مشاوره تخصصی کنکور کارشناسی ارشد صنایع غذایی

[vc_row][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1611604850915{background-color: #7609e2 !important;}”][vc_column_text]

رمزوراز رتبه برتری در کنکور ارشد صنایع غذایی

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

نکته ای که متخصصین  همواره بر آن تاکید دارند تفاوت بنیادی بین کنکور سراسری و کنکور تحصیلات تکمیلی (ارشد و دکترا) است. در کنکور سراسری شما با کتب درسی مشخصی سروکار دارید و سوالات از همان منابع طرح میگردد. اما در کنکور تحصیلات تکمیلی فقط عنوان دروس مشخص است نه منبع آنها و چه بسا شما وقت زیادی را برای مطالعه بگذارید و سوالی از منبع مورد مطالعه شما مطرح نشود!

پس اولین موضوع مهم بحث انتخاب رفرنس مناسب است.

بعد از انتخاب بهترین رفرنس نیاز هست که متقاضی بداند از کدام سرفصل های آن درس سوالات بیشتری مطرح می شود.

به عنوان مثال در درس شیمی مواد غذایی فصول پروتئین، کربوهیدرات و لیپیدها بیش از 60-70 درصد سوالات را به خود اختصاص می دهند و شما با اشراف بر این مطلب می توانید مطالعه هدفمند و بهینه تری داشته باشید.

پس دومین موضوع بسیار مهم؛ آگاهی از سرفصل های دارای اولویت هر درس در کنکور است.

موضوع بعدی که میتواند مسیر شفاف تری را در اختیار شما قرار دهد آگاهی از رتبه های لازم برای قبولی در هر دانشگاه و همچنین درصدهای لازم برای کسب آن رتبه است. بگذارید با یک مثال قضیه را روشن کنیم؛

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″ css=”.vc_custom_1611601498998{background-color: #3504f7 !important;}”][vc_column_text]

به عنوان مثال در درس شیمی مواد غذایی فصول پروتئین، کربوهیدرات و لیپیدها بیش از ۶۰-۷۰ درصد سوالات را به خود اختصاص می دهند و شما با اشراف بر این مطلب می توانید مطالعه هدفمند و بهینه تری داشته باشید.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

فرض کنید شما علاقمندید دانشگاه تربیت مدرس کارشناسی ارشد بخوانید، باید بدانید که برای قبولی در این دانشگاه فرضا رتبه زیر 20 نیاز هست و برای کسب رتیه زیر 20 باید در دروس ریاضی و زیان حداقل 30 درصد و در دروس تخصصی به طور میانگین  50 درصد امتیاز کسب کنید.

همچنین آشنایی با گرایش های مختلف صنایع غذایی، محتویات آنها و اینکه در کدام دانشگاه ها ارائه می شوند و تفاوت های آنها از نظر شغلی یابی میتواند راهگشا و شفاف کننده مسیر برای شما باشد.

در هر زمینه ای از موارد ذکر شده ابهام دارید، دقیقا الان در جای درست قرار دارید؛

برای رسیدن به پاسخ  هر سوالی که دارید می توانید از این فرصت مشاوره استفاده کنید.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″]

اوووپس! نمی توانیم فرم شما را بیابیم.

[/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row]

برنامه آزمایشگاهی
صفحه اصلیبلاگدرباره ماتماس با ماعضویت/حساب کاربری منخروج از حساب کاربری صفحه اصلیبلاگدرباره ماتماس با ماعضویت/حساب کاربری منخروج از حساب کاربریصفحه اصلیبلاگدرباره ماتماس با ماعضویت/حساب کاربری منخروج از حساب کاربری صفحه اصلیبلاگدرباره ماتماس با ماعضویت/حساب کاربری منخروج از حساب کاربریکسب و کارجدیدترین مدل های کسب در آمد 2021 14 دیدگاه 22 فروردین 1400به قلم : سیاوش […]
وبینار بازاریابی در صنایع غذایی
صفحه اصلیبلاگدرباره ماتماس با ماعضویت/حساب کاربری منخروج از حساب کاربری صفحه اصلیبلاگدرباره ماتماس با ماعضویت/حساب کاربری منخروج از حساب کاربریصفحه اصلیبلاگدرباره ماتماس با ماعضویت/حساب کاربری منخروج از حساب کاربری صفحه اصلیبلاگدرباره ماتماس با ماعضویت/حساب کاربری منخروج از حساب کاربریوبینار تخصصی بازاریابی در صنایع غذاییدر این صفحه توضیحات کامل و امکان دانلود وبینار تخصصی بسیار پرمحتوا […]
وبینار لبنی مهندس فتاحی
صفحه اصلیبلاگدرباره ماتماس با ماعضویت/حساب کاربری منخروج از حساب کاربری صفحه اصلیبلاگدرباره ماتماس با ماعضویت/حساب کاربری منخروج از حساب کاربریصفحه اصلیبلاگدرباره ماتماس با ماعضویت/حساب کاربری منخروج از حساب کاربری صفحه اصلیبلاگدرباره ماتماس با ماعضویت/حساب کاربری منخروج از حساب کاربریوبینار تخصصی فرایند تولید در یک واحد صنعتی لبنیاتدر این صفحه توضیحات کامل و امکان دانلود وبینار […]

[vc_row][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1611604850915{background-color: #7609e2 !important;}”][vc_column_text]

رمزوراز رتبه برتری در کنکور ارشد صنایع غذایی

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

نکته ای که متخصصین  همواره بر آن تاکید دارند تفاوت بنیادی بین کنکور سراسری و کنکور تحصیلات تکمیلی (ارشد و دکترا) است. در کنکور سراسری شما با کتب درسی مشخصی سروکار دارید و سوالات از همان منابع طرح میگردد. اما در کنکور تحصیلات تکمیلی فقط عنوان دروس مشخص است نه منبع آنها و چه بسا شما وقت زیادی را برای مطالعه بگذارید و سوالی از منبع مورد مطالعه شما مطرح نشود!

پس اولین موضوع مهم بحث انتخاب رفرنس مناسب است.

بعد از انتخاب بهترین رفرنس نیاز هست که متقاضی بداند از کدام سرفصل های آن درس سوالات بیشتری مطرح می شود.

به عنوان مثال در درس شیمی مواد غذایی فصول پروتئین، کربوهیدرات و لیپیدها بیش از 60-70 درصد سوالات را به خود اختصاص می دهند و شما با اشراف بر این مطلب می توانید مطالعه هدفمند و بهینه تری داشته باشید.

پس دومین موضوع بسیار مهم؛ آگاهی از سرفصل های دارای اولویت هر درس در کنکور است.

موضوع بعدی که میتواند مسیر شفاف تری را در اختیار شما قرار دهد آگاهی از رتبه های لازم برای قبولی در هر دانشگاه و همچنین درصدهای لازم برای کسب آن رتبه است. بگذارید با یک مثال قضیه را روشن کنیم؛

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″ css=”.vc_custom_1611601498998{background-color: #3504f7 !important;}”][vc_column_text]

به عنوان مثال در درس شیمی مواد غذایی فصول پروتئین، کربوهیدرات و لیپیدها بیش از ۶۰-۷۰ درصد سوالات را به خود اختصاص می دهند و شما با اشراف بر این مطلب می توانید مطالعه هدفمند و بهینه تری داشته باشید.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

فرض کنید شما علاقمندید دانشگاه تربیت مدرس کارشناسی ارشد بخوانید، باید بدانید که برای قبولی در این دانشگاه فرضا رتبه زیر 20 نیاز هست و برای کسب رتیه زیر 20 باید در دروس ریاضی و زیان حداقل 30 درصد و در دروس تخصصی به طور میانگین  50 درصد امتیاز کسب کنید.

همچنین آشنایی با گرایش های مختلف صنایع غذایی، محتویات آنها و اینکه در کدام دانشگاه ها ارائه می شوند و تفاوت های آنها از نظر شغلی یابی میتواند راهگشا و شفاف کننده مسیر برای شما باشد.

در هر زمینه ای از موارد ذکر شده ابهام دارید، دقیقا الان در جای درست قرار دارید؛

برای رسیدن به پاسخ  هر سوالی که دارید می توانید از این فرصت مشاوره استفاده کنید.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″]

اوووپس! نمی توانیم فرم شما را بیابیم.

[/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row]

حخثللحخصثنل

سلام

Meet our product that will change your life. The e-bookis only available on our page and only today!

×
×

سبد خرید

مشاوره تخصصی کنکور کارشناسی ارشد صنایع غذایی

[vc_row][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1611604850915{background-color: #7609e2 !important;}”][vc_column_text]

رمزوراز رتبه برتری در کنکور ارشد صنایع غذایی

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

نکته ای که متخصصین  همواره بر آن تاکید دارند تفاوت بنیادی بین کنکور سراسری و کنکور تحصیلات تکمیلی (ارشد و دکترا) است. در کنکور سراسری شما با کتب درسی مشخصی سروکار دارید و سوالات از همان منابع طرح میگردد. اما در کنکور تحصیلات تکمیلی فقط عنوان دروس مشخص است نه منبع آنها و چه بسا شما وقت زیادی را برای مطالعه بگذارید و سوالی از منبع مورد مطالعه شما مطرح نشود!

پس اولین موضوع مهم بحث انتخاب رفرنس مناسب است.

بعد از انتخاب بهترین رفرنس نیاز هست که متقاضی بداند از کدام سرفصل های آن درس سوالات بیشتری مطرح می شود.

به عنوان مثال در درس شیمی مواد غذایی فصول پروتئین، کربوهیدرات و لیپیدها بیش از 60-70 درصد سوالات را به خود اختصاص می دهند و شما با اشراف بر این مطلب می توانید مطالعه هدفمند و بهینه تری داشته باشید.

پس دومین موضوع بسیار مهم؛ آگاهی از سرفصل های دارای اولویت هر درس در کنکور است.

موضوع بعدی که میتواند مسیر شفاف تری را در اختیار شما قرار دهد آگاهی از رتبه های لازم برای قبولی در هر دانشگاه و همچنین درصدهای لازم برای کسب آن رتبه است. بگذارید با یک مثال قضیه را روشن کنیم؛

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″ css=”.vc_custom_1611601498998{background-color: #3504f7 !important;}”][vc_column_text]

به عنوان مثال در درس شیمی مواد غذایی فصول پروتئین، کربوهیدرات و لیپیدها بیش از ۶۰-۷۰ درصد سوالات را به خود اختصاص می دهند و شما با اشراف بر این مطلب می توانید مطالعه هدفمند و بهینه تری داشته باشید.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

فرض کنید شما علاقمندید دانشگاه تربیت مدرس کارشناسی ارشد بخوانید، باید بدانید که برای قبولی در این دانشگاه فرضا رتبه زیر 20 نیاز هست و برای کسب رتیه زیر 20 باید در دروس ریاضی و زیان حداقل 30 درصد و در دروس تخصصی به طور میانگین  50 درصد امتیاز کسب کنید.

همچنین آشنایی با گرایش های مختلف صنایع غذایی، محتویات آنها و اینکه در کدام دانشگاه ها ارائه می شوند و تفاوت های آنها از نظر شغلی یابی میتواند راهگشا و شفاف کننده مسیر برای شما باشد.

در هر زمینه ای از موارد ذکر شده ابهام دارید، دقیقا الان در جای درست قرار دارید؛

برای رسیدن به پاسخ  هر سوالی که دارید می توانید از این فرصت مشاوره استفاده کنید.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″]

اوووپس! نمی توانیم فرم شما را بیابیم.

[/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row]

برنامه آزمایشگاهی
صفحه اصلیبلاگدرباره ماتماس با ماعضویت/حساب کاربری منخروج از حساب کاربری صفحه اصلیبلاگدرباره ماتماس با ماعضویت/حساب کاربری منخروج از حساب کاربریصفحه اصلیبلاگدرباره ماتماس با ماعضویت/حساب کاربری منخروج از حساب کاربری صفحه اصلیبلاگدرباره ماتماس با ماعضویت/حساب کاربری منخروج از حساب کاربریکسب و کارجدیدترین مدل های کسب در آمد 2021 14 دیدگاه 22 فروردین 1400به قلم : سیاوش […]
وبینار بازاریابی در صنایع غذایی
صفحه اصلیبلاگدرباره ماتماس با ماعضویت/حساب کاربری منخروج از حساب کاربری صفحه اصلیبلاگدرباره ماتماس با ماعضویت/حساب کاربری منخروج از حساب کاربریصفحه اصلیبلاگدرباره ماتماس با ماعضویت/حساب کاربری منخروج از حساب کاربری صفحه اصلیبلاگدرباره ماتماس با ماعضویت/حساب کاربری منخروج از حساب کاربریوبینار تخصصی بازاریابی در صنایع غذاییدر این صفحه توضیحات کامل و امکان دانلود وبینار تخصصی بسیار پرمحتوا […]
وبینار لبنی مهندس فتاحی
صفحه اصلیبلاگدرباره ماتماس با ماعضویت/حساب کاربری منخروج از حساب کاربری صفحه اصلیبلاگدرباره ماتماس با ماعضویت/حساب کاربری منخروج از حساب کاربریصفحه اصلیبلاگدرباره ماتماس با ماعضویت/حساب کاربری منخروج از حساب کاربری صفحه اصلیبلاگدرباره ماتماس با ماعضویت/حساب کاربری منخروج از حساب کاربریوبینار تخصصی فرایند تولید در یک واحد صنعتی لبنیاتدر این صفحه توضیحات کامل و امکان دانلود وبینار […]

[vc_row][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1611604850915{background-color: #7609e2 !important;}”][vc_column_text]

رمزوراز رتبه برتری در کنکور ارشد صنایع غذایی

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

نکته ای که متخصصین  همواره بر آن تاکید دارند تفاوت بنیادی بین کنکور سراسری و کنکور تحصیلات تکمیلی (ارشد و دکترا) است. در کنکور سراسری شما با کتب درسی مشخصی سروکار دارید و سوالات از همان منابع طرح میگردد. اما در کنکور تحصیلات تکمیلی فقط عنوان دروس مشخص است نه منبع آنها و چه بسا شما وقت زیادی را برای مطالعه بگذارید و سوالی از منبع مورد مطالعه شما مطرح نشود!

پس اولین موضوع مهم بحث انتخاب رفرنس مناسب است.

بعد از انتخاب بهترین رفرنس نیاز هست که متقاضی بداند از کدام سرفصل های آن درس سوالات بیشتری مطرح می شود.

به عنوان مثال در درس شیمی مواد غذایی فصول پروتئین، کربوهیدرات و لیپیدها بیش از 60-70 درصد سوالات را به خود اختصاص می دهند و شما با اشراف بر این مطلب می توانید مطالعه هدفمند و بهینه تری داشته باشید.

پس دومین موضوع بسیار مهم؛ آگاهی از سرفصل های دارای اولویت هر درس در کنکور است.

موضوع بعدی که میتواند مسیر شفاف تری را در اختیار شما قرار دهد آگاهی از رتبه های لازم برای قبولی در هر دانشگاه و همچنین درصدهای لازم برای کسب آن رتبه است. بگذارید با یک مثال قضیه را روشن کنیم؛

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″ css=”.vc_custom_1611601498998{background-color: #3504f7 !important;}”][vc_column_text]

به عنوان مثال در درس شیمی مواد غذایی فصول پروتئین، کربوهیدرات و لیپیدها بیش از ۶۰-۷۰ درصد سوالات را به خود اختصاص می دهند و شما با اشراف بر این مطلب می توانید مطالعه هدفمند و بهینه تری داشته باشید.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

فرض کنید شما علاقمندید دانشگاه تربیت مدرس کارشناسی ارشد بخوانید، باید بدانید که برای قبولی در این دانشگاه فرضا رتبه زیر 20 نیاز هست و برای کسب رتیه زیر 20 باید در دروس ریاضی و زیان حداقل 30 درصد و در دروس تخصصی به طور میانگین  50 درصد امتیاز کسب کنید.

همچنین آشنایی با گرایش های مختلف صنایع غذایی، محتویات آنها و اینکه در کدام دانشگاه ها ارائه می شوند و تفاوت های آنها از نظر شغلی یابی میتواند راهگشا و شفاف کننده مسیر برای شما باشد.

در هر زمینه ای از موارد ذکر شده ابهام دارید، دقیقا الان در جای درست قرار دارید؛

برای رسیدن به پاسخ  هر سوالی که دارید می توانید از این فرصت مشاوره استفاده کنید.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″]

اوووپس! نمی توانیم فرم شما را بیابیم.

[/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row]

حخثللحخصثنل

سلام

Meet our product that will change your life. The e-bookis only available on our page and only today!