آکادمی فن‌وفود
  • آکادمی تخصصی فن‌وفود
  • آموزش دانشگاهی
  • کنکور کارشناسی ارشد و دکترای صنایع غذایی
  • اپلای تحصیلی و شغلی صنایع غذایی
  • استارتاپ و کارآفرینی صنایع غذایی
  • بانک مقالات و کتب تخصصی رایگان
  • نرم‌افزارهای تخصصی و هوشمند

روش‌ها و تجهیزات آزمایشگاهی

اصول و کلیات PCR

  • پاور پوینت جامع معرفی PCR
  • تعریف و آشنایی با PCR
  • توضیحات در مورد مراحل مختلف
  • مروری بر مواد تشکیل دهنده واکنش
  • معرفی انواع مهم PCR
  • ویدیوی آموزشی اصول تئوری PCR
  • کتاب رفرنس لاتین  پروتوکول PCR 
  • مقالات فارسی و لاتین

اصول و کلیات الکتروفورز

  • پاورپوینت جامع آموزشی الکتروفورز
  • تعریف و آشنایی با الکتروفورز
  • توضیحات در مورد مراحل مختلف آماده سازی ژل و بارگزاری نمونه­ها
  • بررسی عوامل موثر بر الکتروفورز
  • ویژگی‌­های ژل ­های آگارز
  • کاربردهای الکتروفورز
  • ویدیوی آموزشی روش انجام الکتروفورز ژل آگارز
  • کتاب رفرنس لاتین الکتروفورز کاربردی
  • مقالات فارسی و لاتین مرتبط با موضوع

اصول و کاربردهای اسپکتروفوتومتری

  • طرز کار اسپکتروفوتومتر و روش کالیبراسیون دستگاه
  • تعریف و کلیات طیف­سنجی نوری
  • توضیحات در مورد دستگاه و قسمت­های مختلف
  • قانون بیر-لامبرت
  • تعیین غلظت و خلوص DNA
  • انواع اسپکتروفتومتر
  • کاربردهای اسپکتروفوتومتری
  • پاور پوینت جامع آموزشی اسپکتروفوتومتری
  • چندین ویدیوی آموزشی در مورد اصول روش اسپکتروفوتومتری، نحوه کار با اسپکتروفوتومتر و نانودراپ، نحوه ترسیم منحنی استاندارد
  • مقالات و کتب مرتبط با موضوع

اصول و کاربردهای الایزا

  • الایزا چیست؟
  • مکانیزم الایزا و عوامل آن
  • مزایا و محدودیت‌ها
  • انواع الایزا
  • روش­های انجام
  • کاربرد روش الایزا در صنایع غذایی
  • پاور پوینت جامع اختصاصی
  • ویدیوی آموزشی روش انجام الایزا، اصول و مبانی الایزا، انجام انالیز نتایج با نرم افزار آنلاین
  • کتاب رفرنس لاتین The ELISA guide book
  • مقالات متعدد مرتبط با موضوع

کليه حقوق مادي و معنوي اين وب سايت محفوظ و متعلق به آکادمی تخصصی فن و فود می‌باشد.