دکتر محمد گنجه
** دکترای تخصصی مهندسی صنایع غذایی
** عضو هیئت علمی دانشگاه
** عضو دائم کلینیک کسب و کار استان بوشهر
** پژوهشگر برتر استانی
** مدرس مورد تایید سازمان غذا و دارو
** استاد راهنما، مشاور و داور بیش از 100 پایاننامه صنایع غذایی
** بیش از 50 مقاله ISI و ISC در مجلات معتبر داخلی و خارجی (11 :H-Index)
** تألیف و تدوین کتب تخصصی صنایع غذایی و چندین بوک چپتر در انتشارات معتبر الزویر
** همکار اصلی در چندین طرح پژوهشی تخصصی صنایع غذایی بین صنعت و دانشگاه
** مدیرعامل و موسس آکادمی تخصصی فن و فود
مقالهنویسی و ارتقاء رزومه در مهندسی صنایع غذایی کلید موفقیت در مهاجرت تحصیلی و شغلی، اخذ بورسیه و کمکهزینههای تحصیلی، ادامه تحصیل در مقطع دکترا و همینطور ارتقاء شغلی و درآمدی برای شماست.
هر مهارتی را باید از کسی آموخت که مسیر یادگیری آن را سالها زندگی کرده و با اصول و قواعد آن آشناست
دکتر محمد گنجه با بیش از 15 سال سابقه پژوهشی در بالاترین سطح و رزومه مشخص (دانلود رزومه)
در این دوره تمام تجربیات خود را به شکل کارگاهی و گام به گام در اختیار شما قرار داده است.
برای دریافت دوره رایگان مقاله نویسی تخصصی در صنایع غذایی + جوایز اضافه و پیشنهادات بینظیر برای ارتقاء رزومه
نام و شماره همراه خودتان را در کادرهای زیر وارد کنید
همکاران ما در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت