کارشناسی ارشد صنایع غذایی وزرات علوم و بهداشت

دوره آموزشی

کارشناسی ارشد صنایع غذایی دانشگاه‌های وزارت علوم و وزارت بهداشت

مدرس دوره: دکتر محمد گنجه

تعداد جلسات آموزش: 27 قسمت

نحوه دریافت دوره: بلافاصله پس از ثبت نام، تمام ساعات دوره در حساب کاربری شما فعال و قابل مشاهده خواهد گردید

فرمت آموزش: ویدئو با تدریس کاربردی و کارگاه مانند

مدت دسترسی: دائمی و بدون محدودیت

پشتیبانی: ارتباط مستقیم با مدرس دوره

هدیه شما: دریافت 10 امتیاز معادل 10 هزارتومان اعتبار هدیه

99 هزار تومان

این دوره به چه سوالاتی پاسخ می دهد؟
سرفصل های کامل دوره؟؟
مدرس دوره آموزشی؟؟
نحوه ثبت نام و دسترسی به دوره؟
کنکور دکترای صنایع غذایی

در 27 جلسه ویدئوپادکستی هر آنچه که نیاز است در مورد کارشناسی ارشد صنایع غذایی بدانی داشته باش…

گرایش های وزات علوم؛ رشته های وزات بهداشت مرتبط، چیدمان واحدها؛ دانشگاه ها و تعداد پذیرش و تاثیر این فاکتورها بر آینده شغلی فارغ التحصیلان

چرا باید در این دوره شرکت کنید؛ چه وجه تمایزی دارد؟؟

دلیل اول

همه چیز جامع و کامل در اختیارتان قرار میگیرد؛ از معرفی دانشگاه ها تا تعداد پذیرش و همچنین محتوای درسی هر گرایش و رشته

دلیل دوم

به تمام ابهامات در مورد تحصیل در رشته های وزات بهداشت برای فارغ التحصیلان صنایع غذایی به تفصیل و کاملا مستند پاسخ داده شده است.

دلیل سوم

  1. آینده شغلی برای گرایش های وزت علوم صنایع غذایی و همچنین رشته های مجاز وزارت بهداشت در ویدئو‌های جداگانه شرح داده شده است.

دلیل چهارم

این دوره اموزشی به شما کمک میکند آگاهانه و بر اساس علایقتان گرایش تحصیلی خود در مقطع ارشد صنایع غذایی را انتخاب کنید.

دلیل پنجم

همه چیز مستند است و از منابع و سرفصل های اصلی

برای ارائه مطالب و اطلاعات استفاده شده است و تمام آنها نیز در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

این دوره چه سوالاتی را پاسخ می‌دهد؟

صنایع غذایی در مقطع ارشد چه گرایش هایی دارد؟

فارغ التحصیلان صنایع غذایی در کنکور ارشد وزات بهداشت حق شرکت در چه رشته هایی را دارند؟

چیدمان واحدهای درسی و محتوای آنها در گرایش های کارشناسی ارشد صنایع غذایی چکونه است؟

محتوا و چیدمان واخدهای درسی در رشته های مجاز برای فارغ التحصیلان صنایع غذایی در وزات بهداشت چگونه است؟

کلیات، بازارکار و واحدهای درسی رشته بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی (وزات علوم_از گرایش‌های رشته دامپزشکی) به چه صورت است؟

کدام دانشگاه های وزات علوم در مقطع کارشناسی ارشد پذیرش دارند؟

کدام دانشگاه های علوم پزشکی در رشته های مجاز برای صنایع غذایی ها پذیرش دارند؟

تعداد پذیرش در سال های اخیر برای کارشناسی ارشد صنایع غذایی چگونه بوده است؟

تعداد پذیرش برای رشته های مجاز وزات بهداشت در دانشگاه های علوم پزشکی چکونه است؟

آینده شغلی گرایش های مختلف صنایع غذایی تفاوتی با هم دارد؟

کارشناسی ارشد صنایع غذایی را در وزات بهداشت بخوانیم یا وزات علوم؟

سرفصل های دوره آموزشی کارشناسی ارشد صنایع غذایی در دانشگاه های وزات علوم و زارت بهداشت

فصل اول: کارشناسی ارشد صنایع غذایی در وزارت علوم

آشنایی کلی با گرایش ها و چیدمان واحدهای درسی

دروس مشترک تمام گرایش های کارشناسی ارشد

دروس اختصاصی گرایش فناوری مواد غذایی

دروس اختصاصی گرایش شیمی مواد غذایی

دروس اختصاصی گرایش زیست فناوری مواد غذایی

دروس اختصاصی گرایش صنایع غذایی

دانشگاه های پذیرنده گرایش شیمی مواد غذایی

دانشگاه های پذیرنده گرایش زیست فناوری مواد غذایی

دانشگاه های پذیرنده گرایش صنایع غذایی

آنالیز قبولی های ارشد صنایع غذایی سال 1397

آنالیز قبولی های ارشد صنایع غذایی سال 1398

آنالیز قبولی های ارشد صنایع غذایی سال 1399

درصد شیوه های مختلف پذیرش کارشناسی ارشد صنایع غذایی

آشنایی با رشته بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی

فصل دوم: کارشناسی ارشد صنایع غذایی در وزارت بهداشت

مقدمه ای بر صنایع غذایی در وزات بهداشت

آشنایی با رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی

آشنایی با رشته صنایع غذایی گرایش کنترل کیفی و بهداشت

آشنایی با رشته علوم تغذیه

دانشگاه های پذیرنده و تعداد پذیرش صنایع غذایی در دانشگاه های وزارت بهداشت

دانشگاه های دپذیرنده و تعداد پذیرش کارشناسی ارشد رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی

دانشگاه های پذیرنده و تعداد پذیرش کارشناسی ارشد رشته رشته صنایع غذایی گرایش کنترل کیفی و بهداشت

دانشگاه های پذیرنده و تعداد پذیرش کارشناسی ارشد رشته علوم تغذیه

تعداد و چیدمان واحدهای درسی کارشناسی ارشد رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی

تعداد و چیدمان واحدهای درسی کارشناسی ارشد رشته رشته صنایع غذایی گرایش کنترل کیفی و بهداشت

تعداد و چیدمان واحدهای درسی کارشناسی ارشد رشته علوم تغذیه

فصل سوم: بررسی عوامل موثر بر انتخاب گرایش و آینده شغلی

بررسی عوامل موثر بر انتخاب گرایش و آینده شغلی (وزارت علوم) 

بررسی عوامل موثر بر انتخاب گرایش و آینده شغلی (وزارت بهداشت)

مدرس دوره: دکتر محمد گنجه

دکترای تخصصی صنایع غذایی

عضو هیئت علمی دانشگاه

پژوهشگر برتر استانی

عضو کلینیک کسب و کار شرکت شهرک‌های صنعتی استان بوشهر

مدیر و موسس آکادمی تخصصی فن‌وفود

مولف کتاب‌های تخصصی صنایع غذایی و همکاری در کتاب‌های بین‌المللی

مجری و همکار در طرح‌های تحقیقاتی کاربردی (دانشگاهی و صنعتی)

مخترع؛ رتبه تک رقمی کنکور و عضو بنیاد ملی نخبگان

راهنمای ثبت نام و دسترسی به دوره

این دوره به صورت ویدئویی تهیه شده است و شما عزیزان از طریق یکی از روش های زیر میتوانید ثبت نام خود را انجام داده و به محتویات آن دسترسی کامل و نامحدود پیدا کنید؛ انتخاب با شماست…

روش اول: ثبت نام آنلاین از طریق لینک زیر و دسترسی فوری به دوره در حساب کاربری

روش دوم: پرداخت به شیوه آنلاین یا کارت به کارت و ارسال فیش واریزی از طریق واتساپ به شماره ۰۹۲۲۴۷۰۹۲۷۷ یا دایرکت پیج اینستاگرام آکادمی فن و فود (پس از ارسال فیش واریزی، فعال سازی دوره در حساب کاربری شما توسط تیم پشتیبانی بلافاصله انجام خواهد شد).

1-پرداخت با درگاه آنلاین از طریق لینک زیر:

2-واریز هزینه دوره به شماره کارت (بانک سپه) 0679-6987-1010-5892 به نام محمد گنجه

×
×

سبد خرید

خطا: فرم تماس پیدا نشد.