درباره محمد گنجه بیشتر بدانید…

دکتر محمد گنجه

دکتر محمد گنجه…

متخصص علوم و صنایع غذایی

مشاور و مدرس تحصیل، کارآفرینی و اشتغال در حوزه صنایع غذایی

مقاطع تحصیلی و دانشگاه‌ها

کارشناسی صنایع غذایی (85-89) دانشگاه شیراز

کارشناسی ارشد صنایع غذایی (89-91) دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

دکترای (93-96) صنایع غذایی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

پژوهشگر برتر استان بوشهر در سال 1398

دکتر محمد گنجه

تالیف و تدوین کتاب‌های تخصصی

کتاب های فارسی

**اصول مهندسی و طراحی کارخانجات صنایع غذایی

**تکنولوژی مواد غذایی

تکنولوژی مواد غذایی
اصول مهندسی و طراحی کارخانجات صنایع غذایی

مقالات ISI

Modeling quality changes in tomato paste containing microencapsulated olive leaf extract by accelerated shelf life testing

Mathematical, fuzzy logic and artificial neural network modeling techniques to predict drying kinetics of onion

Modeling the drying kinetics of green bell pepper in a heat pump assisted fluidized bed dryer

Mathematical and fuzzy modeling of limonene release from amylose nanostructures and evaluation of its release kinetics

Arrhenius equation modeling for the shelf life prediction of tomato paste containing a natural preservativ

Modelling of the Selected Physical Properties of the Fava Bean with Various Moisture Contents UsingFuzzy Logic Design

Neural networks modeling of Aspergillus flavus growth in tomato paste containing microencapsulated olive leaf extract

Application of an adaptive neuro_fuzzy inference system (ANFIS) in the modeling of rapeseeds’ oil extraction

Modeling the drying kinetics of onion in a fluidized bed drier equipped with a moisture controller using regression, fuzzy logic and artificial neural networks methods

Modeling corrosion trends in tin‐free steel and tinplate cans containing tomato paste via adaptive‐network‐based fuzzy inference system

Improving the storage stability of tomato paste by the addition of encapsulated olive leaf phenolics and experimental growth modeling of A. flavus

The influence of storage time and temperature on the corrosion and pressure changes within tomato paste cans with different filling rates

Three-dimensional modeling and simulation of Ohmic Heating of processing in a two-phase food system

Prediction of the changes in physicochemical properties of key lime juice during IR thermal processing by artificial neural networks

مقالات کنفرانس های ملی و بین المللی (فارسی)

مدل سازی خشک کردن پیاز با استفاده از منطق فازی و شبکه های عصبی مصنوعی کاربردهای نوین گرمادهی با امواج مادون قرمز در صنعت غذا

مدلسازی سینتیک خشک کردن پیاز در یک خشک کن بستر سیال مجهز به کنترل کننده رطوبت با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی

کتیرای ایرانی و کاربردهای عمده ی آن در پایدارسازی امولسیون ها و نوشیدنی های فراسودمند

پیش‌بینی‌ داده‌های حاصله از عملکرد نانوفیلتراسیون در حدف آهن از آب زیرزمینی با استفاده از شبکه‌های عصبی مصنوعی

کاربرد منطق فازی در بهینه‌سازی عملکرد حذف آهن آب استحصالی از چاه‌ها به کمک نانوفیلتراسیون

بهینه‌سازی فرایند نانوفیلتراسیون آب آشامیدنی جهت حذف آهن به کمک روش مدل‌سازی سطح پاسخ

پیش بینی اثر آنتی اکسیدانی عصاره برگ زیتون در روغن آفتابگردان بر اساس تغییرات اندیس پراکسید با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی

ازن و مقایسه آن با سایر ضدعفونی کننده های رایج در صنعت مواد غذایی

مدلسازیریاضی خشک کردن لایه نازک پیاز در یک خشک کن بستر سیال مجهز به کنترل کننده ی رطوبت مدلسازی ریاضی سینیتیک خشک کردن فلفل دلمه سبز در یک خشک کن بستر سیال مجهز به سیرکولاسیون بسته جریان هوا و سیستم کنترل رطوبت

ارزیابی کارایی پنیرنخل و سایر فیبرهای گیاهی در فرمولاسیون ماست فراسودمند

آفلاتوکسین ها و تاثیر آنها بر سلامتی انسان

غنی سازی آرد با آهن و تاثیر آن بر کم خونی فقرآهن ارزیابی روند زنده مانی سوش استافیلوکوکوس ارئوس در ماست پروبیوتیک

بررسی برخی از ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست فراسودمند غنی شده با گیاهان دارویی

راهکارهایی جهت تولید انرژی پاک و بهینه سازی مصرف انرژی در صنایع غذایی

×
×

سبد خرید

خطا: فرم تماس پیدا نشد.