در این صفحه توضیحات کامل و امکان دانلود وبینار تخصصی بسیار پرمحتوا و کاربردی که در مورد صنعت لبنیات و اصول حاکم بر یک واحد لبنی کارگاهی و کوچک می باشد در دسترس شماست
فرایند تولید در یک واحد صنعتی لبنیات یکی از پیچیدهترین مباحث در بین تکنولوژیهای مختلف تولید و فراوری محصولات غذایی است؛ در صنایع دیگر حساسیت فساد بالا و زمان محدود برای انجام فرایند روی ماده خام اولیه و همچنین زمان ماندگاری کوتاه برای محصول تولیدی خیلی کمتر از صنعت لبنیات است. به عبارت دیگر یک متخصص یا مسئول فنی در صنعت لبنیات حق اشتباه ندارد و یک خطا هر چند کوچک می تواند منجر به ضایعات بسیار بالای محصول و بار اقتصادی سنگین برای کارخانه شود.
بنابراین مسئولیت کنترل کیفیت و مدیریت تولید در یک واحد تولیدی امری خطیر و حساس می باشد که باید بدون حتی اشتباهات کوچک انجام گیرد و این امر مستلزم آگاهی کامل پرسنل مسئول از خصوصیات ماده خام اصلی اولیه یعنی شیر، روند فرایند محصولات تولیدی، دستگاهها، اصول پایش فرایند و نقاط بحرانی و حساس در خط تولید می باشد.
آکادمی تخصصی فن و فود با علم به این نیاز که در پاراگراف قبل ذکر شد؛ در صدد است با برگزاری وبینارهایی و با استفاده از ظرفیت تجربی و اجرایی افراد صاحب نظر و متخصص در این صنعت این مهم را تا حدودی برای دانشجویان و فعالان این حوزه تسهیل کند. در همین راستا….
با توجه به ارزشمندی بسیار زیاد مطالب ذکر شده و گره گشایی که می تواند برای فعالان این حوزه و دانشجویان عزیز داشته باشد بر آن شدیم تا بستری برای دسترسی کاربران و همراهان گرامی آکادمی فن و فود به این جلسه به شکل کامل و با کیفیت فراهم کنیم.
این وبینار نزدیک به ۱۵۰ دقیقه به طول انجامید که ثانیه به ثانیه آن حاوی نکات طلایی و کاملا کاربردی بود.
بررسی روند تولید در یک واحد تولیدی لبنیات
ارزیابی مواد اولیه ورودی به کارخانه
فرمولاسیون محصولات
ماشین آلات و تکنولوژی تولید
کنترل کیفیت محصولات لبنی
نقاط بحرانی و کنترل فرایند محصولات
اطلاعات کلی وبینار آموزشی
مدرس دوره | جناب آقای مهندس فتاحی |
---|---|
سوابق مدرس | از افراد با تجربه در صنعت لبنیات |
مدت زمان | 150 دقیقه |
فرمت | ویدئویی به همراه های فایل های صوتی و متنی تکمیلی |
نوع دسترسی | دانلود فایل ها و دسترسی مادام العمر |
پشتیبانی | پشتیبانی 6 ماهه از طریق واتساپ 09224709277 و ایمیل fanofood.ir@gmail.com |
هزینه آموزش | 29 هزار تومان |
محتوا | ویدئوی وبینار محصولات لبنی به مدت ۱۵۰ دقیقه (در سه پارت مجزا) فایل صوتی کامل وبینار محصولات لبنی به مدت ۱۵۰ دقیقه پاورپوینت آموزشی مدرس به صورت فایل متنی |
این دوره به شما کمک میکند تا با روند تولید در یک واحد لبنی کوچک آشنا شوید و ذهنیتی روشن در این حوزه پیدا کنید.
روش اول: از طریق لینک زیر به صورت پرداخت آنلاین مستقیم و دانلود فوری تمام فایل ها
روش دوم: واریز هزینه به شماره کارت (بانک سپه) ۵۸۹۲۱۰۱۰۶۹۸۷۰۶۷۹ به نام محمد گنجه و ارسال فیش واریزی از طریق واتساپ به شماره ۰۹۲۲۴۷۰۹۲۷۷ جهت دریافت لینک دانلود فایل ها