اول: لیست موسسات و نهادهای تامین مالی برای صنایع غذایی
دوم: مثال مصور از چگونگی تقاضای فاند از این موسسات و نهادهای بین المللی
اگر آماده ای….
بزن بریم…
لیست موسسات و نهادهای تامین مالی
برای صنایع غذایی
به این منظور لقمه را کاملا برای شما آماده کرده ایم. به چه صورت؟؟
یک کتاب الکترونیک اختصاصی اپلای صنایع غذایی تدوین کرده ایم
که به صورت تفکیک شده برای هر گرایش صنایع غذایی، شامل لیستی از نهادها و موسساتی است که در پنج سال اخیر بیشترین تامین مالی و حمایت بودجه ای را از پژوهش های صنایع غذایی داشته اند.
در واقع به هر گرایش و حوزه تخصصی در صنایع غذایی در یک تیتر مجزا پرداخته شده است و فهرستی مشخص و 50 تایی از برترین موسسات که بالاترین پتانسیل را برای ساپورت مالی از طرح های صنایع غذایی دارند بر اساس اولویت ارائه شده است.
نمونه این مجموعه را هیچ جا نخواهید یافت و همین الان می توانید آن را دریافت کنید.
نکته مهم…..
نکته مهمی که باید به آن توجه شود این است که الزاما دانشگاه محل پذیرش و موسسه یا نهادی که شما را تامین مالی می کند یکی نیستند. یعنی ممکن است شما فرضا از دانشگاه لیدز انگلستان پذیرش بگیرید ولی این دانشگاه فاند یا کمک هزینه ای را به شما اختصاص ندهد. شما همزمان با روند پذیرش خود در این دانشگاه از موسسه ای مانند تحقیقات و نوآوری بریتانیا که یک نهاد تامین مالی است برای پروژه تحصیلی خود بودجه لازم را اخذ می کنید. این دو فرایند کاملا در راستای هم و مستقل می توانند پیش بروند؛ به این ترتیب شما هم دانشگاه و استاد برای انجام کار و تحصیل خود و هم ساپورت مالی را دارید.
چطور از نهادهای تامین مالی تقاضای فاند کنیم؟
فرض کنید شما پروژه ای را در یک دانشگاه به تصویب رسانده اید و نه دانشگاه و نه استاد امکان تامین بودجه شما را ندارد و شما خود مسئول ساپورت مالی طرح هستید. در این گونه مواقع که زیاد هم پیش می آید شما می توانید طرح خود را به یکی از موسسات تامین مالی ارائه کرده و رضایت آنها را برای همکاری جلب کنید. اما چطور این کار را انجام دهیم؟!
بریم با هم ببینیم …
حالا که شما لیست موسسات و نهادهای تامین مالی برای گرایش یا حوزه کاری خود در صنایع غذایی را با کتاب الکترونیک اختصاصی مربوطه دارید؛ باید بتوانید با آنها ارتباط برقرار کرده و از شرایط اعطای کمک هزینه و دیگر قوانین و چارچوب هایی که دارند آگاه شوید….
در ادامه با نحوه استفاده از این فهرست با تفسیر و ارائه تصویری یکی از موسسات معرفی شده در این کتاب آشنا خواهیم شد. همین روند را با کمی تغییرات و تفاوت بصری در مورد سایر موسسات و نهادها نیز می توان انجام داد….
آشنایی تصویری با یکی از موسسات تامین مالی تحقیقات صنایع غذایی….
برای بررسی موسسه تحقیقات و نوآوری بریتانیا (UK RESEARCH INNOVATION UKRI) را انتخاب کردیم. در ابتدا با جستجوی نام این نهاد در گوگل وارد وبسایت آن به آدرس (https://www.ukri.org) خواهیم شد. همانطور که در همین صفحه ابتدایی سایت مشخص است میتوانیم اطلاعاتی در مورد خود موسسه، اخبار و فعالیت های آن بدست آوریم. گزینه یافتن فاند هم به صورت واضح قابل مشاهده است که با کلیک بر روی آن ما را به صفحه جستجوی اختصاصی فاندهای ارائه شده هدایت خواهد کرد.
همانگونه که در تصویر زیر مشاهده میکنید در این صفحه تمام پیشنهادهای موسسه برای اعطای کمک هزینه لیست شده است. با استفاده از منو سمت چپ امکان فیلتر کردن بر اساس شورای تامین بودجه، نوع بودجه و وضعیت آن وجود دارد. همچنین با استفاده از نوار جستجوی بالای صفحه امکان یافتن پروژه ها با کلمات کلیدی مورد نظر متقاضی نیز وجود دارد. به عنوان نمونه با جستجوی عبارت Food پروژه هایی را که در حوزه مواد غذایی هستند را فیلتر کرده و در اختیار شما قرار خواهد داد که می توانید با لحاظ علاقمندی ها و حوزه تخصصی خود از بین آنها چند مورد را برای آزمودن شانس خود انتخاب کنید.
همیچنین مطابق تصویری که در ادامه می بینید می توانید اطلاعاتی در مورد فعالیت هایی که باید قبل از تقاضای فاند انجام دهید را ببینید و با اطمینان خاطر بیشتری وارد فرایند شوید. نحوه اقدام برای تقاضای فاند و همینطور وظایف و مسئولیت های شما اگر موفق به دریافت این کمک هزینه ها شدید به شکل کامل شرح داده شده است.
یک امکان ویژه دیگر این است که اگر شما خود یک طرح یا پیشنهادیه داشته باشید می توانید در این موسسه آن را ثبت کرده و برای خود همکار یا منابع مالی پیدا کنید. با کلیک بر روی هر یک از گزینه های مشخص شده در تصویری اطلاعات دقیقی برای انجام هر فرایند در اختیار شما قرار خواهد گرفت و با پیگیری و استمرار قطعا می توان نتایج خوبی را گرفت (تصویر زیر).
فرایند بررسی تقاضاها و پذیرش یا رد آنها نیز با جزئیات کامل توضیح داده شده است که می تواند در برنامه ریزی و مطابقت دادن خود با فرایند پذیرش مفید باشد. پارامترهای که در تصمیم گیری لحاظ خواهند شد و شاخص هایی که می تواند منجر به عدم پذیرش درخواست شما شود در این بخش ذکر شده است که حتما باید مورد توجه قرار گیرد.
علاوه بر موارد شرح داده شده گزینه ها و توضیحات بسیار زیاد دیگری نیز در وبسایت این گونه موسسات وجود دارد که با مراجعه به آنها می توانید اطلاعات خیلی کاملی را بدست آورید و با دید باز فرایند اپلای و تقاضای کمک هزینه خود را پیش ببرید. در این وبسایت ها معمولا به شکل کاملی توضیح داده شده است که برای دریافت کمک هزینه ها به چه شرایط و الزاماتی نیاز است و اگر آن حداقل ها از طرف فرد یا سازمان تقاضا دهنده تامین نشود قطعا درخواستش رد خواهد شد.
اکنون با در اختیار داشتن این کتاب الکترونیک شما به یک منبع بی انتها از موسسات و سازمان هایی دسترسی دارید که امکان حمایت مالی آنها از پژوهش های صنایع غذایی وجود دارد. به راحتی با کپی کردن نام آنها در موتور جستجوگر گوگل و با کلیک بر روی لینک اول جستجو وارد صفحه اختصاصی آنها شوید و به ترتیبی که در مورد موسسه تحقیقات و نوآوری بریتانیا مشاهده کردید، تمام اطلاعات لازم را کسب کرده و تقاضای خود را ارسال کنید.
فراموش نکنید که گرفتن پذیرش از خارج از کشور و به طور ویژه تر گرفتن ساپورت مالی یک فرایند زمانبر و دقیق است که نیازمند حوصله و دقت قابل توجه است. بنابراین با چند تقاضای رد شده دلسرد نشوید!!