آکادمی فن‌وفود
  • آکادمی تخصصی فن‌وفود
  • آموزش دانشگاهی
  • کنکور کارشناسی ارشد و دکترای صنایع غذایی
  • اپلای تحصیلی و شغلی صنایع غذایی
  • استارتاپ و کارآفرینی صنایع غذایی
  • بانک مقالات و کتب تخصصی رایگان
  • نرم‌افزارهای تخصصی و هوشمند

سوالات کنکور صنایع غذایی

 

کنکور کارشناسی ارشد صنایع غذایی 

در کنکور کارشناسی ارشد صنایع غذایی ۲ درس عمومی شامل ریاضیات و زبان انگلیسی و ۴ عنوان دروس تخصصی شامل گروه متفاوتی از سرفصل‌های مختلف مطرح میگردد که در ادامه عناوین دروس و سرفصل‌های هر کدام از این موارد آورده شده است و در انتها نیز سوالات کنکور کارشناسی ارشد سال های ۹۰ تا ۹۸ همراه با پاسخنامه را میتوانید دانلود نموده و در اختیار داشته باشید

 

سرفصل‌های درس زبان انگلیسی کنکور کارشناسی ارشد صنایع غذایی

زبان عمومی مطالب گرامری و  لغات و اصطلاحات عمومی و  تخصصی صنایع غذایی

 

سرفصل‌های درس ریاضیات کنکور کارشناسی ارشد صنایع غذایی

تابع، حد و پیوستگی، مشتق و کاربرد آن، معادلات دیفرانسیل مرتبه اول و دوم، انتگرال و کاربرد آن، دنباله و سری، اعداد مختلط، بردار، ماتریس، توابع چند متغیره، انتگرال دوگانه و سه گانه، انتگرال روی خم و روی سطح، مختصات قطبی، سری‌ها، قضایای دیورژانس، استوکس، هندسه تحلیلی، توابع برداری، تبدیل لاپلاس و کاربردهای آن

 

سرفصل‌های درس شیمی‌مواد غذایی  کنکور کارشناسی ارشد صنایع غذایی

کربوهیدرات‌ها، آب، دیسپرسیون‌های غذایی، پروتئین‌ها، آنزیم،‌ لیپیدها، رنگ مواد غذایی، ویتامین‌ها و مواد معدنی و طعم موادغذایی

 

سرفصل‌های درس میکروبیولوژی مواد غذایی  کنکور کارشناسی ارشد صنایع غذایی

طبقه‌بندی باکتری‌ها، عوامل موثر بر میکروارگانیسم‌ها، روش‌های تعیین میکروارگانیسم‌ها، روش‌های نگهداری موادغذایی، بیماری‌های باکتریایی ناشی از موادغذایی طبقه‌بندی کپک و مخمر و انگل‌ها

 

سرفصل‌های درس تکنولوژی مواد غذایی کنکور کارشناسی ارشد صنایع غذایی

لبنیات، غلات، روغن، کنسرو، اصول نگهداری، قند

 

سرفصل‌های درس اصول طراحی و مهندسی صنایع غذایی کنکور کارشناسی ارشد صنایع غذایی

اهداف طراحی کارخانه، مسائل اقتصادی طرح، انتقال تکنولوژی،‌ مجوزها و استعلام‌ها، عوامل موثر در طراحی محل کارخانه، اتوماسیون، ترسیم فلوچارت، مشخصات ساختمانی کارخانه و بخش اداری، آحاد، ابعاد، چگالی، غلظت، فشار، زاویه ریپوز و لغزش، سرعت ته‌نشینی، موازنه جرم انرژی سایکرومتری، مکانیک سیالات، تنش و کرنش، ویسکوزیته، معادله پیوستگی و برنولی، ارتفاع معادل، وسایل انداز‌گیری مشخصات سیال، پمپ، نور، انواع انبار و سیستم‌های وابسته، موتورخانه، سردخانه، آب مصرفی، سیستم‌های انتقال، لوله‌کشی، نیروی برق و کابل‌ها، فلزات مناسب، ترمودینامیک، کاربرد انجماد، انتقال حرارت به روش هدایتی، جابه‌جایی و تشعشعی و انتقال حرارت کلی، فرآیند حرارتی، تولید سرما، تبخیر و خشک کردن، انتقال جرم و خوردگی

 



دانلود سوالات کنکور کارشناسی ارشد صنایع غذایی سالهای ۹۰ تا ۹۸ همراه با پاسخنامه

 

دانلود سوالات کنکور کارشناسی ارشد صنایع غذایی سال ۹۰+پاسخنامه

 

دانلود سوالات کنکور کارشناسی ارشد صنایع غذایی سال ۹۱+پاسخنامه

 

دانلود سوالات کنکور کارشناسی ارشد صنایع غذایی سال ۹۲+پاسخنامه

 

دانلود سوالات کنکور کارشناسی ارشد صنایع غذایی سال ۹۳+پاسخنامه

 

دانلود سوالات کنکور کارشناسی ارشد صنایع غذایی سال ۹۴+پاسخنامه

 

دانلود سوالات کنکور کارشناسی ارشد صنایع غذایی سال ۹۵+پاسخنامه

 

دانلود سوالات کنکور کارشناسی ارشد صنایع غذایی سال ۹۶+پاسخنامه

 

دانلود سوالات کنکور کارشناسی ارشد صنایع غذایی سال ۹۷+پاسخنامه

 

دانلود سوالات کنکور کارشناسی ارشد صنایع غذایی سال ۹۸+پاسخنامه

 

 

 

کليه حقوق مادي و معنوي اين وب سايت محفوظ و متعلق به آکادمی تخصصی فن و فود می‌باشد.