رمزوراز رتبه برتری در کنکور ارشد صنایع غذایی
نکته ای که متخصصین همواره بر آن تاکید دارند تفاوت بنیادی بین کنکور سراسری و کنکور تحصیلات تکمیلی (ارشد و دکترا) است. در کنکور سراسری شما با کتب درسی مشخصی سروکار دارید و سوالات از همان منابع طرح میگردد. اما در کنکور تحصیلات تکمیلی فقط عنوان دروس مشخص است نه منبع آنها و چه بسا شما وقت زیادی را برای مطالعه بگذارید و سوالی از منبع مورد مطالعه شما مطرح نشود!
پس اولین موضوع مهم بحث انتخاب رفرنس مناسب است.
بعد از انتخاب بهترین رفرنس نیاز هست که متقاضی بداند از کدام سرفصل های آن درس سوالات بیشتری مطرح می شود.
به عنوان مثال در درس شیمی مواد غذایی فصول پروتئین، کربوهیدرات و لیپیدها بیش از ۶۰-۷۰ درصد سوالات را به خود اختصاص می دهند و شما با اشراف بر این مطلب می توانید مطالعه هدفمند و بهینه تری داشته باشید.
پس دومین موضوع بسیار مهم؛ آگاهی از سرفصل های دارای اولویت هر درس در کنکور است.
موضوع بعدی که میتواند مسیر شفاف تری را در اختیار شما قرار دهد آگاهی از رتبه های لازم برای قبولی در هر دانشگاه و همچنین درصدهای لازم برای کسب آن رتبه است. بگذارید با یک مثال قضیه را روشن کنیم؛
به عنوان مثال در درس شیمی مواد غذایی فصول پروتئین، کربوهیدرات و لیپیدها بیش از ۶۰-۷۰ درصد سوالات را به خود اختصاص می دهند و شما با اشراف بر این مطلب می توانید مطالعه هدفمند و بهینه تری داشته باشید.