مدرس دوره: دکتر محمد گنجه
تعداد جلسات آموزش: 9 قسمت
نحوه دریافت دوره: بلافاصله پس از ثبت نام، تمام ساعات دوره در حساب کاربری شما فعال و قابل مشاهده خواهد گردید
فرمت آموزش: ویدئو با تدریس کاربردی و کارگاه مانند
مدت دسترسی: دائمی و بدون محدودیت
پشتیبانی: ارتباط مستقیم با مدرس دوره
هدیه شما: دریافت 10 امتیاز معادل 10 هزارتومان اعتبار هدیه
139 هزار تومان
با دریافت این دوره و آگاهی از تکنیکهای آموزش داده شده بلافاصله می توانید استارت فعالیت های پژوهشی و تحقیقاتی خود را بزنید و شانس اشتغال/کارآفرینی، تحصیل در مقاطع بالاتر یا مهاجرت خود را بهبود دهید.
در این دوره آموزشی برای هر قشری از متخصصین صنایع غذایی راهکار ارائه شده است؛ فرقی نمیکند دانشجو باشید؛ فارغالتحصیل؛ شاغل در صنعت یا صرفا علاقمند به صنعت غذا…
در ویدئوی کوتاه زیر با آنچه در این دوره خواهید دید آشنا شوید…
سرفصل های دوره آموزشی
فصل اول: آنچه در این دوره می آموزیم
فصل دوم: اهمیت ایده در ارتقا شغلی و تحصیلی صنایع غذایی
فصل سوم: تکنیک اول: الهام گرفتن از روتین و روزمرگیها
فصل چهارم: تکنیک دوم: تبادل اطلاعات با شاغلین، فعالان و صاحبان کسب و کار
فصل پنجم: تکنیک سوم: شناسایی و توجه به پتانسیلها و اولویتهای جغرافیایی
فصل ششم: تکنیک چهارم: ارتباط نزدیک با نهادهای بالادستی مانند (غذا دارو؛ اداره استاندارد و شرکت شهرکهای صنعتی)
فصل هفتم: تکنیک پنجم: دید باز و پرسشگر نسبت به محصولات و بستهبندیهای جدید
فصل هشتم: تکنیک ششم: دنیای بی انتهای اینترنت (اصول و قواعد کلی)
فصل نهم: جمع بندی و تکمیل مباحث
دکترای تخصصی صنایع غذایی
عضو هیئت علمی دانشگاه
پژوهشگر برتر استانی
عضو کلینیک کسب و کار شرکت شهرکهای صنعتی استان بوشهر
مدیر و موسس آکادمی تخصصی فنوفود
مولف کتابهای تخصصی صنایع غذایی و همکاری در کتابهای بینالمللی
مجری و همکار در طرحهای تحقیقاتی کاربردی (دانشگاهی و صنعتی)
مخترع؛ رتبه تک رقمی کنکور و عضو بنیاد ملی نخبگان
راهنمای ثبت نام و دسترسی به دوره
این دوره به صورت ویدئویی تهیه شده است و شما عزیزان از طریق یکی از روش های زیر میتوانید ثبت نام خود را انجام داده و به محتویات آن دسترسی کامل و نامحدود پیدا کنید؛ انتخاب با شماست…
روش اول: ثبت نام آنلاین از طریق لینک زیر و دسترسی فوری به دوره در حساب کاربری
روش دوم: پرداخت به شیوه آنلاین یا کارت به کارت و ارسال فیش واریزی از طریق واتساپ به شماره ۰۹۲۲۴۷۰۹۲۷۷ یا دایرکت پیج اینستاگرام آکادمی فن و فود (پس از ارسال فیش واریزی، فعال سازی دوره در حساب کاربری شما توسط تیم پشتیبانی بلافاصله انجام خواهد شد).
1-پرداخت با درگاه آنلاین از طریق لینک زیر:
2-واریز هزینه دوره به شماره کارت (بانک سپه) 0679-6987-1010-5892 به نام محمد گنجه