ارتقاء رزومه در

مهندسی صنایع غذایی

(پتانسیل‌های پژوهش و مقاله نویسی)

ارتقاء رزومه در مهندسی صنایع غذایی

چرا صنایع غذایی برای ارتقاء رزومه و مقاله نویسی عالی است؟

چه پتانسیل‌هایی برای انجام پژوهش و چاپ مقالات ISI در رشته صنایع غذایی وجود دارد؟

از چه موضوعاتی می‌توان برای پژوهش و مقاله نویسی در صنایع غذایی ایده و الهام گرفت؟

راه‌های ارتقاء رزومه در صنایع غذایی با کمترین زحمت و هزینه کدامند؟

ارتقاء رزومه در مهندسی صنایع غذایی همواره از دغدغه‌های دانشجویان، فارغ التحصیلان و اساتید این رشته بوده و هست. رزومه علمی و پژوهشی به نوعی بیانگر سطح علمی و آکادمیک افراد بوده و نقش قابل توجه ای در وجاهت دانشگاهی دارد.در رشته صنایع غذایی با توجه به گستردگی حوزه ها و شمولیت زیاد آن راه برای انجام پژوهش‌های کاربردی و ارتقاء رزومه کاملا مهیا است. در این صفحه و ویدئوهای قرار گرفته در آن سعی میکنیم به شکل مفصل حوزه هایی را که صنایع غذایی در آنها قابلیت انجام طرح های تحقیقاتی منجر به مقاله دارد را مرور کنیم.این مقاله به مرور تکمیل خواهد شد و هر کدام از گزینه های مطرح شده در آن به شکل جامع و به تفصیل بحث خواهد گردید.

پتانسیل های مقاله نویسی در مهندسی صنایع غذایی

طرح جامع ارتقاء رزومه در صنایع غذایی

چاپ تضمینی مقاله ISI برای تمام شرکت کنندگان + آموزش صفرتاصد مقاله نویسی تخصصی در صنایع غذایی

(40 جلسه آموزش ویدئویی همراه با جلسات آنلاین رفع اشکال و پرسش و پاسخ )


** نکته مهم **

اولین و حیاتی‌ترین نکته در اجرای یک طرح تحقیقاتی منجر به مقاله و ارتقاء رزومه، آگاهی از پتانسیل‌ها و ظرفیت‌هایی است که در هر رشته به این منظور وجود دارد

در ویدئوهای زیر این موضوع برای رشته صنایع غذایی به شکل کامل شرح داده شده است

لطفا با دقت به قسمت‌های اول و دوم ویدئو پتانسیل‌های پژوهش در صنایع غذایی ملاحظه کنید و اگر نیاز به مشاوره و راهنمایی داشتید از طریق فرم انتهای همین صفحه با ما در ارتباط باشید.

پتانسیل های پژوهش و ارتقاء رزومه در صنایع غذایی

(بخش اول)

پتانسیل های پژوهش و ارتقاء رزومه در صنایع غذایی

(بخش دوم)

ثبت درخواست مشاوره در طرح ملی ارتقاء رزومه و چاپ مقاله ISI در صنایع غذایی

این فیلد برای اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .
×
×

سبد خرید

خطا: فرم تماس پیدا نشد.