شناساندن و اقدام عملی در این زمینه نیازمند همت متخصصین صنایع غذایی و البته مسئولین و سیاست گذاران تولیدی وصنعتی کشور می باشد.
صنایع غذایی با توجه به ریسک بسیار پایینی که دارد و از طرفی پتانسیل بالقوه فوق العاده کشور می تواند رونقی بسیار بیشتر از امروز را در کشور داشته باشد و یکی از جذاب ترین زمینه ها در این حوزه هم کارگاه های تولیدی کوچک است که همانگونه که ذکر شد در هر استان کشور از جنبه ای و برای محصولی خاص قابلیت و مزیت های قابل توجه دارد.
این کارگاه های کوچک با سرمایه های خرد هم قابل اجرا هستند و با مشاوره تخصصی و نیازسنجی بازار می توان از آن به عنوان یکی از نقاط طلایی برای سرمایه گذاری نام برد.