کارگاه آموزش جامع
اصول کاربردی مدلسازی و بهینهسازی فرایندها با روش سطح پاسخ ( RSM) در صنایع غذایی
گذراندن و حل تمرینهای این دوره شما را در*طراحی آزمایشات*، *مدلساز ی و بهینهسازی فرایندها*، *آنالیز آماری*، *طراحی نمودارهای متنوع پژوهشی* به یک فرد حرفهای تبدیل میکند و از شما یک *پژوهشگر حرفهای* میسازد
آموزش گام به گام و کاربردی|||اجرای کامل در نرمافزارهای مربوطه|||حل تمرین با دادههای واقعی|||پرسش و پاسخ و رفع اشکال
آموزش گام به گام نرمافزارهای تخصصی پیادهسازی روش RSM (دیزاین اکسپرت و مینیتب) با مثالهای واقعی صنایع غذایی
حل تمرین و مرور مقالات و پایاننامههای تخصصی صنایع غذایی طرحریزی شده با روش RSM
ابزارها و امکانهایی که در روش سطح پاسخ (RSM) وجود دارد و در این دوره به شکل کامل آموزش داده میشود:
1- طراحی آزمایشات
این که در طراحی یه آزمایش برای به حداقل رساندن هزینه و زمان چطور تیمارها رو بچینیم و چه تعداد آزمون داشته باشیم حیاتی و مهمه و روش سطح پاسخ بهترین ابزار برای این منظور هست.
2-آنالیزهای آماری
یکی از مباحثی که خیلی از پژوهشگران و دانشجویان باهاش مشکل دارند، بحث آنالیزهای آماری هست؛ با کمک RSM براحتی آنالیزهای آماری انجام میشه و تحلیلش هم خیلی راحته…
3-بهینهسازی فرایند
در خیلی از پایان نامه ها و تحقیقات هدف پیدا کردن شرایط بهینه برای رسیدن به یک هدف مشخص هست؛ مثلا بهترین شرایط فرایندی (دما، زمان، رقم میوه و …) برای خشک کردن میوه؛ با RSM راحت میشه شرایط بهینه رو مشخص کرد.
4-مدلسازی
یکی از آیتمهایی که به پژوهش و تز شما وزن قابل توجهای اضافه میکند، بحث مدلسازی است. با RSM مدلهای بهینه برای فرایند ها ارائه میشه
5-طراحی نمودارهای سه بعدی و کانتور جذاب
یکی دیگه از مزیتهای کاربردی RSM امکان رسم نمودارهای متنوع چند بعدی مقایسه ای هست.
6-مقاله و پایان نامه نویسی یکدست و اصولی
با پیادهسازی سیستم RSM تقریبا دیگه نیازی به هیچ روش یا نرمافزار یا خروجی دیگه ای نیست و همه چیز برای نوشتن مقاله یا پایاننامه در فرمتی منظم آماده میشود.
7-سهولت دسترسی
پیاده سازی RSM در دو نرم افزار دیزاین اکسپرت و مینیتب انجام میشه که هر دو به راحتی در دسترس هستند.
سرفصل های دوره آموزشی
اصول و مبانی مدلسازی و بهینهسازی فرایندها در صنایع غذایی
آشنایی با روش سطح پاسخ و روش پیادهسازی و اجرای آن
مثالهای واقعی از کاربرد متدولوژی سطح پاسخ در صنعت و آزمایشگاه صنایع غذایی
مرور مثالهایی از پایاننامهها و مقالات تخصصی صنایع غذایی به شکل کاربردی و قابل اجرا
آشنایی با محیط نرمافزارهای تخصصی مینیتب و دیزاین اکسپرت
حل تمرین و مرور اصول پباده سازی RSM با داده های واقعی و اصلاح و تثبیت آموختهها
ویدئوی ضبط شده جلسات و جزوات آموزشی در اختیار تمام شرکتکنندگان قرار خواهد گرفت.
برای تمام شرکت کنندگان گواهی آموزشی معتبر با امتیاز بازآموزی سازمان غذا و دارو صادر خواهد شد.
مشاوره رایگان و ثبت نام
برای ثبت نام در این دوره سه روزه با 8 امتیاز بازآموزی اداره نظارت سازمان غذا و دارو نام و شماره همراه خود را به شماره 092247092277 واتساپ کنید
پشتیبان تلفنی و پیامک: 09390811339