درباره محمد گنجه بیشتر بدانید…
دکتر محمد گنجه…
متخصص علوم و صنایع غذایی
مشاور و مدرس تحصیل، کارآفرینی و اشتغال در حوزه صنایع غذایی
مقاطع تحصیلی و دانشگاهها
کارشناسی صنایع غذایی (85-89) دانشگاه شیراز
کارشناسی ارشد صنایع غذایی (89-91) دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
دکترای (93-96) صنایع غذایی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
مقالات ISI
مقالات ISC
مدلسازی روند رهایش لیمونن از نانوساختار آمیلوز در سامانه شبیهسازی
نانوریزپوشانی روغن پوست پرتقال در ساختار آمیلوز با استفاده از تنش مکانیکی (فراصوت)- حرارتی
مدلسازی فازی- عصبی و سطح پاسخ آبگيرى اسمزی دانههای انار
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست غنی شده با ریزمغذیهای آهن و روی
مدلسازی روند تغییرات شاخصهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست غنی شده با آهن و روی با استفاده از شبکههای عصبی مصنوعی
بهينهسازي فرآيند استخراج روغن کانولا با کمک امواج فراصوت با روش سطح پاسخ
مقالات کنفرانس های ملی و بین المللی (لاتین)
مقالات کنفرانس های ملی و بین المللی (فارسی)
مدل سازی خشک کردن پیاز با استفاده از منطق فازی و شبکه های عصبی مصنوعی کاربردهای نوین گرمادهی با امواج مادون قرمز در صنعت غذا
مدلسازی سینتیک خشک کردن پیاز در یک خشک کن بستر سیال مجهز به کنترل کننده رطوبت با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی
کتیرای ایرانی و کاربردهای عمده ی آن در پایدارسازی امولسیون ها و نوشیدنی های فراسودمند
پیشبینی دادههای حاصله از عملکرد نانوفیلتراسیون در حدف آهن از آب زیرزمینی با استفاده از شبکههای عصبی مصنوعی
کاربرد منطق فازی در بهینهسازی عملکرد حذف آهن آب استحصالی از چاهها به کمک نانوفیلتراسیون
بهینهسازی فرایند نانوفیلتراسیون آب آشامیدنی جهت حذف آهن به کمک روش مدلسازی سطح پاسخ
پیش بینی اثر آنتی اکسیدانی عصاره برگ زیتون در روغن آفتابگردان بر اساس تغییرات اندیس پراکسید با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی
ازن و مقایسه آن با سایر ضدعفونی کننده های رایج در صنعت مواد غذایی
مدلسازیریاضی خشک کردن لایه نازک پیاز در یک خشک کن بستر سیال مجهز به کنترل کننده ی رطوبت مدلسازی ریاضی سینیتیک خشک کردن فلفل دلمه سبز در یک خشک کن بستر سیال مجهز به سیرکولاسیون بسته جریان هوا و سیستم کنترل رطوبت
ارزیابی کارایی پنیرنخل و سایر فیبرهای گیاهی در فرمولاسیون ماست فراسودمند
آفلاتوکسین ها و تاثیر آنها بر سلامتی انسان
غنی سازی آرد با آهن و تاثیر آن بر کم خونی فقرآهن ارزیابی روند زنده مانی سوش استافیلوکوکوس ارئوس در ماست پروبیوتیک
بررسی برخی از ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست فراسودمند غنی شده با گیاهان دارویی
راهکارهایی جهت تولید انرژی پاک و بهینه سازی مصرف انرژی در صنایع غذایی