دکتر محمد گنجه…
متخصص علوم و صنایع غذایی
عضو هیئت علمی دانشگاه هرمزگان
دسترسی به حسابهای کاربری در پایگاههای علمی
مقاطع تحصیلی و دانشگاهها
کارشناسی: مهندسی کشاورزی علوم و صنایع غذایی (تبدیل مواد غذایی)- دانشگاه شیراز-سالهای 1385-1389
کارشناسی ارشد: مهندسی کشاورزی علوم و صنایع غذایی(تکنولوژی مواد غذایی)-دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان- سالهای1389-1391.
دکترا: مهندسی کشاورزی علوم و صنایع غذایی (مهندسی مواد و طراحی صنایع غذایی)-دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان- سالهای 1393-1396.
افتخارات؛ جوایز و سوابق شغلی
پژوهشگر برتر استان بوشهر در سال 1398
عضو هیئت علمی دانشگاه هرمزگان (1402 – تاکنون)
عضو هیئت علمی و مدیر گروه صنایع غذایی دانشگاه خرد بوشهر- (1397 -1402)
کسب عنوان استاد نمونه در موسسه آموزش عالی خرد بوشهر در سال 1400
رتبه تک رقمی کنکور سراسری دکتری صنایع غذایی در سال 1393
رتبه سه رقمی در کنکور سراسری رشته تجربی در سال 1385
مدرس مورد تایید سازمان غذا و دارو
مدیرعامل شرکت تعاونی صنعت بهارستان قشقایی (آکادمی تخصصی فنوفود)- موسسه همکار آموزشی سازمان غذادارو و شرکت شهرکهای صنعتی (1397 تاکنون)
مسئول فنی کارخانه صنایع غذایی کامنوش گرگان- (1391-1392)
مدیرمسئول نشریه تخصصی انجمن علمی گروه صنایع غذایی دانشگاه شیراز-1387
تالیف و تدوین کتابهای تخصصی
مقالات ISI
physicochemical, sensory properties and survivability against low pH, salt, heat, and cold storage
Modeling the drying kinetics of green bell pepper in a heat pump assisted fluidized bed dryer
Modelling of the Selected Physical Properties of the Fava Bean with Various Moisture Contents UsingFuzzy Logic Design
Three-dimensional modeling and simulation of Ohmic Heating of processing in a two-phase food system
Prediction of the changes in physicochemical properties of key lime juice during IR thermal processing by artificial neural networks
مقالات ISC
مدلسازی روند رهایش لیمونن از نانوساختار آمیلوز در سامانه شبیهسازی
نانوریزپوشانی روغن پوست پرتقال در ساختار آمیلوز با استفاده از تنش مکانیکی (فراصوت)- حرارتی
مدلسازی فازی- عصبی و سطح پاسخ آبگيرى اسمزی دانههای انار
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست غنی شده با ریزمغذیهای آهن و روی
مدلسازی روند تغییرات شاخصهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست غنی شده با آهن و روی با استفاده از شبکههای عصبی مصنوعی
بهينهسازي فرآيند استخراج روغن کانولا با کمک امواج فراصوت با روش سطح پاسخ
بررسی افزایش عمر ماندگاری قارچ خوراکی دکمهای (آگاریکوس بیسپوروس) با استفاده از صمغ گیاهی کیتوزان و اسانس گیاه چویل
تأثیر تیمار مایکروویو بر مخلوط پودر دانه سبوس گندم و خرما: ارزیابی اثرات جایگزینی بر خواص فیزیکوشیمیایی آرد گندم
مقالات کنفرانس های ملی و بین المللی (لاتین)
مقالات کنفرانس های ملی و بین المللی (فارسی)
کتیرای ایرانی و کاربردهای عمده ی آن در پایدارسازی امولسیون ها و نوشیدنی های فراسودمند
پیشبینی دادههای حاصله از عملکرد نانوفیلتراسیون در حدف آهن از آب زیرزمینی با استفاده از شبکههای عصبی مصنوعی
کاربرد منطق فازی در بهینهسازی عملکرد حذف آهن آب استحصالی از چاهها به کمک نانوفیلتراسیون
بهینهسازی فرایند نانوفیلتراسیون آب آشامیدنی جهت حذف آهن به کمک روش مدلسازی سطح پاسخ
پیش بینی اثر آنتی اکسیدانی عصاره برگ زیتون در روغن آفتابگردان بر اساس تغییرات اندیس پراکسید با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی
ازن و مقایسه آن با سایر ضدعفونی کننده های رایج در صنعت مواد غذایی
مدلسازیریاضی خشک کردن لایه نازک پیاز در یک خشک کن بستر سیال مجهز به کنترل کننده ی رطوبت
ارزیابی کارایی پنیرنخل و سایر فیبرهای گیاهی در فرمولاسیون ماست فراسودمند
آفلاتوکسین ها و تاثیر آنها بر سلامتی انسان
غنی سازی آرد با آهن و تاثیر آن بر کم خونی فقرآهن
ارزیابی روند زنده مانی سوش استافیلوکوکوس ارئوس در ماست پروبیوتیک
بررسی برخی از ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست فراسودمند غنی شده با گیاهان دارویی
راهکارهایی جهت تولید انرژی پاک و بهینه سازی مصرف انرژی در صنایع غذایی
ثبت اختراع
نام اختراع: طراحي و ساخت دستگاه هوشمند تشخیص گازهای سمی، سرطانزا و اشتعالزا در آزمایشگاه.
محل ثبت: سازمان ثبت اسناد و املاک کشور
تاریخ ثبت: 2/8/1391
شماره ثبت: 77309
راهنمایی و مشاوره پایان نامههای دانشجویی
1) بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست حاوی لاکتوباسیلوس پلانتاروم به صورت آزاد ریزپوشانی شده با موسیلاژ بامیه (استاد راهنما)
2) بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ماست فراسودمند غنی سازی شده با پنیر نخل (استاد راهنما)
3)بررسی افزایش عمر ماندگاری قارچ خوراکی دکمه ای (آگاریکوس بیسپوروس) با استفاده از کیتوزان و اسانس گیاه چویل (استاد راهنما)
4) بررسی اثر پودر پنیرنخل و زانتان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی سس مایونز کم چرب (استاد مشاور)
5) بررسی تأثیر پوشش خوراکی کیتوزان-ژلاتین حاوی عصاره پوست پرتقال بر خواص کیفی و مدت ماندگاری خرمای کبکاب در طی مدت نگه داری (استاد راهنما)
6) فرمولاسیون و بررسی برخی از ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست فراسودمند غنی شده با زعفران (استاد راهنما)
7) بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی ماست فراسودمند حاوی پودر برگ گیاه موسیر وحشی (استاد راهنما)
8)بررسی ویژگیهای فیزیک وشیمایی و حسی پودر هسته خرما به عنوان جایگزین قهوه و نوشیدنیهای آن (استاد راهنما)
9)تأثیر تیمار ماکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مخلوط سبوس گندم- پودر هسته خرما و کاربرد آن در فرمولاسیون نان سنگک (استاد راهنما)
10) فرمولاسیون و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی و بافتی شیر غنی شده با انجیر(Ficus carica L.) (استاد راهنما)
11) ارزیابی اثر پخت نان سنگک بر روی سنگهای ریز رودخانهای در مقایسه با بستر فلزی در دماهای مختلف (استاد راهنما)
12) بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژی و حسی کشک مایع غنی شده با ریزجلبک اسپیرولینا (استاد راهنما)
13) فرمولاسیون مربا با استفاده از رقمهای مختلف میوه خرما و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بافتی آن (استاد راهنما)
14) ارزیابی تاثیر لسیتین بر پایداری فیزیکی و شیمیایی ارده کنجد در طی نگهداری (استاد راهنما)
15) بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی عصاره ریزپوشانیشده رزماری و ارزیابی پتانسیلهای ارگانولپتیکی آن در چای کیسهای (استاد راهنما)
16) بررسی اثر آستاگزانتین و ویتامین c بر ویژگیهای اکسیداسیونی، فیزیکی و حسی سس سالاد چرب (استاد راهنما)
17) بررسی میزان آهن و اسید فولیک در آرد گندم قبل و بعد از غنی سازی، در یکی از کارخانجات آرد استان بوشهر (استاد راهنما)
18) مطالعه امکان سنجی حذف یا کاهش آفلاتوکسین های گروه B و G (B1،B2،G1،G2) توسط جاذب زیستی کیتوزان حاصل از کیتین پوسته میگو (استاد راهنما)
19) ارزیابی کیفیت و پیشبینی ذتقلبات در آبلیمو با استفاده از شبکههای عصبی مصنوعی (استاد راهنما)
20)بررسی ریزپوشانی عصاره جلبک دریایی قهوهای Sargassum Ilicifolium و اثر آنتی اکسیدان آن در روغن خوراکی (استاد راهنما)
21) تشخیص تقلب نوع گوشت مصرفی در فرآورده های گوشتی عرضه شده در شهر بوشهر (استاد راهنما)
22) بررسی اثر آستاگزانتین و ویتامین c، بر ویژگیهای اکسیداسیونی، فیزیکی و حسی سس سالاد چرب (استاد راهنما)
23) تولید سوسیس کم چرب با میزان فسفات کاهش یافته با استفاده از موسیلاژ دانه چیا (Salvia hispanica L.) و محصول جانبی فرآوری گوجهفرنگی (استاد راهنما)
24) ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﭘﻮﺷﺶ ﺧﻮراﮐﯽ ﮐﯿﺘﻮزان ﺣﺎوي ﻋﻮاﻣﻞ ﺿﺪﻗﻬﻮهاي ﮐﺎﻓﺌﯿﮏ اﺳﯿﺪ و ﮐﻮﻣﺎرﯾﮏ اﺳﯿﺪ ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﮐﯿﻔﯽ ﻗﻄﻌﺎت ﺳﯿﺐ ﺑﺮش ﺧﻮرده ﻃﯽ دوره ﻧﮕﻬﺪاري (استاد راهنما)
25) تاثير خاصيت آنتي اكسيداني چاي ترش بر افزايش ماندگاري حبه ميوه خشك سيب و آلو (استاد راهنما)
26) ﻓﺮآﯾﻨﺪ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻣﺮﺑﺎ ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﭼﻨﺪ ﻧﻮع ﻣﯿﻮه ﺧﺮﻣﺎ و ﺑﺮرﺳﯽ وﯾﮋﮔﯽﻫﺎي ﻓﯿﺰﯾﮑﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﺑﺎﻓﺘﯽ آن (استاد راهنما)
27) بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی ماست کمچرب با موسیلاژ شنبلیله و نشاسته کینوا (استاد راهنما)
28) بررسی خصوصیات فیزیکووشیمیایی و حسی دسر خرمایی حاوی لاکتوباسیلوس پلانتاروم بهصورت آزاد ریزپوشانی شده با استفاده از موسیلاژ اسفرزه (plantago psyllium) و پروتئین دانه کینوا (استاد راهنما)
29) بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی ماست تولیدشده با موسیلاژ عناب (Ziziphus jujuba Mill) و پروتئین کینوا (chinopodium quinoa) (استاد راهنما)
طرحهای تحقیقاتی دانشگاهی و صنعتی
1) طرح تحقیقاتی بین دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان و کارخانه صنایع غذایی کامنوش با عنوان “کاربرد عصاره ریزپوشانی شده برگ زیتون در رب گوجه فرنگی فله و مدلسازی تغییرات فیزیکوشیمیایی و میکروبی محصول در طول انبار داری با استفاده از آزمون های تسریع شده عمر ماندگاری”. 1390. شماره طرح :3652/4.
2) طرح تحقیقاتی داخل دانشگاهی با عنوان مدلسازی و بهینه سازی فرایند خشک کردن بستر سیال پیاز و فلفل دلمه ای با استفاده از مدل های تجربی، منطق فازی و شبکه های عصبی مصنوعی، دانشکده صنایع غذایی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان.1391. شماره طرح: 8-305-91.
3)طرح تحقیقاتی بین دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان و کارخانه صنایع غذایی کامنوش با عنوان “فراوری اب گوجه فرنگی به کمک نانوسیالات در یک مبدل حرارتی پوسته و لوله و ارزیابی ویژگی های کیفی و تغذیه ای محصول و مصرف انرژی در طی فرایند”. 1393. شماره طرح:3681/4.
سوابق آموزشی و تدریس
لیست دروس تدریس شده در مقطع کارشناسی ارشد صنایع غذایی
پدیده های نوین انتقال
جرم و حرارت در صنایع غذایی
خواص شیمیایی و عملکردی مواد غذایی
كاربرد نرم افزارهاي محاسباتي در صنايع غذايي
عمليات واحد پيشرفته
خواص فیزیکی مواد غذایی
مدلسازی شبکه های عصبی و فازی
روش تحقیق
لیست دروس تدریس شده در مقطع کارشناسی صنایع غذایی
اصول مهندسي صنايع غذايي
اصول نگهداري مواد غذايي
کنسروسازی
صنايع و تكنولوژي روغن ها و چربي ها
عمليات واحد در مهندسي صنايع غذايي
تكنولوژي پس از برداشت
شیمی مواد غذایی 1
شیمی مواد غذایی 2
صنایع گوشت و شیلات
دورههای آموزشی کوتاه مدت
بازاریابی و بازار رسانی محصولات کشاوری و غذایی
کاربرد روش سطح پاسخ درپژوهش و مقالهنویسی تخصصی صنایع غذایی
بازاریابی بین الملل با رویکرد صادرات در صنایع غذایی
مدیریت کسب و کار و کارآفرین در تعاونیها
پژوهش و مقاله نویسی تخصصی در صنایع غذایی
تکنیکهای کاربردی ایدهیابی در صنایع غذایی
اصول طرح ریزی کسب و کار در مهندسی صنایع غذایی
مهارتهای کلیدی موفقیت در مهندسی صنایع غذایی
رزومه نویسی تخصصی در صنایع غذایی