میدان پالس الکتریکی در صنایع غذایی

در تکنولوژی سیالات فوق بحرانی از یک گاز متراکم شده به عنوان حلال استفاده می شود . در این روش از دی اکسیدکربن به دلیل سازگاری با محیط زیست و فشار و دمای بحرانی نسبتاٌ پایینتر به عنوان سیال فوق بحرانی در اکثر صنایع از این دست خصوصاً در صنایع غذایی و دارویی، استفاده می شود. این روش در واقع راه حلی برای رفع نواقصی است که در خالص سازی مواد اولیه و محصولات وجود دارد می باشد.

پکیج تخصصی کاربرد سیالات فوق بحرانی در صنایع غذایی

چندین پاور پوینت اختصاصی قابل ویرایش

تعریف و آشنایی با تکنولوژی سیالات فوف بحرانی

مقالات فارسی جامع و کامل مرتبط

مقالات لاتین تخصصیویدیوهای آموزشی تخصصیفایل ورد قابل ویرایش اختصاصی

میدان پالس الکتریکی در صنایع غذایی

میدان پالس الکتریکی فرایندی است که  با بکارگیری پالس های با ولتاژ بالا در دامنه 20 تا ٨٠ کیلو وات بر سانتی متر در مواد غذایی صورت می‌گیرد. زمان عملیات کمتر از یک ثانیه  می باشد. این فرایند می تواند میزان میکروارگانیسم هایی که باعث تغییرات نامطلوب در خصوصیات حسی غذا می گردد را کاھش دهد و ویژگی های مطلوب بسیاری را برای مواد غذایی فراهن آورد.

محتویات پکیج تخصصی میدان پالس الکتریکی در صنایع غذایی

چندین پاور پوینت اختصاصی قابل ویرایش

تعریف و آشنایی با میدان پالس الکتریکی

اصول و کلیات پالس الکتریکی

مقالات فارسی جامع و کامل مرتبط

مقالات لاتین تخصصی

ویدیوهای آموزشی تخصصی

فایل ورد قابل ویرایش اختصاصی

کاربردهای التراسوند در مهندسی صنایع غذایی

امواج اولتراسوند به عنوان ابزاري در تغيير ويژگي هاي مواد غذايي نظير هموژنيزه كردن، تميز كردن، استريل كردن، حرارت دادن، امولسيفيه كردن، مهار فعاليت آنزيم ها و ميكروبها و متلاشي كردن سلول، تشديد واكنش هاي اكسيداسيون، اصلاح گوشت، اصلاح كريستاليزاسيون، و . . . استفاده مي شود.

پکیج تخصصی كاربردهاي اولتراسوند در صنعت غذايی

چندین پاور پوینت اختصاصی قابل ویرایش

تعریف و آشنایی با تکنولوژی اولتراسوند 

اصول و کلیات التراسوند

مقالات فارسی جامع و کامل مرتبط

مقالات لاتین تخصصی

ویدیوهای آموزشی تخصصی

فایل ورد قابل ویرایش اختصاصی

آشنایی با تکنولوژی پلاسما در صنایع غذایی

پلاسما یکی از فناوری های مدرن، به صرفه و بدون آسیب های زیست محیطی است که در سال‌های اخیر در صنعت غذا تیز جایگاه ویژه ای پیدا کرده است. در واقع پلاسما حالت چهارم ماده است که با اعمال انرژی، فشار و یا حرارت به یک گاز خنثی در دامنه وسیعی از دما و فشار تولید می شود. بخصوص در صنای بسته بندی مواد غذایی استفاده از این تکنولوژی نوین اثرات مثبت بسیاری را باعث شده است.

پکیج تخصصی آشنایی با تکنولوژی پلاسما در صنایع غذایی

چندین پاور پوینت اختصاصی قابل ویرایش

تعریف و آشنایی با تکنولوژی و اصول پلاسما

مقالات فارسی جامع و کامل مرتبط

مقالات لاتین تخصصی

ویدیوهای آموزشی تخصصی

فایل ورد قابل ویرایش اختصاصی

آشنایی با بیوسنسورها در صنایع غذایی

بیوسنسور دستگاهی است که برای شناسایی جزء معینی از ترکیبات مواد غذایی استفاده می شود. این دستگاه شامل یک جزء تشخیص مولکولی است که با روش های الکتروشیمیایی، حرارتی، نوری و یا بر اساس جرم این فرایند تشخیصی را انجام میدهد. بیوسنسورها برای اندازه گیری خودکار ترکیبات مغذی و جمعیت میکروبی و بسیاری شاخص های دیگر می توانند در صنایع غذایی استفاده شوند و در جهت اتومات سازی کارخانجات صنایع غذایی و در نتیجه باعث بهبود کیفیت و ایمنی مواد غذایی شوند.

پکیج تخصصی آشنایی با بیوسنسورها در صنایع غذایی

چندین پاور پوینت اختصاصی قابل ویرایش

تعریف و آشنایی با ساختار و طراحی بیوسنسورها

مقالات فارسی جامع و کامل مرتبط

مقالات لاتین تخصصی

ویدیوهای آموزشی تخصصی

فایل ورد قابل ویرایش اختصاصی

×
×

سبد خرید

[contact-form-7 404 "Not Found"]