینی کند که این دوره به او ایده پردازی و کشف نیازها

را می آموزید + اصول ارائه یافته ها و رشد اجتماعی و علمی

وجه تمایز این دوره با دوره‌های مشابه چیست؟

اختصاصی بودن برای صنایع غذایی

دوره‌های مقاله نویسی معمولا به صورت عمومی ارائه میگردند و مختص یک رشته خاص نیستتند، اما این دوره آموزشی به صورت اختصاصی با مثال‌های متعدد و صرفا برای رشته صنایع غذایی تهیه گردیده است.

کارگاهی و قابل اجرا

این دوره فقط یک آموزش تئوری نیست؛ بعد از ارائه هر یک از مفاهیم مربوط به مقاله‌نویسی، چندین مقاله تخصصی صنایع غذایی به صورت کارگاهی جهت قطعی سازی یادگیری بررسی و تحلیل می گردند.

بیان کامل و ساده مطالب

مطالب به زبانی ساده و با شرح و تفصیل کامل ارائه گریده است. به شکلی که حتی اگر شما هیچ گونه تجربه ای در زمینه پژوهش و مقاله نویسی ندارید؛ در پایان دوره می‌ توانید اولین مقاله حرفه ای خود را شروع کنید.

تجربه محور و تست شده

آموزش های ارائه شده حاصل تجربیات عملی مدرس دوره بوده و شما یک نقشه راه پیموده و آزموده شده را از کسی که مسیر را تا انتها رفته است دریافت می کنید.

مقالات علمی یک ساختمان مشخص دارند؛ یعنی از اجزای مشخص ساخته شده اند هر یک از این اجزا خود قالب مشخص دارند؛ یعنی از عبارات مشخص ساخته شده اند؛ در این دوره عبارت قطعی ساخت قالب اجزای ساختمان مقالات حرفه ای را یاد بگیرید!!

این دوره برای چه کسانی مناسب است؟

دانشجویان و فارغ التحصیلان صنایع غذایی بویژه تحصیلات تکمیلی

اگر در مقطع کارشناسی ارشد یا دکترایصنایع غذایی مشغول هستید و به اصول مقاله نویسی مسلط نیستید بدون شک نمی توانید خروجی مناسبی از مقطع تحصیلی خود بگیرید؛ این دوره آموزشی برای شما حیاتی است…..

فارغ التحصیلان یا دانشجویان صنایع غذایی علاقمند به استخدام در کارخانجات مواد غذایی

اگر در مقطع کارشناسی ارشد یا دکترای صنایع غذایی مشغول هستید و به اصول مقاله نویسی مسلط نیستید بدون شک نمی توانید خروجی مناسبی از مقطع تحصیلی خود داشته باشید؛ پس این دوره آموزشی برای شما حیاتی است…..

مسئولین فنی/مدیران تولید/مسئولین آزمایشگاه در کارخانجات مواد غذایی

شما به عنوان عضو علمی-تخصصی یک شرکت تولیدی با داشتن رزومه آکادمیک حرفه ای ارزش و اعتباری متفاوت نزد کارفرمای خود به دست خواهید آورد و این یعنی افزایش امنیت شغلی و امکان رشد جایگاه از نظر موقعیت و درآمد

علاقمندان به مهاجرت تحصیلی و شغلی

بی شک یکی از مهمترین ارکان موفقیت در

گرفتن پذیرش از یک دانشگاه بین المللی داشتن مقالات تخصصی در حوزه تحصیلی و شغلی

است که بیانگر دانش و مهارت پژوهشی و مدیریتی شما خواهد بود.

علاقمندان به ادامه تحصیل در مقاطع دکترا یا بالاتر

از مقطع کارشناسی ارشد به بالاتر حداقل 50 درصد از ملاک ارزیابی و پذیرش دانشجویان بر اساس رزومه پژوهشی-اجرایی که مقالات تخصصی در زمینه تحصیلی از خطوط قرمز و حیاتی آن محسوب می شود.

مدرس دوره: دکتر محمد گنجه

دکترای تخصصی صنایع غذایی

عضو هیئت علمی دانشگاه

پژوهشگر برتر استانی

عضو کلینیک کسب و کار شرکت شهرک‌های صنعتی استان بوشهر

مدیر و موسس آکادمی تخصصی فن‌وفود

مولف کتاب‌های تخصصی صنایع غذایی و همکاری در کتاب‌های بین‌المللی

مجری و همکار در طرح‌های تحقیقاتی کاربردی (دانشگاهی و صنعتی)

مخترع؛ رتبه تک رقمی کنکور و عضو بنیاد ملی نخبگان

راهنمای ثبت نام و دسترسی به دوره

این دوره به صورت ویدئویی تهیه شده است و شما عزیزان از طریق یکی از روش های زیر میتوانید ثبت نام خود را انجام داده و به محتویات آن دسترسی کامل و نامحدود پیدا کنید؛ انتخاب با شماست…

روش اول: ثبت نام آنلاین از طریق لینک زیر و دسترسی فوری به دوره در حساب کاربری

روش دوم: پرداخت به شیوه آنلاین یا کارت به کارت و ارسال فیش واریزی از طریق واتساپ به شماره ۰۹۲۲۴۷۰۹۲۷۷ یا دایرکت پیج اینستاگرام آکادمی فن و فود (پس از ارسال فیش واریزی، فعال سازی دوره در حساب کاربری شما توسط تیم پشتیبانی بلافاصله انجام خواهد شد).

1-پرداخت با درگاه آنلاین از طریق لینک زیر:

2-واریز هزینه دوره به شماره کارت (بانک سپه) 0679-6987-1010-5892 به نام محمد گنجه

کارگاه آموزشی مقاله نویسی تخصصی در مهندسی صنایع غذایی

مدرس دوره: دکتر محمد گنجه

مدت زمان دوره: 10 ساعت آموزش مفید

نحوه دریافت دوره: بلافاصله پس از ثبت نام، تمام ساعات دوره در حساب کاربری شما فعال و قابل مشاهده خواهد گردید

فرمت آموزش: ویدئو با تدریس کاربردی و کارگاه مانند

مدت دسترسی: دائمی و بدون محدودیت

پشتیبانی: ارتباط مستقیم با مدرس دوره

2/200/000 تومان

×
×

سبد خرید

خطا: فرم تماس پیدا نشد.