آکادمی فن و فود

طرح ساماندهی پتانسیل‌های علمی_اجرایی دانشجویان و

فارغ التحصیلان جهت توسعه اشتغال و کیفیت در صنعت غذا

با توجه به ظرفیت‌های بسیار زیاد انسانی و همچنین پتانسیل بالای صنایع غذایی کشور جهت توسعه و بهبود، در طرحی با عنوان ساماندهی پتانسیل‌های علمی_اجرایی دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته های مرتبط جهت توسعه اشتغال و کیفیت در صنعت غذا تصمیم گرفتیم این دو قطب (صاحبان صنعت و صاحبان دانش و تجربه) را به هم متصل کنیم.

در این راستا از تمام متخصصین و صاحبنظران (دانشجو، فارغ التحصیل، دانشگاهی، صنعتی و …) دعوت می شود جهت کمک به تحقق اهداف این طرح وارد عمل شوند و ما را از تجربیات و دانش خود بهره مند سازد. بدون شک با تشکیل تیم های منطقه ای در نقاط مختلف کشور و هدایت دانش و انگیزه ای که وجود دارد می توان از طرفی به بهبود شاخص های کیفی و اقتصادی صنایع کمک کرد و از طرف دیگر بستری را برای اشتغال دانشجویان و متخصصین این حوزه فراهم کرد.

لطفا جهت عضویت در این طرح و کسب اطلاعات تکمیلی فرم زیر تکمیل کنید.

طرح ساماندهی پتانسیل‌های علمی_اجرایی دانشجویان و فارغ التحصیلان در راستایی توسعه اشتغال و کیفیت

مشخصات فردی
نام و نام خوانوادگی
سال تولد
سوابق تحصیلی
رشته تحصیلی
مقطع تحصیلی
دانشگاه
اطلاعات تماس
شماره همراه
استان و شهر محل سکونت
Accepted file types: jpg, gif, png, pdf, Max. file size: 512 MB.
×
×

سبد خرید

[contact-form-7 404 "Not Found"]