کارگاه های خرد صنایع غذایی؛ پتانسیل ها و مزایا

[vc_row][vc_column][vc_single_image source=”external_link” external_img_size=”400×300″ alignment=”center” external_style=”vc_box_rounded” custom_src=”https://dl1.fanofood.ir/pic/kargahfood.png”][vc_column_text]

کارگاه های تولیدی مواد غذایی با توجه با پتانسیل های بومی مناطق مختلف کشور و فراورده های متنوع و از طرفی رشد کم واحدهای فراوری و بسته بندی، امروزه یک پتانسیل عالی برای سرمایه گذاری و راه اندازی کسب و کار محسوب می شوند.

تقریبا به هر نقطه ای از ایران نگاه کنید و با یک تحقیق ساده محصولی را پیدا خواهید کرد که به صورت فله یا فراوری نشده عرضه می شود و دارای قابلیت تجاری سازی قابل توجه است!!

نکته مهم اینجاست که بسیاری از این نعمت های خدادادی قابلیت حداقل بسته بندی یا فرآوری + بسته بندی را دارند؛ و این کار چه مزایایی می تواند داشته باشد:

  • ارزش افزوده بالا

  • اشتغال زایی قابل توجه

  • مانع هدر رفت بخش عظیمی از سرمایه ملی و طبیعی

  • سلامت بیشتر جامعه و مصرف کنندگان

  • قابلیت ارز اوری

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image source=”external_link” external_img_size=”600×300″ alignment=”center” external_style=”vc_box_rounded” custom_src=”https://dl1.fanofood.ir/pic/kargah%20food.jpg”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

شناساندن و اقدام عملی در این زمینه نیازمند همت متخصصین صنایع غذایی و البته مسئولین و سیاست گذاران تولیدی وصنعتی کشور می باشد.

صنایع غذایی با توجه به ریسک بسیار پایینی که دارد و از طرفی پتانسیل بالقوه فوق العاده کشور می تواند رونقی بسیار بیشتر از امروز را در کشور داشته باشد و یکی از جذاب ترین زمینه ها در این حوزه هم کارگاه های تولیدی کوچک است که همانگونه که ذکر شد در هر استان کشور از جنبه ای و برای محصولی خاص قابلیت و مزیت های قابل توجه دارد.

این کارگاه های کوچک با سرمایه های خرد هم قابل اجرا هستند و با مشاوره تخصصی و نیازسنجی بازار می توان از آن به عنوان یکی از نقاط طلایی برای سرمایه گذاری نام برد.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

برنامه آزمایشگاهی
صفحه اصلیبلاگدرباره ماتماس با ماعضویت/حساب کاربری منخروج از حساب کاربری صفحه اصلیبلاگدرباره ماتماس با ماعضویت/حساب کاربری منخروج از حساب کاربریصفحه اصلیبلاگدرباره ماتماس با ماعضویت/حساب کاربری منخروج از حساب کاربری صفحه اصلیبلاگدرباره ماتماس با ماعضویت/حساب کاربری منخروج از حساب کاربریکسب و کارجدیدترین مدل های کسب در آمد 2021 14 دیدگاه 22 فروردین 1400به قلم : سیاوش […]
وبینار بازاریابی در صنایع غذایی
صفحه اصلیبلاگدرباره ماتماس با ماعضویت/حساب کاربری منخروج از حساب کاربری صفحه اصلیبلاگدرباره ماتماس با ماعضویت/حساب کاربری منخروج از حساب کاربریصفحه اصلیبلاگدرباره ماتماس با ماعضویت/حساب کاربری منخروج از حساب کاربری صفحه اصلیبلاگدرباره ماتماس با ماعضویت/حساب کاربری منخروج از حساب کاربریوبینار تخصصی بازاریابی در صنایع غذاییدر این صفحه توضیحات کامل و امکان دانلود وبینار تخصصی بسیار پرمحتوا […]
وبینار لبنی مهندس فتاحی
صفحه اصلیبلاگدرباره ماتماس با ماعضویت/حساب کاربری منخروج از حساب کاربری صفحه اصلیبلاگدرباره ماتماس با ماعضویت/حساب کاربری منخروج از حساب کاربریصفحه اصلیبلاگدرباره ماتماس با ماعضویت/حساب کاربری منخروج از حساب کاربری صفحه اصلیبلاگدرباره ماتماس با ماعضویت/حساب کاربری منخروج از حساب کاربریوبینار تخصصی فرایند تولید در یک واحد صنعتی لبنیاتدر این صفحه توضیحات کامل و امکان دانلود وبینار […]

[vc_row][vc_column][vc_single_image source=”external_link” external_img_size=”400×300″ alignment=”center” external_style=”vc_box_rounded” custom_src=”https://dl1.fanofood.ir/pic/kargahfood.png”][vc_column_text]

کارگاه های تولیدی مواد غذایی با توجه با پتانسیل های بومی مناطق مختلف کشور و فراورده های متنوع و از طرفی رشد کم واحدهای فراوری و بسته بندی، امروزه یک پتانسیل عالی برای سرمایه گذاری و راه اندازی کسب و کار محسوب می شوند.

تقریبا به هر نقطه ای از ایران نگاه کنید و با یک تحقیق ساده محصولی را پیدا خواهید کرد که به صورت فله یا فراوری نشده عرضه می شود و دارای قابلیت تجاری سازی قابل توجه است!!

نکته مهم اینجاست که بسیاری از این نعمت های خدادادی قابلیت حداقل بسته بندی یا فرآوری + بسته بندی را دارند؛ و این کار چه مزایایی می تواند داشته باشد:

  • ارزش افزوده بالا

  • اشتغال زایی قابل توجه

  • مانع هدر رفت بخش عظیمی از سرمایه ملی و طبیعی

  • سلامت بیشتر جامعه و مصرف کنندگان

  • قابلیت ارز اوری

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image source=”external_link” external_img_size=”600×300″ alignment=”center” external_style=”vc_box_rounded” custom_src=”https://dl1.fanofood.ir/pic/kargah%20food.jpg”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

شناساندن و اقدام عملی در این زمینه نیازمند همت متخصصین صنایع غذایی و البته مسئولین و سیاست گذاران تولیدی وصنعتی کشور می باشد.

صنایع غذایی با توجه به ریسک بسیار پایینی که دارد و از طرفی پتانسیل بالقوه فوق العاده کشور می تواند رونقی بسیار بیشتر از امروز را در کشور داشته باشد و یکی از جذاب ترین زمینه ها در این حوزه هم کارگاه های تولیدی کوچک است که همانگونه که ذکر شد در هر استان کشور از جنبه ای و برای محصولی خاص قابلیت و مزیت های قابل توجه دارد.

این کارگاه های کوچک با سرمایه های خرد هم قابل اجرا هستند و با مشاوره تخصصی و نیازسنجی بازار می توان از آن به عنوان یکی از نقاط طلایی برای سرمایه گذاری نام برد.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

حخثللحخصثنل

سلام

Meet our product that will change your life. The e-bookis only available on our page and only today!

×
×

سبد خرید

کارگاه های خرد صنایع غذایی؛ پتانسیل ها و مزایا

[vc_row][vc_column][vc_single_image source=”external_link” external_img_size=”400×300″ alignment=”center” external_style=”vc_box_rounded” custom_src=”https://dl1.fanofood.ir/pic/kargahfood.png”][vc_column_text]

کارگاه های تولیدی مواد غذایی با توجه با پتانسیل های بومی مناطق مختلف کشور و فراورده های متنوع و از طرفی رشد کم واحدهای فراوری و بسته بندی، امروزه یک پتانسیل عالی برای سرمایه گذاری و راه اندازی کسب و کار محسوب می شوند.

تقریبا به هر نقطه ای از ایران نگاه کنید و با یک تحقیق ساده محصولی را پیدا خواهید کرد که به صورت فله یا فراوری نشده عرضه می شود و دارای قابلیت تجاری سازی قابل توجه است!!

نکته مهم اینجاست که بسیاری از این نعمت های خدادادی قابلیت حداقل بسته بندی یا فرآوری + بسته بندی را دارند؛ و این کار چه مزایایی می تواند داشته باشد:

  • ارزش افزوده بالا

  • اشتغال زایی قابل توجه

  • مانع هدر رفت بخش عظیمی از سرمایه ملی و طبیعی

  • سلامت بیشتر جامعه و مصرف کنندگان

  • قابلیت ارز اوری

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image source=”external_link” external_img_size=”600×300″ alignment=”center” external_style=”vc_box_rounded” custom_src=”https://dl1.fanofood.ir/pic/kargah%20food.jpg”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

شناساندن و اقدام عملی در این زمینه نیازمند همت متخصصین صنایع غذایی و البته مسئولین و سیاست گذاران تولیدی وصنعتی کشور می باشد.

صنایع غذایی با توجه به ریسک بسیار پایینی که دارد و از طرفی پتانسیل بالقوه فوق العاده کشور می تواند رونقی بسیار بیشتر از امروز را در کشور داشته باشد و یکی از جذاب ترین زمینه ها در این حوزه هم کارگاه های تولیدی کوچک است که همانگونه که ذکر شد در هر استان کشور از جنبه ای و برای محصولی خاص قابلیت و مزیت های قابل توجه دارد.

این کارگاه های کوچک با سرمایه های خرد هم قابل اجرا هستند و با مشاوره تخصصی و نیازسنجی بازار می توان از آن به عنوان یکی از نقاط طلایی برای سرمایه گذاری نام برد.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

برنامه آزمایشگاهی
صفحه اصلیبلاگدرباره ماتماس با ماعضویت/حساب کاربری منخروج از حساب کاربری صفحه اصلیبلاگدرباره ماتماس با ماعضویت/حساب کاربری منخروج از حساب کاربریصفحه اصلیبلاگدرباره ماتماس با ماعضویت/حساب کاربری منخروج از حساب کاربری صفحه اصلیبلاگدرباره ماتماس با ماعضویت/حساب کاربری منخروج از حساب کاربریکسب و کارجدیدترین مدل های کسب در آمد 2021 14 دیدگاه 22 فروردین 1400به قلم : سیاوش […]
وبینار بازاریابی در صنایع غذایی
صفحه اصلیبلاگدرباره ماتماس با ماعضویت/حساب کاربری منخروج از حساب کاربری صفحه اصلیبلاگدرباره ماتماس با ماعضویت/حساب کاربری منخروج از حساب کاربریصفحه اصلیبلاگدرباره ماتماس با ماعضویت/حساب کاربری منخروج از حساب کاربری صفحه اصلیبلاگدرباره ماتماس با ماعضویت/حساب کاربری منخروج از حساب کاربریوبینار تخصصی بازاریابی در صنایع غذاییدر این صفحه توضیحات کامل و امکان دانلود وبینار تخصصی بسیار پرمحتوا […]
وبینار لبنی مهندس فتاحی
صفحه اصلیبلاگدرباره ماتماس با ماعضویت/حساب کاربری منخروج از حساب کاربری صفحه اصلیبلاگدرباره ماتماس با ماعضویت/حساب کاربری منخروج از حساب کاربریصفحه اصلیبلاگدرباره ماتماس با ماعضویت/حساب کاربری منخروج از حساب کاربری صفحه اصلیبلاگدرباره ماتماس با ماعضویت/حساب کاربری منخروج از حساب کاربریوبینار تخصصی فرایند تولید در یک واحد صنعتی لبنیاتدر این صفحه توضیحات کامل و امکان دانلود وبینار […]

[vc_row][vc_column][vc_single_image source=”external_link” external_img_size=”400×300″ alignment=”center” external_style=”vc_box_rounded” custom_src=”https://dl1.fanofood.ir/pic/kargahfood.png”][vc_column_text]

کارگاه های تولیدی مواد غذایی با توجه با پتانسیل های بومی مناطق مختلف کشور و فراورده های متنوع و از طرفی رشد کم واحدهای فراوری و بسته بندی، امروزه یک پتانسیل عالی برای سرمایه گذاری و راه اندازی کسب و کار محسوب می شوند.

تقریبا به هر نقطه ای از ایران نگاه کنید و با یک تحقیق ساده محصولی را پیدا خواهید کرد که به صورت فله یا فراوری نشده عرضه می شود و دارای قابلیت تجاری سازی قابل توجه است!!

نکته مهم اینجاست که بسیاری از این نعمت های خدادادی قابلیت حداقل بسته بندی یا فرآوری + بسته بندی را دارند؛ و این کار چه مزایایی می تواند داشته باشد:

  • ارزش افزوده بالا

  • اشتغال زایی قابل توجه

  • مانع هدر رفت بخش عظیمی از سرمایه ملی و طبیعی

  • سلامت بیشتر جامعه و مصرف کنندگان

  • قابلیت ارز اوری

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image source=”external_link” external_img_size=”600×300″ alignment=”center” external_style=”vc_box_rounded” custom_src=”https://dl1.fanofood.ir/pic/kargah%20food.jpg”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

شناساندن و اقدام عملی در این زمینه نیازمند همت متخصصین صنایع غذایی و البته مسئولین و سیاست گذاران تولیدی وصنعتی کشور می باشد.

صنایع غذایی با توجه به ریسک بسیار پایینی که دارد و از طرفی پتانسیل بالقوه فوق العاده کشور می تواند رونقی بسیار بیشتر از امروز را در کشور داشته باشد و یکی از جذاب ترین زمینه ها در این حوزه هم کارگاه های تولیدی کوچک است که همانگونه که ذکر شد در هر استان کشور از جنبه ای و برای محصولی خاص قابلیت و مزیت های قابل توجه دارد.

این کارگاه های کوچک با سرمایه های خرد هم قابل اجرا هستند و با مشاوره تخصصی و نیازسنجی بازار می توان از آن به عنوان یکی از نقاط طلایی برای سرمایه گذاری نام برد.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

حخثللحخصثنل

سلام

Meet our product that will change your life. The e-bookis only available on our page and only today!