آکادمی فن‌وفود
  • آکادمی تخصصی فن‌وفود
  • آموزش دانشگاهی
  • کنکور کارشناسی ارشد و دکترای صنایع غذایی
  • اپلای تحصیلی و شغلی صنایع غذایی
  • استارتاپ و کارآفرینی صنایع غذایی
  • بانک مقالات و کتب تخصصی رایگان
  • نرم‌افزارهای تخصصی و هوشمند

جزوات رفرنس در کنکور کارشناسی ارشد و دکترای صنایع غذایی

در کنکور مقاطع تحصیلات تکمیلی استفاده از جزوات و کتب یکی از مهمترین اصول و از عوامل کلیدی در قبولی و کسب رتبه‌های برتر می‌باشد. در ادامه معتبرترین جزوات از اساتید بنام صنایع غذایی دانشگاه‌های برتر کشور جهت دانلود در اختیار شما عزیزان قرار میگیرد



جزوات رفرنس و مرجع سوال کنکور کارشناسی ارشد و دکترای صنایع غذایی

.

 

دانلود جزوه تکنولوی لبنیات-دکتر حصاری

 

دانلود جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی-دکتر شریفان

 

دانلود جزوه اصول مهندسی صنایع غذایی-دکتر شاهدی

 

دانلود جزوه شیمی مواد غذایی-دکتر حامدی

 

دانلود جزوه اصول طراحی کارخانجات-دکتر شاهدی

 

دانلود جزوه تکنولوژی غلات-دکتر کدیور

 

دانلود جزوه تکنولوژی لبنیات-دکتر خسروشاهی

 

دانلود جزوه تکنولوژی روغن-دکتر گلمکانی

 

دانلود جزوه تکنولوی قند-دکتر هنرور

 

دانلود جزوه زبان انگلیسی

کليه حقوق مادي و معنوي اين وب سايت محفوظ و متعلق به آکادمی تخصصی فن و فود می‌باشد.