قدم اول کارآفرینی در صنایع غذایی

صنایع غذایی

قدم اول کارآفرینی در صنایع غذایی…

بعد از انتخاب ایده مناسب برای راه اندازی یک کسب و کار که خود از حیاتی‌ترین اصول و مراحل برای موفقیت در این حوزه است نیاز به استارت رسمی فرایند کارآفرینی است…

بیاید این فرایند را به یک سفر تشبیه کنیم

شما برای داشتن یک خاطره شیرین و موفقیت آمیز از یک مسافرت نیاز است چند اصل مهم را مد نظر قرار دهید:

**آشنایی کامل با نقشه راه از مبدا تا مقصد

**تخمین ملزومات سفر (توشه راه، مشکلات و موانع و چالش های احتمالی)

**شناخت از افراد و ارگان هایی که در طول مسیر با آنها سروکار خواهید داشت

**براورد نسبی از هزینه‌ها و منابع تامین آن

شاید بهترین پیشنهاد این باشد که قبل از آغاز سفر یک نقشه راه جامع ترسیم کنید و تمام این ضروریات را روی آن مشخص کنید؛ مزیت عمده ای که این کار دارید این است که تمام مسیر و احتیاجات سفر را در مقابل شما قرار میدهد و قادر خواهید بود همه چیز را به صورت یکجا و در کنار هم بررسی کرده و کم و کسری ها را مشخص و در صورت امکان برطرف کنید

اما در دنیای کارآفرینی….

خبر خوب این که یک نقشه راه استاندارد جهانی برای طراحی نقشه راه کسب و کار وجود دارد این نقشه راه تحت عنوان بوم یا مدل کسب و کار در تمام دانشگاه ها و مراکز تخصصی کارآفرینی دنیا تدریس و توصیه میشود؛

اما این بوم چی هست؟

در واقع یک پلن استاندارد 9 خانه ای ست، که به صورت واضح بیان می کند، قرار است یک شرکت یا استارتاپ چطور محصولاتش را تولید کند و به دست مشتری برساند، تا به درآمد زایی برسد.

مزیت خاص این بوم این هست که همه چیز در یک صفحه جمع میشود و تصمیم گیری و اظهار نظر را تسهیل میکند

9 بلوک این نقشه راه به شرح زیر هست:

۱ـ بخش مشتریان

۲ـ ارزش پیشنهادی

۳ـ کانال توزیع

۴ـ ارتباط با مشتریان

۵ـ جریان درآمدی

۶ـ منابع اصلی

۷ـ فعالیت‌های اصلی

۸ـ شرکای کلیدی

۹ـ ساختار هزینه‌ها

بوم جهانی راه‌اندازی کسب‌وکار

و اما در صنایع غذایی…

این طرح بخصوص در صنایع غذایی از الزامات و موارد بسیار حیاتی برای شروع یک طرح کارآفرینی است.

با توجه به قابلیت بالای صنایع غذایی برای راه اندازی کسب و کارهای در مقیاس کوچک؛ شما به عنوان یک متخصص یا علاقمند به این حوزه قبل از هر دانش دیگری به مهارت طرح ریزی ایده خود نیاز دارید؛ و طرح ریزی ایده از تسلط بر این نقشه راه جهانی استارت میخورد.

در همین راستا یک دوره آموزشی کاملا اختصاصی و قابل اجرا در زمینه طرح ریزی یک کسب و کار صنایع غذایی تدوین و آماده کرده ایم که شما را به یک طراح کسب و کار تبدیل میکند. در این دوره آموزشی از صفر تا صد یک ایده تخصصی صنایع غذایی شرح داده شده و 9 گام استاندارد در این بوم جهانی برای آن به تفصیل بیان گردیده است.

توصیه میکنیم از طریق کادر زیر حتما جزئیات و چرایی نیاز به شرکت در این دوره را ببینید و با سرفصل های آن آشنا شوید

در 20 جلسه ویدئویی به یک طراح و مشاور کسب و کار در حوزه صنایع غذایی تبدیل شوید

×
×

سبد خرید

خطا: فرم تماس پیدا نشد.