طرح جامع

ارتقاء رزومه و تربیت پژوهشگرِ تخصصی صنایع غذایی

چاپ تضمینی مقاله ISI برای تمام شرکت کنندگان + آموزش صفرتاصد مقاله نویسی تخصصی در صنایع غذایی

(40 جلسه آموزش ویدئویی همراه با جلسات آنلاین رفع اشکال و پرسش و پاسخ)

مقاله-ISI-صنایع-غذایی

در این طرح جامع و بی‌نظیر

آموزش ببینید، با ما آموخته‌هایتان را تمرین و تثبیت کنید، اجرا کنید، متخصص پژوهش و نوشتن مقالات علمی سطح 1 شوید، به صورت تضمینی یک مقاله ISI به رزومه خود اضافه کنید و در جوامع علمی بدرخشید

تسلط بر مهارت های پژوهشی و در پی آن ارتقاء رزومه در صنایع غذایی چه در زمینه شغلی و کارآفرینی یا کاریابی و چه در زمینه تحصیلی و مهاجرت از اهمیتی غیرقابل انکار و حیاتی برخوردار است…..

بر همین اساس در قالب یک طرح جامع آموزشی-پژوهشی زیرساخت و امکانی را فراهم آورده‌ایم که متخصصین و علاقمندان حوزه صنایع غذایی به شکل اصولی صفر تا صد پژوهش را یاد بگیرند و به صورت قطعی رزومه خود را ارتقاء دهند.

چاپ-مقاله-ISI-صنایع-غذایی

آموزش‌ها در این طرح مشخصا بر سه بخش کلی متمرکز خواهد بود

1- اصول ایده‌یابی اجرایی/پژوهشی در مهندسی صنایع غذایی

2-آموزش جامع پژوهش حرفه‌ای و مقاله نویسی تخصصی در مهندسی صنایع غذایی

3- رزومه نویسی تخصصی در صنایع غذایی (پذیرش شغلی و تحصیلی- استخدامی)

شامل 40 جلسه آموزشی ویدئویی (بیش از 20 ساعت آموزش فعال)

کاملا کارگاهی و اجرا محور به صورت آفلاین با قابلیت دسترسی همیشگی

+

جلسات منظم آنلاین رفع اشکال و حل تمرین

این سه دوره را در قالب ابن طرح جامع به صورت ترکیبی و کامل خواهید دید و با حل تمرین و کسب تجربه از اساتید صاحب نظر به متخصص در زمینه پژوهش و مقاله نویسی تبدیل خواهید شد

مقاله نویسی تخصصی در صنایع غذایی
ایده یابی در صنایع غذایی
رزومه نویسی تخصصی در صنایع غذایی

 مدرس: دکتر محمد گنجه

** دکترای تخصصی مهندسی صنایع غذایی 

** پژوهشگر برتر استانی 

** عضو هیئت علمی دانشگاه

** استاد راهنما، مشاور و داور بیش از 50 پایان‌نامه کارشناسی ارشد صنایع غذایی

** با بیش از 50 مقاله در مجلات معتبر داخلی و خارجی (12:H-Index)

**داور مجلات تخصصی صنایع غذایی بین المللی و داخلی

** تألیف و تدوین کتب تخصصی صنایع غذایی و چندین بوک چپتر در انتشارات معتبر الزویر


از ویژگی‌های منحصر به فرد دیگر این طرح ….

**حداقل 6 ماه در قالب یک تیم متشکل از متخصصین و اساتید دانشگاهی قرار میگیرید و هر آنچه که برای تبدیل شدن به یک پژوهشگر برتر صنایع غذایی باید بدانید را فرا خواهید گرفت.


**گروه‌های مشاوره و تخصصی شکل گرفته همیشه برقرار خواهند ماند و یک مرجع برای رفع اشکالات و پشتیبانی از شما در ادامه راه پژوهش و تحصیلاتتان خواهد بود.


**در طول فرایند انتخاب موضوع تا گرفتن پذیرش مقاله در مجلات برتر دنیا با برگزاری جلسات آنلاین شما در جریان کار قرار خواهید گرفت و علاوه بر مشارکت فعال تمام جزئیات و ریزه کاری های مربوطه را یاد میگیرید.


**امکان همکاری شما با مجموعه اساتید و تیم شکل گرفته برای چاپ مقالات بعدی نیز فراهم خواهد بود و عملا عضوی از یک تیم پژوهشی و آکادمیک همیشگی خواهید بود.


**طرح های تحقیقاتی منجر به مقالات در مراکز علمی و پژوهشی معتبر و برتر کشور و با همکاری اساتید با تجربه و کارآزموده انجام خواهد شد.


**امکان قرار گرفتن نام شده به عنوان همکار طرح نیز در این پروژه ها خواهد بود (افزودن یک طرح تحقیقاتی به رزومه).

با توجه به تضمین چاپ مقاله و زیرساخت‌های محدود در اختیار ما و همچنین سیستم پیش‌بینی شده برای پشتیبانی و مشاوره، ظرفیت پذیرش در این پروژه محدود و اولویت با کسانی است که زودتر ثبت نام خود را نهایی کنند.

فرصت باقی‌مانده برای رزرو ظرفیت بهمن ماه 1403:

00
روز
00
ساعت
00
دقیقه
00
ثانیه

با افتخار پذیرای حضور شما در بین برترین‌های حوزه پژوهش در صنایع غذایی هستیم

مراحلی که در این طرح با هم طی میکنیم تا چاپ مقاله…..

**انتخاب موضوع طرح تحقیقاتی با بررسی جامع و رصد منابع به روز (با مشورت هیئت اساتید)

**طراحی آزمایشات و چیدمان لازم برای پیاده سازی پژوهش

**فراهم آوردن تجهیزات آزمایشگاهی لازم برای انجام آزمایشات

**تهیه مواد شیمایی لازم

**انجام آزمایشات در تکرارهای لازم و ثبت نتایج

**برنامه ریزی و انجام آزمون های دستگاهی و خاص برای تبدیل پژوهش به سطح برتر

**تعیین ساختار مقاله و ترتیب ارائه نتایج

**تجزیه و تحلیل آماری داده های حاصل از پژوهش

**ترسیم شکل و جداول استاندارد برای ارائه نتایج در مقاله

**تدوین مقاله به زبان انگلیسی به صورت آکادمیک و نیتیو

**انتخاب مجله مناسب برای چاپ مقاله

**تهیه فرمت استاندارد طبق راهنمای مربوط به مجله مورد نظر

**سامبیت مقاله

**مکاتبات با سردبیر مجله و پاسخ به سوالات احتمالی

**پاسخ به کامنت های داوران تا جلب تایید آنها

**پذیرش و چاپ نهایی مقاله در مجله مورد نظر

اگر نیاز به راهنمایی یا مشاوره فوری دارید راه های تماس زیر در اختیار شماست:

شماره تماس/پیامک: 09390811339

شماره واتساپ: 09224709277

آدرس تلگرام پشتیبانی دوره: fanofood_admin

با ما در ارتباط باشید


برای دریافت مشاوره رایگان در مورد این طرح و ثبت نام می توانید از طریق فرم زیر نام و شماره تماس خود را ارسال فرمائید ما در اولین فرصت با شما تماس خواهیم گرفت

ثبت درخواست مشاوره در طرح ملی ارتقاء رزومه و چاپ مقاله ISI در صنایع غذایی

این فیلد برای اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .
×

سبد خرید

خطا: فرم تماس پیدا نشد.